Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    696
Bu içerisinde bulunduğumuz mevsim geçişlerinde ince giyen üşüyorum kalin giysem terleyip bu halde rüzgara maruz kalıyorum.. hasta olmama ramak kaldı.insallah hasta olmamda ise bisikletle gitmeye devam ediyorum..

Scudo
Bu içerisinde bulunduğumuz mevsim geçişlerinde ince giyen üşüyorum kalin giysem terleyip bu halde rüzgara maruz kalıyorum.. hasta olmama ramak kaldı.insallah hasta olmamda ise bisikletle gitmeye devam ediyorum..
Bir rüzgarlık edinin. Sıfır kollu olanlardan. Cebe de sığıyor. İnce ile çok üşümüyorsanız bahsettiğim rüzgarlıklar ile çok rahat sürersiniz hasta olmadan.

Gitmek isteyip gidemeyenler ve iş yerinde benzin daha pahalı diyip yakıttan kaçtığımı ima eden ??ler :)
Benzinden, yakıttan kaçınmak niye ima edilir? Utanılacak değil bilakis gurur duyulacak bir şey bence. Asıl hem ekonomik hem çevresel etkileri düşünülürse araç kullananlar çekinmeli ve utanmalı. Umarım sizi engelleyen bu içi boş laf çarpmalar değildir 🤔

Bu başlığa yazmayı hep istiyordum. Sonunda nasip oldu. İlk iş günü.. 2,8 km'lik basit bir yol. Yürüsem biraz uzun, toplu taşıma tehlikeli. En iyisi kot-tshirt ile yol bisikleti sürmek 😅

IMG_20201022_084955.jpg

Son düzenleme:
Benzinden, yakıttan kaçınmak niye ima edilir? Utanılacak değil bilakis gurur duyulacak bir şey bence. Asıl hem ekonomik hem çevresel etkileri düşünülürse araç kullananlar çekinmeli ve utanmalı. Umarım sizi engelleyen bu içi boş laf çarpmalar değildir 🤔

ben hiç uğraşmıyorum niye arabayla gelmiyorsun diyenlere , ''durumum yok'' diyorum geçiyorum :)

ben hiç uğraşmıyorum niye arabayla gelmiyorsun diyenlere , ''durumum yok'' diyorum geçiyorum :)
deli miyim arabayla trafik eziyeti çekeyim diyorum. hemen başlıyorlar zaten, he valla trafik, park yeri vs. diye sızlanmaya...

Bisiklet gibisi var mı. @Rhodiumm günlük kıyafetle gidilebilecek bir mesafe onun için de bir şey söyleyenler çıkıcatır aldırmayın.
bizde çok bilmişler var kesin derler :):)
ben normalde sabah ve akşam spor giyinirim bisiklet sürerken.
öğlen yemeklerinde anneme gidiyorum 1 kmlik mesafe üzerimi değişmiyorum kot-tişörtle kullanıyorum.
öyle görenler ++aaa böyle bisiklet mi sürülür bir şort giysen rahat olmaz mı?
Hasbin Allah deyip geçiyorum.
versen bisikleti 2 pedal çeviremez ama lafa geldi mi maşallah...

Bisiklet gibisi var mı. @Rhodiumm günlük kıyafetle gidilebilecek bir mesafe onun için de bir şey söyleyenler çıkıcatır aldırmayın.
Bisiklet candır. Zaten akşama takımla antrenman var. Sabah günlük kıyafetle sürsem ne olur :)

Bir süre foruma giremedim. Bu süre sarfında bisiklete binmeye devam ettim. Sabahları hava soğudu defacto dan rüzgarlık ve yağmurluk üst aldım. Rüzgarı beklemediğim kadar iyi kesiyor. Henüz yağmur testi yapamadım. Alt bugün gelecek inşallah dechatlon dan aldım onuda. Sonuç yaz'ı nasıl geçirdiysem kışı da o şekilde bisiklet binerek geçirmeyi düşünüyorum. Denizli ili şu anda nerede ise birinci sırada virüs de. Dikkatli olmak gerek toplu taşımadan özellikle uzak duruyorum.

Bir rüzgarlık edinin. Sıfır kollu olanlardan. Cebe de sığıyor. İnce ile çok üşümüyorsanız bahsettiğim rüzgarlıklar ile çok rahat sürersiniz hasta olmadan.
Çok teşekkür ederim..zannedersem terledim diyerekten rüzgarlığı çıkarınca hasta oldum..

Bugün %10’luk rampayı tırmandım tam tepe noktada arka lastik patladı :D Decathlondan aldığım tamir spreyi imdadıma yetişti 1 dakikada şişiriyor lastiği, ilk kez kullanma fırsatı buldum.
Yedek depolayacaktım fakat stok yok :(

(link)

Bu spreyden arkadaşım bana verdi ve ''sağlam lastiğe havasını az indir ve bundan şişir dedi patlamaya karşı korunur dedi'' ama ben yapmadım acaba bu konuda faydası olur mu?

bu spreyden arkadaşım bana verdi ve ''sağlam lastiğe havasını az indir ve bundan şişir dedi patlamaya karşı korunur dedi'' ama ben yapmadım acaba bu konuda faydası olur mu?

Çok zorda kalmadıkça kullanmayın bence her tarafa bulaşıyor, yapış yapış bişey.

Geri