Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
Scudo
Sabah 15 akşam 15 günün stresini azaltıyor ama kesmiyor. Akşam çıkışta Maslak, Hacısoman yolundan aşağı Tarabya'ya indim ve Boğaz Turu ile birlikte toplam 45 km. sağlam oldu, stres mıtres kalmadı.

Şimdi de gözlemeleri yapıştırrrrrrr.

20210607_181758.jpg20210607_211028.jpg

Merhaba.
Küçük bir sakatlık, pandemi ve talihsiz bir iş değişim sürecinden sonra tekrar buradayım.
Yeni iş yerim Şişli Profilo AVM. ye yakın. Ben Üsküdar'da oturuyorum ve şimdilik arabayla gidip geliyorum ancak acilen arabadan kurtulmam lazım.
Üsküdar'dan Beşiktaş'a geçip işe gitmeyi planlıyorum.
Rota konusunda tavsiye verebilir misiniz ? En uygun hangi güzergah olur, hangisi daha güvenlidir. ?
Teşekkür ederim.

Benim işyeri 9 km ama ful rampa 450 metre irtifa var 35 dakika sürüyor. Ancak güzergah çok işlek ve trafik aşırı hızlı korkuyorum açıkçası bisikleti bıraktım 15 gündür yaya olarak gidip geliyorum bir buçuk saat sürüyor

Kilitli pedalla istanbulda işe gidip gelen varmı :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
istanbul trafiğinde özellikle esenyurt güneşli arasındaki halkalı altınşehir vs gibi kilit yerlerde kilitli pedal ürkütüyor insanı :kötü:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
istanbul trafiğinde özellikle esenyurt güneşli arasındaki halkalı altınşehir vs gibi kilit yerlerde kilitli pedal ürkütüyor insanı :kötü:
Riskli yerlere yaklaşırken kilitten ayağımı ayırıp, pedalı tek hareketle çeviriyorum. Kilitsiz düz kısmı ile devam ediyorum.
Düz kısımda ayağın kaymasını engelleyen çıkıntılar harici 4 tane de vidalı yuvarlak silikon var.

1623229198698.png

Geri