Esatesat
Aktif Üye
- Tepki
- 297
- İsim
- Esat esatoglu
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Katlanır
Bir rüzgarlık edinin. Sıfır kollu olanlardan. Cebe de sığıyor. İnce ile çok üşümüyorsanız bahsettiğim rüzgarlıklar ile çok rahat sürersiniz hasta olmadan.Bu içerisinde bulunduğumuz mevsim geçişlerinde ince giyen üşüyorum kalin giysem terleyip bu halde rüzgara maruz kalıyorum.. hasta olmama ramak kaldı.insallah hasta olmamda ise bisikletle gitmeye devam ediyorum..
Benzinden, yakıttan kaçınmak niye ima edilir? Utanılacak değil bilakis gurur duyulacak bir şey bence. Asıl hem ekonomik hem çevresel etkileri düşünülürse araç kullananlar çekinmeli ve utanmalı. Umarım sizi engelleyen bu içi boş laf çarpmalar değildir 🤔Gitmek isteyip gidemeyenler ve iş yerinde benzin daha pahalı diyip yakıttan kaçtığımı ima eden ??ler
Benzinden, yakıttan kaçınmak niye ima edilir? Utanılacak değil bilakis gurur duyulacak bir şey bence. Asıl hem ekonomik hem çevresel etkileri düşünülürse araç kullananlar çekinmeli ve utanmalı. Umarım sizi engelleyen bu içi boş laf çarpmalar değildir 🤔
deli miyim arabayla trafik eziyeti çekeyim diyorum. hemen başlıyorlar zaten, he valla trafik, park yeri vs. diye sızlanmaya...ben hiç uğraşmıyorum niye arabayla gelmiyorsun diyenlere , ''durumum yok'' diyorum geçiyorum
Öyle söyleyenlere ben arabadan daha fazla yakıyorum diyorum susuyorlar :-DGitmek isteyip gidemeyenler ve iş yerinde benzin daha pahalı diyip yakıttan kaçtığımı ima eden ??ler
bizde çok bilmişler var kesin derlerBisiklet gibisi var mı. @Rhodiumm günlük kıyafetle gidilebilecek bir mesafe onun için de bir şey söyleyenler çıkıcatır aldırmayın.
Bisiklet candır. Zaten akşama takımla antrenman var. Sabah günlük kıyafetle sürsem ne olurBisiklet gibisi var mı. @Rhodiumm günlük kıyafetle gidilebilecek bir mesafe onun için de bir şey söyleyenler çıkıcatır aldırmayın.
Çok teşekkür ederim..zannedersem terledim diyerekten rüzgarlığı çıkarınca hasta oldum..Bir rüzgarlık edinin. Sıfır kollu olanlardan. Cebe de sığıyor. İnce ile çok üşümüyorsanız bahsettiğim rüzgarlıklar ile çok rahat sürersiniz hasta olmadan.
bu spreyden arkadaşım bana verdi ve ''sağlam lastiğe havasını az indir ve bundan şişir dedi patlamaya karşı korunur dedi'' ama ben yapmadım acaba bu konuda faydası olur mu?