Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet tamircisi

@Kaptancan Pedalı aynakoldan çıkarıp kırdılar değil mi doğru anlıyorum? Neyle ve nasıl kırdılar merak ettim gerçekten. Birde niye kırdıklarını sordunuz mu?

Scudo
@Arkın Şeker evet servis mükemmel. İlgi alaka o biçim. Gürkan abi yardımcı olur fazlasıyla.

@x-rayted benim de Btwin var, Gürkan abi açık açık ben servis işini seviyorum bisiklet satmak işime gelmiyor diyor, servisi hem getirisi hem severek yaptığım için daha çok seviyorum diyor.

@BerkEvren hayır hocam, pedalı yanlış hatırlamıyorsam çekiç gibi bir şeyle aynakola takılıyken parçaladılar. Sorduğumuzda bu başka türlü çıkmaz dedi arkadaş.

Ben de şimdilik İmdat Vakfı Camii'nin olduğu sokaktaki (mopaşın yanında) bisikletçiye tamir ettiriyorum. Eski bir yer diye biliyorum ancak jant akordu fiyatını sordum geçen 30 tl dedi. Göz kararı yapılacaksa biraz pahalı geldi fiyat. Ucuz ve kaliteli tamirci bilen varsa tavsiyelerinizi alabilirim ben de.

Bende ensaroğluna gittim kalktım,esenlerden gittim hemde, sonuç,benimle sevgili telefonu kadar muhattap olmadı,elemanları yaptı işimi,selemin yüksekliğini ayarlayamadı ve o selenin yüksekliğini ben ayarladım,tamam btwin farklı ayarlama şekli koymuş ama,zahmet edipte detaylı şekilde bakmadı,bana decathlona götür dedi,bende esenlerden kalktım gittim bir daha gidermiyim kesinlikle hayır,ben bir farkını göremedim..

Süreyyaplajı tren istasyonunun orda Rota Bisiklet var, 2 senedir bisikletimi oraya götürüyorum ve gayet memnunum. İlgilenen kişi aynı zamanda yarışlara falan da katılıyor.

Fiyatları ortalama düzeyde. Ben genellikle bisikletimi 2-3 ayda bir bakıma götürüyorum, her şeyiyle ilgileniyorlar yanlış hatırlamıyorsam 100 tl ödüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kaptancan
Gültepe'de bisikletçi Nihat Usta varmış tanıyan var mıdır? Deniz Bisiklet diye geçiyor adı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Ersin savaş

Hocam 2 yıl olmuş ama tekrar gittiniz mi memnun musunuz hala?

@PrometheusMemnunum, bir kaç defa daha gittim. Tabi, yaptıracağınız işe bağlı olarak başında durmakta fayda vardır..

@Ersin savaş

Komple bisikleti toplatmam lazım. Ne dersiniz?

@PrometheusOna birşey diyemem. Ama bir konuşun elinizdeki malzemeleri gösterin. Fiyat alın. Malum ..

Buraya giden oldu mu hocam daha önce?

Orjinal Bisiklet - Nurtepe/Kağıthane

(link)

@Özcancan Bostancı Lunepark'ın yanındaki Bisiklet Sepeti mi daha iyi yoksa Bostancı Zabıta müdürlüğünün karşısındaki Pedal Türk mü daha iyi? İyiden kastım bazı bisikletçiler gibi marka seçip seçmemesi olayı. Ayrıca Bağdat Caddesindeki Gürsel Akay bisikleti de çok tavsiye ediyorlar. Bu bisikletçi hakkında bir bilginiz var mı?

Gürsel Akay Bağdat caddesi, tavsiye edilir.

@tur selamlar
Pedaltürk Serkan abi gerçekten hem insanı yönü hem esnaf yönü çok iyi birisidir. Marka önermez, marka ve model ayrımı yapmaz..
Bisiklet sepeti Serkan abi de aynı şekildedir.ikiside çok iyi esnaf. Seçim senin dostum

maltepe'ye yabancıyım, ama sahilden kadıköy istikametine doğru yönelebiliyorsanız, feneryolu'nda bike and outdoor kesinlikle önereceğim ve memnun kaldığım bir yerdir.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Özcancan

Teşekkürler. Evde bakıma sokmak istediğim bisikletler var ikisine de götürüp bir fiyat sorayım.

@egetun

Öneri için teşekkürler. Bu bahsettiğiniz yeri biliyor olabilirim veya bu isimde farklı yerlerde olabilir. Caddebostan Migros'dan hiçbir yere sapmadan düz devam edince ve Göztepe parkını, Büyük kulübü geçince sokak içerisinde bir bisikletçi var. Eğer aynı yerden bahsediyorsak oranın bakım ücretleri bana pahalı gelmişti.

Ben genelde Bağdat caddesi mevkinde ve aynı hattın sahil kesiminde sürdüğüm için o bölgedeki tüm bisikletçiler bana uyuyor. Bu arada Bostancı'da Kadıköy'e giriyor. :)

Merhaba. On arka göbek bakimi için, Avcilar çevresinde güvenilir ve işini iyi yapan bisiklet tamircisi tavsiye edebilir misiniz?

Geri