Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet tamircisi

Konuyu hortlatalım.
Fatih’te Dadas bisiklete gitmeyi düşünüyordum fakat buradaki bir kaç yorum kafamda soru işaretleri bıraktı ve yine buradaki yorumlar üzerine Çelikoğlu bisiklete yöneldim.
Son zamanlarda çelikoğluna giden var mı acaba?
Güncel tavsiyeleri bekliyorum.
Saygılar.

Scudo
Günaydın ben Alanya da yaşıyorum ve ilk defa bisiklete bineceğim ama denge nerde ise 0 ne yapacağını şaşırdım

Alın bisikletinize göre takım taklavat kendi işinizi kendiniz görün. Hem paranız cebinizde kalsın hem de sinirleriniz yıpranmasın.

@Tatanga Atak bisiklet önerebilirim.tabi sultançiftliği size uzak değil ise...

Atak Bisiklet ve Dadaş Bisiklet.

@ercst0rm Fatih'teki usta iyimi hocam? Bisikletin her şeyinden anlar'mı.

AC3A1F48-59AD-42A4-B941-0FD7BF1D96F3.jpeg Arkadaşlar Halkalı bölgesinde bulunanlar için Atakent mahallesi happy marketin yanında iyi bir tamirci önerebilirim.

Başka bir yerin 50 tl işçilik istediği orta göbek değişimi için 20 tl istedi. Burdan yola çıkabilirsiniz. İşçilikleri ve bisikletinize nazik yaklaşımları en önemli farkları.

Küçükyalı Tandem bisiklete yaklaşık 3 senedir giderim. Memnunum alakasından ve bilgisinden.
Çınar Mahallesi, Adnan Kahveci Blv. 20/A, 34841 Maltepe/İstanbul

(link)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@mahden atölye 25.4ü İstanbul'da hiç bulunmadığım halde duydum o yer övgüleri alan 1 yer bilindik isimlerden gidenler vardı yanılmıyorsam. Adlarını hatırlamıyorum tabi

@mahden Eyvallah oralara gelirsem artık yakından bakarım o bisikletçiye

Avrupa yakası gerek ilgi,gerek fiyat,gerek sorularınıza verdikleri cevap dahası birşey değişmeyecekse maksat kar gütmek maksatlı satmak için kafanızı karıştırmaya çalışmayan esnaflar.sultangazide Atak bisiklet(Ahmet Bey),Bakırköyde Tilmen bisiklet(Serdar bey)

Beylikdüzündeki bikepro'yu önerebilirim, sahipleri güleryüzlü, hizmet iyi ama fiyatlara bişey diyemeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: romus
Bugün tilmen bisiklete gittim. Serdar sanırım ustanın adı, hem işinin ehli bir insan hemde dürüst bir esnaf intibasi bıraktı bende. Orta göbeği söktü temizledi taktı, ön vitesi ayarladi, arka jant akor ayarını yaptı, lastikler vs ivir zivir basit şeyler de dahil olmak üzere 50 tl ödedim. Ama ödediğim rakamdan ziyade güven vermesi daha önemli tabi benim için. Bundan sonra zorunlu olmadıkça başka yere gitmem. Hele nihat bisiklet falan bir daha önünden geçmem.

Hafta içi gidecekseniz Metin Bisiklet. Hafta sonu önünden bile geçmeyin. Bu arada herkes kötü konuşmuş ama ben Metin Abi’yi severim. Yıllardır tanırım. Bir yanlışını görmedim.

@chanik chang Bugün bende uğradım bilgi almak için Tilmen Bisiklete, Serdar bey çok bilgili ve tecrübeli biri, samimiyetle her sorduğumu istediğim cevapların çok üzerinde, sabır ile tek tek bilgilendirdi.
Parça değişimi ve işçilik yapılmadığı için fiyatları hakkında bir şey diyemiyorum ancak genel olarak herkes memnun.

Atöyle 25.4 Emirhan'ın ustalığı 10 numara. Bisikletinizde çözemediğiniz her türlü problem için gidebilirsiniz :harika:

PedalTürk/Bostancı

Oğluma bir bisiklet aldım, sonra onu bir kez bakıma götürdüm. Bir kez de kendi bisikletimi vites ayarları için götürdüm, memnun kaldım açıkcası

Geri