Ozan Demir
Üye
- Tepki
- 115
- İsim
- Ozan
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Son düzenleme:
Bu soğuk sabahlarda giyim tercihlerinizi markaları ile paylaşırsanız tam süper olur, ben bu sabah delikanlılık yapıp sweat üzerine sadece Van Rysel rüzgarlık çektim, dondum maalesef.. Yarın içlik şart artık..
Ben çok memnunum, yağmurda hiç denemedim ama rüzgar anlamında müthiş.Ben henüz kışlık kıyafetlere geçmemiştim. Bir başka konuda kışın ne giydiğimi paylaşmıştım; İşe Bisikletle Gidenler vol.3
Antalya'da soğuktan daha çok yağmura maruz kaldığım için ıslanmamak üzerine kıyafetlerim
Bi rüzgarlık yelek arayışındayım şu sıralar, denk getirirsem alacağım.
İş görüyor mu sizce Van Rysel?
güzel aparatmış en azından 3-5 parça koymak için mantıklı olacaktır.Sabahları üşütüyor Antalya da artık.
Far, çakar vb şeyleri takmak için bi aparat alayım diyorum. Biraz simetrik gibi olsun diye
Şunu buldum ama çirkin mi dersiniz; (link)
Tam ortaya şarj ömrü az olan ama güçlü far, sağa ve sola çakarlar. Belki ilerleyen dönemde basit bir gidon çantası takmak için de kullanılabilir gibi.
ben termal içlik düşünüyorum takım olarak fiyat olarak 100 tl civarı ama performansı nasıl olur bilemem.Bu soğuk sabahlarda giyim tercihlerinizi markaları ile paylaşırsanız tam süper olur, ben bu sabah delikanlılık yapıp sweat üzerine sadece Van Rysel rüzgarlık çektim, dondum maalesef.. Yarın içlik şart artık..
sabah her yanıma kırağı düştü görüş mesafesi de sanırım 20-30 metre civarıydı evet kış geldi ...Herkese kolay gelsin hayırlı işler arkadaşlar. Ah şu iç Anadolu nun pis havası yokmu bazen tüm hevesimi kırıyor.
214320 dosyayı görüntüle
İstanbul'da sabahları 10 derecelere kadar düştü hava sıcaklığı. Güneş bile yüzünü göstermiyor neredeyse yol boyunca.
(Decathlon tarmac kolsuz içlik, sora kışlık forma ve sora rüzgarlık yelek ne terletiyor ne üşütüyor bu havada. Tempolu bir sürüş yapabileceğin rotanız varsa kolsuz içliğe gerek yok. Ayakkabı üzerine de DHB yarım kılıf [Toe cover] yeterli oluyor)
214318 dosyayı görüntüle
@Burak B. Hocam mümkünse birde link verseniz sizin tecrübe ettiğinizi temin etmek açısından daha faydalı olacağını düşünüyorum.
bu aralar strava da sorun var sankı sabah güncellemesini yapmama rağmen.ne zaman sonra bir strava açayım dedim 121.4 km/s ortalama vermiş sağolsun.
edit: max hız da fena değilmiş.
214321 dosyayı görüntüle
ne zaman sonra bir strava açayım dedim 121.4 km/s ortalama vermiş sağolsun.
edit: max hız da fena değilmiş.
214321 dosyayı görüntüle
Geçen haftayı 6'da 5'le kapattım; bir günü yağmur molası.
Bu hafta şimdilik ikide iki ama bu sabah hava sisli 5 dereceydi. İşe vardığımda oldukça nemliydi üstüm.
Geçen kış hava 0'a yaklaştığında bisikleti elime alıp yürüdüğüm olmuştu. Sıfırın altı zor üstad. @Joseph Cavalcanti