HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Mümkün değil..Baştan beri kıvrandım ama süper bir ultralight tur bisikleti yarattım, tabi hep önerilerinizle...Bisikletin yüklü toplam ağırlığı 25 kg den azdır... İlkkez bu turda sinop erfelek rapmasında bisikleti elime aldım..😐..allahtan hafif..ama bir koydu bana bu sormayın yaa..Giantla olmazdı, bugün 36 ruble hayat kurtardı..Giant önde 34 arkada 30 du..ölürdüm sanırım..😁..Bana maliyeti 8 i geçmiştir aletin ama çok memnunum..Çok uğraştık dimi kaldato, ama valla değdi..Peki yol bisikletiyle olsa sence bu kadar rahat gidebilecek miydin sence ? Tur bisleti candir gerisi heyecandir şekli
@5ef vizörle gözlük oluyor...ama havalı gibi algılanmasın diye bu bölgede takmadım.zaten millet alışkın değil bu işlere, iyice ucube tablosu çizmeyelim..😁
@MakRo Sağol kardeşim...Seninlede az aliexpress muhabbeti yapmadık ama dimi..😁..Bu akşam dananın kuyruğu kopuyor..Çadır, mat, tulum, yastık, ocak hepside ilk kez denenecek...Çadırın kazıkları hafif olsun diye aluminyum ama zayıf, eğiliyor...ilk intibam olumsuz..o kadar da bekledik..