murat serbet
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.576
- Bisiklet
- b'Twin
benim kış dönemleri keçi boynuzu pekmezi ve propolis ballı karışımları sabah veya akşam aklıma geldikçe 1 kaşık yiyorum.Arkadaşlar, ben de işe bisikletle geleceğim ama benim için hala daha sabahları aşırı soğuk hava. Üzerine kendimi hafif halsiz ve güçsüz hissediyorum. Önden ufak ufak kendimi hazırlamak istiyorum. Akşamları eve döndükten sonra yiyeceklerime dikkat edip hafif hafif kardio çalışsam galiba biraz faydası olacak. Ama önce bir isteksizliği ve halsizliği kırmam gerekiyor sanıyorum . Bedenimle savaşım başlıyor. Bu isteksizliği kıracak, halsizliği atlatıp vücudu canlandıracak, enerji ve güç katacak önerileriniz ne olurdu?
Bir tatil gününde iş yerinize bisikletle gidin. Hem deneme yaparsınız hem yolda o güne kadar görmediğiniz güzellikleri fark edersiniz hem de motive olursunuz. Kondisyon falan gide gele kazanılır. Evde yaptığınız spor nefes ve genel kondisyon için çok faydalı ancak bisiklete faydası beklediğinizden daha az olur. Ben ilk işe gitmeye başladığımda ölüyorum zannettim. Sonra haftada 3 güne çıkarttım. Şimdi kondisyon olarak her gün gidebilirim. Ayrıca evde de çok yoğun, vücut ağırlığına dayalı bir programım var. (freeletics) Eve bisikletle gidip bir de freeleticsteki günlük antrenmanımı yapıyorum sonra duşa giriyorum.Arkadaşlar, ben de işe bisikletle geleceğim ama benim için hala daha sabahları aşırı soğuk hava. Üzerine kendimi hafif halsiz ve güçsüz hissediyorum. Önden ufak ufak kendimi hazırlamak istiyorum. Akşamları eve döndükten sonra yiyeceklerime dikkat edip hafif hafif kardio çalışsam galiba biraz faydası olacak. Ama önce bir isteksizliği ve halsizliği kırmam gerekiyor sanıyorum . Bedenimle savaşım başlıyor. Bu isteksizliği kıracak, halsizliği atlatıp vücudu canlandıracak, enerji ve güç katacak önerileriniz ne olurdu?
Hocam sabah kalkınca yarım saat hafif spor veya yoga, akşam yatmadan yine hafif spor ve yoga. Akşam yatmadan bulabildiğiniz sprey şişesine su ile karıştırılmış sirke koyun. Parfüm gibi sıkacaksınız baş bölgenize 5 dakika sonra duş, müthiş rahatlatır , streside alır. Zinde günler dilerim.Arkadaşlar, ben de işe bisikletle geleceğim ama benim için hala daha sabahları aşırı soğuk hava. Üzerine kendimi hafif halsiz ve güçsüz hissediyorum. Önden ufak ufak kendimi hazırlamak istiyorum. Akşamları eve döndükten sonra yiyeceklerime dikkat edip hafif hafif kardio çalışsam galiba biraz faydası olacak. Ama önce bir isteksizliği ve halsizliği kırmam gerekiyor sanıyorum . Bedenimle savaşım başlıyor. Bu isteksizliği kıracak, halsizliği atlatıp vücudu canlandıracak, enerji ve güç katacak önerileriniz ne olurdu?
Arkadaşlar, ben de işe bisikletle geleceğim ama benim için hala daha sabahları aşırı soğuk hava. Üzerine kendimi hafif halsiz ve güçsüz hissediyorum. Önden ufak ufak kendimi hazırlamak istiyorum. Akşamları eve döndükten sonra yiyeceklerime dikkat edip hafif hafif kardio çalışsam galiba biraz faydası olacak. Ama önce bir isteksizliği ve halsizliği kırmam gerekiyor sanıyorum . Bedenimle savaşım başlıyor. Bu isteksizliği kıracak, halsizliği atlatıp vücudu canlandıracak, enerji ve güç katacak önerileriniz ne olurdu?
Yoga mi ? Goggle da ariza var sanırım. Arifin mencistira attigi golü arattim yoga cikti 😂😂😂Hocam sabah kalkınca yarım saat hafif spor veya yoga, akşam yatmadan yine hafif spor ve yoga. Akşam yatmadan bulabildiğiniz sprey şişesine su ile karıştırılmış sirke koyun. Parfüm gibi sıkacaksınız baş bölgenize 5 dakika sonra duş, müthiş rahatlatır , streside alır. Zinde günler dilerim.
Guzel hoş ama boyle tehlikeli yerlerde durup resim cekme dostum.224879 dosyayı görüntüle
3 km ötedeki iş yerine bir uğrayayım dedim bir de baktım 21 km olmuş.
Kesinlikle haklısın üstadım. Tabelayı görünce yapıştırayım dedim de bize de yapıştırabilirlerdi.