Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    699
Scudo
IMG_20200428_085655.jpg
İlk önce bisikletle gitmeyi göze alamamak, üşenmek. Üstelik oruçlu olmak da cabası. Fakat bisikletin üstüne binip yol almaya başladıktan ve sonrasında yolculuğu bitirmenin ardından çocuklar gibi şen olmak. 😊🤓

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ben de işe bisikletle geleceğim ama benim için hala daha sabahları aşırı soğuk hava. Üzerine kendimi hafif halsiz ve güçsüz hissediyorum. Önden ufak ufak kendimi hazırlamak istiyorum. Akşamları eve döndükten sonra yiyeceklerime dikkat edip hafif hafif kardio çalışsam galiba biraz faydası olacak. Ama önce bir isteksizliği ve halsizliği kırmam gerekiyor sanıyorum :ckskc:. Bedenimle savaşım başlıyor. :hhhhhh: Bu isteksizliği kıracak, halsizliği atlatıp vücudu canlandıracak, enerji ve güç katacak önerileriniz ne olurdu?

Arkadaşlar, ben de işe bisikletle geleceğim ama benim için hala daha sabahları aşırı soğuk hava. Üzerine kendimi hafif halsiz ve güçsüz hissediyorum. Önden ufak ufak kendimi hazırlamak istiyorum. Akşamları eve döndükten sonra yiyeceklerime dikkat edip hafif hafif kardio çalışsam galiba biraz faydası olacak. Ama önce bir isteksizliği ve halsizliği kırmam gerekiyor sanıyorum :ckskc:. Bedenimle savaşım başlıyor. :hhhhhh: Bu isteksizliği kıracak, halsizliği atlatıp vücudu canlandıracak, enerji ve güç katacak önerileriniz ne olurdu?
benim kış dönemleri keçi boynuzu pekmezi ve propolis ballı karışımları sabah veya akşam aklıma geldikçe 1 kaşık yiyorum.

Bir tatil gününde iş yerinize bisikletle gidin. Hem deneme yaparsınız hem yolda o güne kadar görmediğiniz güzellikleri fark edersiniz hem de motive olursunuz. Kondisyon falan gide gele kazanılır. Evde yaptığınız spor nefes ve genel kondisyon için çok faydalı ancak bisiklete faydası beklediğinizden daha az olur. Ben ilk işe gitmeye başladığımda ölüyorum zannettim. Sonra haftada 3 güne çıkarttım. Şimdi kondisyon olarak her gün gidebilirim. Ayrıca evde de çok yoğun, vücut ağırlığına dayalı bir programım var. (freeletics) Eve bisikletle gidip bir de freeleticsteki günlük antrenmanımı yapıyorum sonra duşa giriyorum.

Hocam sabah kalkınca yarım saat hafif spor veya yoga, akşam yatmadan yine hafif spor ve yoga. Akşam yatmadan bulabildiğiniz sprey şişesine su ile karıştırılmış sirke koyun. Parfüm gibi sıkacaksınız baş bölgenize 5 dakika sonra duş, müthiş rahatlatır , streside alır. Zinde günler dilerim.

Belirgin bir rahatsızlığınız yoksa, halsizlik ve isteksizlik geçicidir. Bisiklete binmeye başladıkça geçmeye başlar :). Burada önemli olan sabahları en az yarım saat önce bitmiş bir normal kahvaltı ve geceleri düzenli uykudur. Eğer oruç tutuyorsanız ve genel kondüsyonunuz düşük ise 5 km bisiklete binmek bile sizi etkileyebilir, bunu test etmeniz lazım. Günlük bisikletle işe gitmeyi zevk haline dönüştürmek için haftasonu yapacağınız ekstra ve daha uzun sürüşler de önemli. Bu genel kondüsyonunuza katkı sağlayacaktır. Havaya göre kıyafetinizi ayarlayabilirsiniz. Bir de son olarak işe gidiş-geliş mesafesi ile yol koşulları da önemli. Uzun yokuşları olan trafik dolu bir parkurda işe gidip gelmek zor olabilir.

Hocam sabah kalkınca yarım saat hafif spor veya yoga, akşam yatmadan yine hafif spor ve yoga. Akşam yatmadan bulabildiğiniz sprey şişesine su ile karıştırılmış sirke koyun. Parfüm gibi sıkacaksınız baş bölgenize 5 dakika sonra duş, müthiş rahatlatır , streside alır. Zinde günler dilerim.
Yoga mi ? Goggle da ariza var sanırım. Arifin mencistira attigi golü arattim yoga cikti 😂😂😂

@suyunsesi herhangi bir sağlık sorunundan ötürü değilse halsizlik ve diğer durumlar, benim önerim yeni bisiklet ürünü olur. Ben ne zaman yeni bir ürün alsam, çok motive oluyorum, sırf o ürünü kullanabilmek için, bu ürün basit bir suluk bile olsa.

Kondisyon ve trafik tecrübesi yeterliyse eğer, çıkın sürün hocam.

Kondisyon ve trafik tecrübesi yeterli değilse, boş gününüzde çıkın ve işe gidiyormuş gibi sürün. Sonra gerçekten işe gittiğinizde ise size tavsiyem, 10dk öngörüyorsanız eğer, 20dk sürecekmiş gibi çıkın evden. Geç kalmak sorun oluyorsa eğer, o stresle ucu ucuna işe yetişmeye çalışmak hoş olmuyor.

Sağlıklı günler.

Geri