Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet tamircisi

@Yağız Gökmen
abi yarın oraya almak için giderim diye düşünüyorum.Muhtemelen kalsın burada bugün derler.Yarın o zaman almaya gidince özelden yazayım abi uyarsa sana da turlayalım :D

Scudo
@Ozan Duran
Orayı biliyorum iyi ancak uzak kalıyor biraz ne yazık ki.Çok teşekkür ederim öneri için ayrıca [emoji39]

@Uptown Cyclist nasil uzak kaliyor? Bisikletci adamsın, gerekirse pendige gitmen lazim :)

( aklima gelmisken pendik efor bisikleti de overler, ayrica beylikduzu atilla bisikleti de overler)

Gördüğünüz gibi çöl çiçeği gibi uzaktaki bisikletciler müşteri memnuniyetini ust duzeyde tutuyor ki musteri kalkip taa uzaklardan gelsin.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Forumun sponsoru delta o yuzden yorum yapmayacagim. Eski usta nereye gitti hic bir fikrim yok...

Tam şu anda bisikletimi velespitten aldım.Sanıyodum ki bi gün kalır yarın alırım.Neyse kısaca söyle diyeyim harika bir yer! Alper abi yaptı bisikleti ve başka bisikletcinin çemberi degismesi gerekiyor dediği jantı kurtardı.Müthiş oldu hem ön hem arka.Asıl bomba: Yeni kulak almama gerek kalmadı! Onu da düzeltti çünkü ve harika da vites ayarı yaptı.Kabloları ayarları, akort yaptı ( ön ve arka) zinciri taktı.Neyse abilerim kısaca ben çok memnun kaldım ve bundan sonra yerim orası.Alper abi yıllardır tanıyor gibi davrandı bana ve tüm bu kadar uğraş beklediğimden çok çok alt maliyete geldi.Kendilerine buradan da teşekkür ediyorum ve herkese öneriyorum.Ayrıca yanlış anlaşılmasın oradan para almadım reklam için :D bu arada Yağız Gökmen abime de çok teşekkür ediyorum orayı bana önerdiği için.Süper mutluyum şu an herkese iyi pedallamalar :D

Kadıköy için tavsiyesi olan var mı

Merhaba arkadaşlar;

Avcılar'da jant akordu yapabilecek bir tamirci bilen var mı ?

Şimdiden teşekkürler :)

Haramidere Media Markt arkasında Çelikoğlu Bisiklet var. İyidir orası.

Merhaba,

İstanbul'da nerelerde bisiklet tamircileri olduğunu görebileceğimiz bir liste var mı? Bir harita varmış sanırım daha önce ama açmaya çalıştığımda açılmadı.

Mesela mecidiyeköy'de bisiklet tamiri yapan bir yer var mı?

ben de ek bir şey soracağım, decathlonlarda basit tamir vb. işleri yapılıyor mu? daha önce tecrübe eden oldu mu acaba?

Gayrettepe'de Aktif pedal var. Oraya gidebilirsin. Beşiktaşta var. En yakın alternatifler.

Ayazmadere Cad. No:26 34349 Gayrettepe

• Beğen
Tepkiler: michael_knight
Bisikletli ulaşım haritasında tamirciler görünüyor haritada. Uygulamayı indirebilirsiniz

Bisikletimi bakım amacıyla oğlumu emanet eder gibi emanet edebileceğim bisikletçi var mıdır bu civarda?

@NopeNope93
Malesef o yorede o güveni veren yok.ben başındayken bile başım ağrıdı....bisiklet esnafı üflemeyi çok sever.

aktif lüks fiyatl zaten kapandı metin azarlayabiliyor :D nihat bisiklet iyidir çok yardımcı oldu bana.

Eda bisiklet var maltepede drama köprüsünün dibinde

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ağustos sonunda sedona 325 aldım. gayet memnunum aslında ama vites ayarı meselesini bir türlü çözemedim. ne kadar şey okuduysam da, video seyrettiysem de bir türlü tam çıkamadım işin içinden: tam ayarladım diyorum ön vites 1'den 2'ye geçmiyor, 3'e geçirince ancak 2'ye geçiyor. bunlarla uğraşıp dururken sağ pedaldan da bir ses gelmeye başladı. düzenli olarak 'tık tık tık'... seleden değil, 'pedal mı sıkışacak' diyorum yok gibi... bilemedim, nedir...

hasılı kelam, istanbul'da beyoğlu-sirkeci-beşiktaş hatta fatih civarlarında işini iyi yapan, güvenilir ve tabii kazıklanmayacağımızı bildiğimiz, işinin ehli bir bisiklet tamircisi var mıdır acaba bildiğiniz? teşekkürler...

Geri