Lastik çapını yanlış girmiş olmayın 😀😀😀224879 dosyayı görüntüle
3 km ötedeki iş yerine bir uğrayayım dedim bir de baktım 21 km olmuş.
Şaka bir yana; bazen ben de sebepsiz yere uzatıyorum yolu. Nedeni yok. Sanırım bahane arıyoruz 😊
Lastik çapını yanlış girmiş olmayın 😀😀😀224879 dosyayı görüntüle
3 km ötedeki iş yerine bir uğrayayım dedim bir de baktım 21 km olmuş.
Kadro çantası öneririm gerçekten kurtarıcı oldu benim içinBir an önce sırt çantasından kurtulmak gerek.
Sele altı çantam da var ama kadro çantası ile hem kıyafetler daha az buruşuyor hemde erişimi daha kolay. (Sele altı çanta da her şeyi tepiyorsunuz ve en alttaki eşyayı almak için herşeyi çıkartmak gerekiyor. )@BerkEvren Öneri için teşekkür ederim. Ürünler benim için yetersiz kalıyor. İş yerinde ayakkabı dışında eşya bırakmıyorum maalesef.
@murat serbet Ürün güzel duruyor, hemen hemen sizin saymış olduğunuz ürünleri taşıyacağım ama çok kaba durur mu acaba? Sonuçta eşyaları ütülüyoruz içerisine de mecbur katlayarak koymak gerekiyor.
Hocam forumda çok üstatlar var ayrıntılı cevap vereceklerdir ama fren ve vites ayarları iyi yapıldıktan sonra ve gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra ancak her bisikletli kadar risk altında olursunuz diye düşünüyorumRiskli midir bu kadar eski bisikletle?
Yurt içinde bulamayız galiba bundan@Hami Bulut ben de sele çantası önerecektim. Pantolon, tshirt, don, çorap vs hepsini alıyor. İş yerinizde ayakkabınızı bıraksanız yeter. Ayrıca su geçirmiyor ve denge bozmuyor.
(link)
Çift Amortisörlü değilse, bakımları yapılmışsa, lastikleri uygun basınca şişirilmişse neden olmasın?Kadıköy-Maslak arasında toplu taşıma yardımıyla ikinci el 80-90lar bisikletle işe gitmek fantezi mi olur? Riskli midir bu kadar eski bisikletle? İyi günler
Frenleri tutuyorsa, dişli oranları sizi maslağı tırmanırken üzmüyorsa, neden fantezi olsun ki? Gayette gidilir. Çok daha eski bisikletlerle çok daha uzun yollar yapıyor insanlar.Kadıköy-Maslak arasında toplu taşıma yardımıyla ikinci el 80-90lar bisikletle işe gitmek fantezi mi olur? Riskli midir bu kadar eski bisikletle? İyi günler