Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    699
İzmir'de yağmur vardı ama ben yine de bisikletimle işe gittim.Müdürüm bana bisikleti yasakladığını söyledi.Ben de niye diye sordum.Eğer kış günü bisikletle gelirsem hasta olurmuşum ve işe gelmezmişim.:snzdglsn:
Ben de bedenimi köleleştirebilirsiniz ama ruhumu asla dedim.:tskler:Bisiklet ruhumdur.:D

Scudo
İzmir'de yağmur vardı ama ben yine de bisikletimle işe gittim.Müdürüm bana bisikleti yasakladığını söyledi.Ben de niye diye sordum.Eğer kış günü bisikletle gelirsem hasta olurmuşum ve işe gelmezmişim.:snzdglsn:
Ben de bedenimi köleleştirebilirsiniz ama ruhumu asla dedim.:tskler:Bisiklet ruhumdur.:D

İşle ilgili son anınız olmamış neyse ki... :D :D :D :D

İşle ilgili son anınız olmamış neyse ki... :D :D :D :D

Bizim müdür gırgırdır biraz.O da bisiklet yüzünden bana deli gözüyle bakıyor.İkimiz de birbirimize çomağımızı saklaya saklaya geçinip gidiyoruz.

İşe bikletlerle gidenler olarak bence çok tatlıyız ama çoğunlukla yarış bisikletlileri görüyorum grupta. Mtb ya da e-bike kullananlar nerede??

@Hakorman

Ben diğer bisikletimi muhtemel bir 'Pazara Bisikletle Çıkanlar' ya da 'Pikniğe Bisikletle Gidenler' başlığına saklamıştım ama sizin vesileniz ve herkesin müsaadesi ile burada paylaşayım. İşte kadim dostum Ümit. Kendisini burada haftalık sebze-meyve ihtiyacımızı taşırken görüntüledim. İyi ki varsın Ümit:

214740 dosyayı görüntüle

Cümleden selamün aleyküme bayağıdır sayfada foto paylaşmıyordum sayfa vol 3. gecmiş hayırlısı olsun hergün paylaşım yapmasamda inanın sayfa sizler hep aklımdasınız bisiklet benim için bir araç olmaktan çıktı benim en iyi yoldaşım oldu diyebilirim onunla hep iyi vakit geçiriyor insan bu hep böyle devam eder inşallah.IMG_20191124_151417.jpgIMG_20191124_151652.jpgIMG_20191124_151550.jpg

Günaydın "İşe Bisikletle Gidenler" ailesi. Hepinize sağlıklı, huzurlu, bereketli ve mutluluk dolu bir hafta diliyorum. Allah tekerinizi düz bastırsın.

@BerkEvren merhaba! çamurlukların marka modeli ne acaba? çok yakışmış, bisiklete ayrı bir hava katmış. keyifli sürüşler.

@Hakorman Tabii ki MTB ile gidenmiz de var 2015 Mayıs ayından beri mtb ile gidiyorum. IMG_20191009_223923.jpg
Yol arkadaşlarımın ev deki park yeri. Katlanır yeni aldım. Yağmurlu havalar için aldım ama İstanbul'da daha yağmur göremedik.

3 haftadır gündüz çalışmıyordum hava bayağı karanlık kalıyormuş. Her mevsimin güzellikleri var ama yinede uzun gündüzlerde pedallamak daha güzel. Herkese işinde kolaylıklar.

DSC_0162.JPG

Geri