Scudo Sports

İlk kez bisikletle şehirlerarası yola çıkacaklara öneriler

Efenim sataşma var, o yüzden araya girip söz almak istiyorum; zaten uzun zamandır da foruma yazmıyordum, birikmiş hıncımı alıyım şu Gemlik deliganlusundan :mad:

Hakan abicim (arada çok yaş farkı olmasa da saygıda kusur olmasın) ne demişler, "Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma", sen mariokaldato'nun dediğini de yapma, yaptığını da... Ele verir talkını, kendi yer salkımı... "Yok çadırı boşuna taşıma, nakliyeye var, letgo'dan sat" falan, filan; @mariokaldato Maryocum sen ne yaptın ne çabuk unuttun? Çadırı bana aldırdı; gittim yerini buldum, çadırı aldım, sonra taşıdık bisikletin arkasında Şile'nin yokuşlarında, sonra gittik, kamp yerimizi bulduk, güzelce öğrettim, çadır nasıl kurulur, matını şişirdik vs. Sonra tam artık gece yatma zamanı gelince "Muratcım bu gece ben senin çadırda kalsam, benim ilk kampım da, ehehe, keh keh..." hesabı olmadı mı ha?

Bak tur yazısı konusunda yazdıkları tamamen doğru ona şahidim :harika: Kendisiyle yaptığımız tur sonrası yazdığı yazıyı görünce kendi kendime dedim "ulan ben başka biriyle mi gittim yoksa bu tura :kötü:, bu yazılanların niye hiçbirini hatırlamıyorum ben??" diye; sabah olanı akşam olmuş gibi, 3 sene önce olanı o gün olmuş gibi yazmış, ben akıl sağlığımdan şüphe etmeye başladım :komik::koptum:

( cadir olayinin sanatsal bir resmi , oz benligimin derin karizmasi acikca görünmekte....Bu resimde fotograf sanatcisi, ailenizin Gazman'ı, Çorum'un flaşörlere fısıldayan adami sevgili Kablocu Murat bey Pop-art sanatina yeni bir soluk getirmistir. Fotografta sanatci yalnızlıgi, garibanligi, entellektuel derinlikte bir kroluğu betimlemistir hshshshs :D )
Hajsnaj :D
234372 dosyayı görüntüle
@Devenez ce que
Ah be sevgili Murat sen sanatin katilisin . Hshsbsh :D
Hadi tüm tur aşıklarina gelsin bu manim bari sebeblenin biraz hasbahkqjshs :D

Yeri gelmişken hemen o konuya da açıklık getireyim; efenim bu sanatsal çalışmamda sabah yeni uyanmış, daha gözlerinde çapağı taze, mahmur bakışlı Maryo'yu "ulan burası neresi lan, la ben kimim neyim la, la sen kimsin la" şeklinde düşünürken betimlemeye çalıştım, sanırım bir miktar başarılı olduğumu düşünüyorum, zira bu fotoğrafım uluslarası san'at camiasında da en çok takdir gören eserlerimden biri oldu :hihi::koptum::komik:

Hakan abicim ısrarla daha çok fotoğraf, daha çok yazı diye tutturuyoruz, zira @necmeddin kardeşimizin dediği gibi dünyanın merkezi, benim canım memleketim Çorum'dan başlamışsın tura, hele bir de baba ocağım Osmancık'tan da geçersen tadından yenmez, oralarda olsam takılırdım peşine ama uzaktayız işte :uzgnm: O yüzden bol fotoğraf, bol anı, hatıra bekliyoruz fırsatını buldukça. Keyifli pedallamalar...

