Bir vatandaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.089
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
10 günce mail attım. Bütçe henüz onaylanmadı dediler. Önümüzdeki hafta yatırmaya başlamayı umuyoruz dediler ama hala gelen bir şey yok. Proje sona ermek üzere, ortada para yok.Merhaba, Bicification projesi kapsamında kazandığı ödülleri alabilen oldu mu? Benim proje yöneticisine yazdığım mail cevapsız kaldı, en son İstanbul Kart numaralarımızı göndermiştik. Sonra ses çıkmadı.
Köpeği fark ettiğimde, bisikletin üzerinde bir insan olduğunu fark ettirmeye çalışıyorum. "Gel oğlum, kızım" gibi yaklaştıkça seslenerek sakin kalmasını sağlamaya çalışıyorum. Çoğu zaman işe yarıyor ve hırçın yada saldırgan bir köpekse duruyor yada yavaşlayıp geçiyorum. Kaçmaya çalışırsam daha fazla kovalayıp, havlıyorlar.
Yaşadığınız durum ben dahil birçok bisikletçinin bu sporu yapmaktan soğutuyor :/Ilginc Ben tam tersini yaptim Dün ilk defa başıma geldi 4 kopek teker teker bana dogru kosarak geldiler daha önce elini köpeğe kaptırmış biri olarak kopek ustunuze geldiginde ona karşılık vererek gerı kacirmak gerektigini okumustum ama tam karsıdan geldikleri ve teker teker geldikleri icin şanslıydım sanırım hepsine tüm havlamalara havlayarak karsilık verdim kactilar 🤣
Daha iyi bir çözüm olmalı tabii ki ben de merak ediyorum kopek kaciran aletler guzel ama her kopekte işe yaramiyor
Bukadar boş bi toplu ulaşım aracında bende mutlu olurum294444 dosyayı görüntüle
işe mutlu gitmek için bir sebeptir bisiklet. İzmir'den selamlar
bu post ile ne alakası var?Bicification kapsamında 10€ yatırılmış dün, bilginize.
Bicification kapsamında 10€ yatırılmış dün, bilginize.
Çok cix bir abisinYağmur yoksa devamke🤌 hafta 7 biz 6😂
294700 dosyayı görüntüle
Mecburi İş kostümüÇok cix bir abisin