Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    696
Otobanda belediyenin yol temizleme aracı önüme geldi ve mecbur arkasından yürüme hızında gittim 15 dakika boyunca =)
ve o yol kenarı temizleme araçları gerçekten hiç bir işe yaramıyormuş.

Ekran Resmi 2019-11-18 10.26.51.png

Son düzenleme:
Scudo
Ben henüz kışlık kıyafetlere geçmemiştim. Bir başka konuda kışın ne giydiğimi paylaşmıştım; İşe Bisikletle Gidenler vol.3
Antalya'da soğuktan daha çok yağmura maruz kaldığım için ıslanmamak üzerine kıyafetlerim :)
Bi rüzgarlık yelek arayışındayım şu sıralar, denk getirirsem alacağım.

Bu soğuk sabahlarda giyim tercihlerinizi markaları ile paylaşırsanız tam süper olur, ben bu sabah delikanlılık yapıp sweat üzerine sadece Van Rysel rüzgarlık çektim, dondum maalesef.. Yarın içlik şart artık..

İş görüyor mu sizce Van Rysel?

Ben henüz kışlık kıyafetlere geçmemiştim. Bir başka konuda kışın ne giydiğimi paylaşmıştım; İşe Bisikletle Gidenler vol.3
Antalya'da soğuktan daha çok yağmura maruz kaldığım için ıslanmamak üzerine kıyafetlerim :)
Bi rüzgarlık yelek arayışındayım şu sıralar, denk getirirsem alacağım.

İş görüyor mu sizce Van Rysel?
Ben çok memnunum, yağmurda hiç denemedim ama rüzgar anlamında müthiş.

• Beğen
Tepkiler: BayCicik
Sabahları üşütüyor Antalya da artık.
Far, çakar vb şeyleri takmak için bi aparat alayım diyorum. Biraz simetrik gibi olsun diye :komik:
Şunu buldum ama çirkin mi dersiniz; (link)
Tam ortaya şarj ömrü az olan ama güçlü far, sağa ve sola çakarlar. Belki ilerleyen dönemde basit bir gidon çantası takmak için de kullanılabilir gibi.
güzel aparatmış en azından 3-5 parça koymak için mantıklı olacaktır.
Bu soğuk sabahlarda giyim tercihlerinizi markaları ile paylaşırsanız tam süper olur, ben bu sabah delikanlılık yapıp sweat üzerine sadece Van Rysel rüzgarlık çektim, dondum maalesef.. Yarın içlik şart artık..
ben termal içlik düşünüyorum takım olarak fiyat olarak 100 tl civarı ama performansı nasıl olur bilemem.

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
İstanbul'da sabahları 10 derecelere kadar düştü hava sıcaklığı. Güneş bile yüzünü göstermiyor neredeyse yol boyunca.
(Decathlon tarmac kolsuz içlik, sora kışlık forma ve sora rüzgarlık yelek ne terletiyor ne üşütüyor bu havada. Tempolu bir sürüş yapabileceğin rotanız varsa kolsuz içliğe gerek yok. Ayakkabı üzerine de DHB yarım kılıf [Toe cover] yeterli oluyor)

IMG_20191119_073351.png

@el_Aksa_1903

Kömürlü soba ve kirli havalarda bunu kullanıyorum :)

(link)

filtreleri daha küçük ve partikul filtresi olarak geçiyor. Dag havası varmış gibi his veriyor :) görüntü olarakda korkutucu oluyor, çekiniyorlar :)

(link)

WhatsApp Image 2019-11-19 at 09.55.49.jpeg hayırlı işleriniz, hayırlı yolculuklarınız olsun havalar her geçen gün bir önceki günü aratıyor :D

@Ahmet Ayaz

maşallah sende de sağlam ayak abi varmış bisiklet iyi dayanmış :D

İstanbul'da sabahları 10 derecelere kadar düştü hava sıcaklığı. Güneş bile yüzünü göstermiyor neredeyse yol boyunca.
(Decathlon tarmac kolsuz içlik, sora kışlık forma ve sora rüzgarlık yelek ne terletiyor ne üşütüyor bu havada. Tempolu bir sürüş yapabileceğin rotanız varsa kolsuz içliğe gerek yok. Ayakkabı üzerine de DHB yarım kılıf [Toe cover] yeterli oluyor)

214318 dosyayı görüntüle

bu sabah Konya 0 derece imiş
75580082_2757821647571811_3710904219654422528_o.jpg74602895_2757821587571817_9202890965612756992_o.jpg76702421_2757821690905140_1181518638109163520_o.jpg

@Burak B. Hocam mümkünse birde link verseniz sizin tecrübe ettiğinizi temin etmek açısından daha faydalı olacağını düşünüyorum.;)

(link)

drager x-plore 3300 modeli. Filtre olarak partikul filtresi tercih ettim. Gozle gorunmeyen, dizel araclarin havaya saldigi mikro partikulleride filtrelitor. Filtre ozelliklerde yaziyor kac mikron vs diye. Bir cok cesiti var :) fiyati bilmiyorum cunku calistigim hastanede, ventilator firmasidan istemistim hediye olarak verdiler.

bende ilk kış sabah sürüş deneyimini yaptım yaklaşık 15 km civari bir şürüştü.
özlemişim bisiklet sürmeyi.
hava sıcaklıgından şuan için etkılenmedım ama bir maske şart gibi.
ne zaman sonra bir strava açayım dedim 121.4 km/s ortalama vermiş sağolsun. :D
edit: max hız da fena değilmiş.
214321 dosyayı görüntüle
bu aralar strava da sorun var sankı sabah güncellemesini yapmama rağmen.
bende 15km ile kapattım 8 km kaydetmiş turu.

Geçen haftayı 6'da 5'le kapattım; bir günü yağmur molası.

Bu hafta şimdilik ikide iki ama bu sabah hava sisli 5 dereceydi. İşe vardığımda oldukça nemliydi üstüm.

Geçen kış hava 0'a yaklaştığında bisikleti elime alıp yürüdüğüm olmuştu. Sıfırın altı zor üstad. @Joseph Cavalcanti

Geçen haftayı 6'da 5'le kapattım; bir günü yağmur molası.

Bu hafta şimdilik ikide iki ama bu sabah hava sisli 5 dereceydi. İşe vardığımda oldukça nemliydi üstüm.

Geçen kış hava 0'a yaklaştığında bisikleti elime alıp yürüdüğüm olmuştu. Sıfırın altı zor üstad. @Joseph Cavalcanti

Eksi5 derecede sürdüğümü yolda buz tabakası oldugunu çıtırdama sesiyle anlamıştım.. Nasıl zorki sürmek :) Suyun içinde sürüyormuş gibi his veriyor evet hava oldukça yoğun oluyor.. Viteslerin yavaş geçtiği, frenlerin yavaş tuttugu farkediyorsun onun dışında çok keyifli :)

Geri