Scudo
Efenim sataşma var, o yüzden araya girip söz almak istiyorum; zaten uzun zamandır da foruma yazmıyordum, birikmiş hıncımı alıyım şu Gemlik deliganlusundan :mad:

Hakan abicim (arada çok yaş farkı olmasa da saygıda kusur olmasın) ne demişler, "Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma", sen mariokaldato'nun dediğini de yapma, yaptığını da... Ele verir talkını, kendi yer salkımı... "Yok çadırı boşuna taşıma, nakliyeye var, letgo'dan sat" falan, filan; @mariokaldato Maryocum sen ne yaptın ne çabuk unuttun? Çadırı bana aldırdı; gittim yerini buldum, çadırı aldım, sonra taşıdık bisikletin arkasında Şile'nin yokuşlarında, sonra gittik, kamp yerimizi bulduk, güzelce öğrettim, çadır nasıl kurulur, matını şişirdik vs. Sonra tam artık gece yatma zamanı gelince "Muratcım bu gece ben senin çadırda kalsam, benim ilk kampım da, ehehe, keh keh..." hesabı olmadı mı ha?

Bak tur yazısı konusunda yazdıkları tamamen doğru ona şahidim :harika: Kendisiyle yaptığımız tur sonrası yazdığı yazıyı görünce kendi kendime dedim "ulan ben başka biriyle mi gittim yoksa bu tura :kötü:, bu yazılanların niye hiçbirini hatırlamıyorum ben??" diye; sabah olanı akşam olmuş gibi, 3 sene önce olanı o gün olmuş gibi yazmış, ben akıl sağlığımdan şüphe etmeye başladım :komik::koptum:

Yeri gelmişken hemen o konuya da açıklık getireyim; efenim bu sanatsal çalışmamda sabah yeni uyanmış, daha gözlerinde çapağı taze, mahmur bakışlı Maryo'yu "ulan burası neresi lan, la ben kimim neyim la, la sen kimsin la" şeklinde düşünürken betimlemeye çalıştım, sanırım bir miktar başarılı olduğumu düşünüyorum, zira bu fotoğrafım uluslarası san'at camiasında da en çok takdir gören eserlerimden biri oldu :hihi::koptum::komik:

Hakan abicim ısrarla daha çok fotoğraf, daha çok yazı diye tutturuyoruz, zira @necmeddin kardeşimizin dediği gibi dünyanın merkezi, benim canım memleketim Çorum'dan başlamışsın tura, hele bir de baba ocağım Osmancık'tan da geçersen tadından yenmez, oralarda olsam takılırdım peşine ama uzaktayız işte :uzgnm: O yüzden bol fotoğraf, bol anı, hatıra bekliyoruz fırsatını buldukça. Keyifli pedallamalar...
Ehehehe
Az kaldi insallah bi agva yapacaz senle kanka . Hemen sakince çek o lanet olasi ellerini klavyeden. Efbiayla başinin derde girmesini istemezssin seni lanet olasi niyork polisi dedektifi

Bu resimde ise sanatci turun insan ruhuna verdigi agir hasarlari betimlemek istemistir ahaha en sevdigim foto bu olabilir
20190615_133901.jpg

Sahane resimler :)
Abi ayri tur yazisi acar misin yoksa seni efbiaya sikayet etmek zorunda kalacagim
Keh keh
Peki yol bisikletiyle olsa sence bu kadar rahat gidebilecek miydin sence ? Tur bisleti candir gerisi heyecandir şekli
Maryo abime bu defa hak veriyorum, ben 15-16 km. binip yazdığım "tur" yazısı var, sen Türkiye'yi geziyosun, üşenme şuraya bi ayrı başlık aç artık @HakanAydn :komik:

Arkadaşlar sinopta açayım başlığı, ordan devam ederiz..Valla çok düşünmüyordum, genel istek üzerine olacak...
IMG_20200718_152655_9.jpg

Gerze merkez, güzelim gerzenin naçar merkezi...Aynı dik yokuşu az sonra yine çıkıcam, ne vardı tepede yapsaydınız merkezi..
IMG_20200718_153403_0.jpg
Buyrun beraber olsun..

