Mehmet Vidinli
Canyon RoadLite 6.0 - Van Rysel Edc Af 105
- Tepki
- 347
- İsim
- Mehmet Vidinli
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
2021 yılı diye artık bir insana saldırılmayacak mı? Köpekler saldırıyor köpekleri topladık, sinekler ısırıyor sinekleri topladık, böcekler sokuyor böcekleri topladık, arabalar havayı kirletiyor arabaları topladık, silahlar öldürüyor silahları topladık, bu işin sonu yok. Her şey mükemmel mi olacak? Böyle bir taahhüt mi imzaladın? Sen de onlara saldır elin armut mu topluyor? Şehirdekileri topladık, yarın ormanda karşına çıktıklarında napacan? Bir an önce kendini savun. Gözünü karartıp da hiç sağlam bir şekilde hoşt lan diye bağırdın mı? Hiç sana hırlayan köpeğe şikayet etmeyi bırakıp da köpeğin kafasını kopartacak şekilde bakışlarla gözlerini diktin mi? Baksaydın bakışların bile bir köpeği korkutup önündeki yolu korka korka açtığını görürdün. Bir an önce mızlanmayı kes, açı çekmeyi göze al, kendini savun. Emin ol çok daha iyi hissedeceksin. Bu kadar tedirginlik içinde yaşanmaz.Belki farklı bir konu ama sokak köpeklerinin şehirlerden yok edilmesi gerekli hatta sart 2021 yılında rezalet yok edilmekten kastım itlaf değil yanlış anlasilmasin her sabah aynı terane akşam öyle saldırıp duruyorlar
@cahar siz konuyu yanlış anlamışsınız bence tekrar okuyun medeniyetler ülkesi olma yolunda bir adımdır köpeklerin kedilerin daha iyi şartlarda bakılması beslenmesi sokaklardan toplanması abd de Avrupa da hiç biryerde göremezsiniz.2021 yılı diye artık bir insana saldırılmayacak mı? Köpekler saldırıyor köpekleri topladık, sinekler ısırıyor sinekleri topladık, böcekler sokuyor böcekleri topladık, arabalar havayı kirletiyor arabaları topladık, silahlar öldürüyor silahları topladık, bu işin sonu yok. Her şey mükemmel mi olacak? Böyle bir taahhüt mi imzaladın? Sen de onlara saldır elin armut mu topluyor? Şehirdekileri topladık, yarın ormanda karşına çıktıklarında napacan? Bir an önce kendini savun. Gözünü karartıp da hiç sağlam bir şekilde hoşt lan diye bağırdın mı? Hiç sana hırlayan köpeğe şikayet etmeyi bırakıp da köpeğin kafasını kopartacak şekilde bakışlarla gözlerini diktin mi? Baksaydın bakışların bile bir köpeği korkutup önündeki yolu korka korka açtığını görürdün. Bir an önce mızlanmayı kes, açı çekmeyi göze al, kendini savun. Emin ol çok daha iyi hissedeceksin. Bu kadar tedirginlik içinde yaşanmaz.
TamamSen de onlara saldır elin armut mu topluyor?
KaçacağımŞehirdekileri topladık, yarın ormanda karşına çıktıklarında napacan?
Bunları yapmayı öğrenmek isterim.Gözünü karartıp da hiç sağlam bir şekilde hoşt lan diye bağırdın mı? Hiç sana hırlayan köpeğe şikayet etmeyi bırakıp da köpeğin kafasını kopartacak şekilde bakışlarla gözlerini diktin mi? Baksaydın bakışların bile bir köpeği korkutup önündeki yolu korka korka açtığını görürdün. Bir an önce mızlanmayı kes, açı çekmeyi göze al, kendini savun.
Peki köpeğin karşılaştığı ben değil de küçük kızım olursa? Yine tedirgin olmaya hakkım var mı? Mesela benim kızım bir köpeğin saldırısına uğrarsa ben sizin aklınız ve mantığınız hakkında ne düşünmeliyim?Bu kadar tedirginlik içinde yaşanmaz.
aman apartman arasına felan kilitlemeyin bir sabah bakarsınız yerinde olmayıverir.Geçen cuma aldım ama hava müsaade etmediği için işe eski bisiklet ile gidip geldim. Bugünde havadan umudum yoktu ama hava bir sürpriz yaptı. Bende yeni canavarımla işe geliş siftahı yaptım.
267287 dosyayı görüntüle
267288 dosyayı görüntüle
aman apartman arasına felan kilitlemeyin bir sabah bakarsınız yerinde olmayıverir.
@makaram Birincisi o poğaça değil ay çöreği, ki kahve ile birleşince güzel bir kahvaltılıktır. Fotoğrafın açısı nedeniyle poğaçaya benzemiş, haklısınız. İkincisi her esprinin sonuna gülücük koymak alışkanlığımı bırakalı çok oldu
aynı şeyi düşündüm Hatta o mide ne yanar şimdi bile demiştim.Ay çöreğinin girintisini ısırılmış poğaça sandım