Arkadaşlar sinopta açayım başlığı, ordan devam ederiz..Valla çok düşünmüyordum, genel istek üzerine olacak...
234421 dosyayı görüntüle

Gerze merkez, güzelim gerzenin naçar merkezi...Aynı dik yokuşu az sonra yine çıkıcam, ne vardı tepede yapsaydınız merkezi..
234422 dosyayı görüntüle
Buyrun beraber olsun..
Son fotoğraf tam @hamlet2006 Süleyman abinin tercih ettiği tur biçimi, gerçi bende turculukta onu tercih ederim. Herkesin dediği gibi ayrı bir tur başlığı açsan efsane olacak, kazasız belasız keyifli turlar olsun @HakanAydn abi.

@HakanAydn Takipteyiz emin pedallarla huzurlu sürüşler öncelikle,abi sana bir sorum olacak hazırsan geliyor..
Bu kaskın başına yaptığı ize sende benim gibi ayar oluyor musun?
Bir de o vizör kısımını yüzünde herhangi bir gözlük varken kullanabildin mi hiç?
inbike yetkililerine selamlar.

Abi acele etme... Buraya ara ara yazmaya çalıştın. Turu tamamladığında dinlenme sürecinde burdaki yazıları daha geniş tutarsın olur sana yeni tur yazısı... bizlere güzel geliyor yazıların fotoğrafların Tebrik ederiz 👍

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn Takipteyiz emin pedallarla huzurlu sürüşler öncelikle,abi sana bir sorum olacak hazırsan geliyor..
Bu kaskın başına yaptığı ize sende benim gibi ayar oluyor musun?
Bir de o vizör kısımını yüzünde herhangi bir gözlük varken kullanabildin mi hiç?
inbike yetkililerine selamlar.
Hocam kaski giymeden altina buff sart yoksa o sicakta kaskin girdigi yerler beyaz kaliyor, kaski bir cikariyorsun sanki Hz İsa A.S in havarileri gibi kafanda bir hare olusuyor. Ben afrika turumdayken bir yerli kabilesi köyüne ugramistim. Arkadaslar az daha beni Dunyaya inmiş aziz sanacaklardi. Ben insanim la diye dilim döndügünce izah etmeye calistim. Fakat Komple beleş takildim bak o ayri hikaye keh küh kah

@HakanAydn abi hedef tamam galiba. Ses ver bakalım. Napıyorsun, nerelerdesin?
@HakanAydn abi hayırlı olsun çadır işi tamam. Sen nasılsın anlat bakalım.:harika:

IMG_20200718_201417_4.jpgIMG_20200718_203429_0.jpg
Son 17 km iğrençti...Ama vardık şükür..Çadır, teşkilat tamam..Çadıra 65 alıyor şeref yoksunları, elektriğide uzatma kablon yoksa biz ne yapalım usulü..Eskiden böyle değildi burası..Yoğunda biraz..haftasonu mangalcıları, yarın anababa günü olur, bakalım ne yapıcaz..

Hakan abi bugün A101 molası vermedin mi hiç 😅

• Hahaha
Tepkiler: HakanAydn
@HakanAydn abi 65 lira vereceğine keşke öğretmenevi veya hotel bakaydın.Rahat rahat istirahatine ederdin. Eğer bir bisikletçiden o ücret alınıyorsa hertürlü yoksunluk var.
Önemli olan hedefine varmandı. Hayırlı uğurlu olsun. Çok şükür ulaştın.

@viatorem Onlarca kez..🙂
@necmeddin Gelmeden bilemiyosunki..Sinopta bu sezonda öğretmenevi otel karaborsadır sanırım..
Az bişeyler hazırlayım ben..😁..yazarım arkadaşlar, sağolun varolun beni sizler varettiniz...😂🤣😂..

@mariokaldato kaskın altına giydiği buffı bir de soğuk suyla ıslatıp giyerse bu sıcaklarda çok daha iyi gider bence

@mariokaldato kaskın altına giydiği buffı bir de soğuk suyla ıslatıp giyerse bu sıcaklarda çok daha iyi gider bence
Aynen bende onu uyguluyorum.
Bi ara abartip havlu, mendil falan sarmistim. Kamyoncular bu kardesinizi arap turist sanip " yallah haci yallah " espirileri yapmisti ehehe :D
2018-07-19_08-16-30_HDR.jpg

Geri