Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet tamircisi

Alaksı pek yok fakat şunu söylemezsem içimde kalmaz: Ön frenin tel kısmındaki bağlantı noktası koptu. Biliyordum ki yapılması oldukça basit fakat nedense yapamadım gitti. Götüreyim merkezdeki bisikletçiye (sağlam bir bayi). 50 lira istedi. Abi dedim şaka mı yapıyorsun ne 50 lirası. Hadi 25 olsun dedi biraz ısrar ettim. 10 liraya halletti ama bu beni bayağı üzmüştü... Yaptığı işlem 2 dakika sürmedi.

Scudo
Senelerdir Küçükyalı'da otururum eski dandik bisikletlerimin bütün bakımlarını ve zahmetini sağolsun Tandem Bisiklet - Gürkan abi çekmiştir.

Geçen Eda Bisiklet'ten Mosso Legarda 1821 56cm modelini aldım. İstediğim boy, renk, model Gürkan abide mevcut olsaydı Gürkan abiden satın alırdım.

Her yolu ile Maltepe'de iki tane sevdiğim bisikletçi vardır.. Tandem ve Eda Bisiklet...

Gürkan abi gerçekten iyi ustadır.

Buradaki yorumlar ve google'daki yorumlardan yola çıkarak Tilmen Bisiklet'e gittim. Gerçekten aldığım hizmet ve ödediğim para konusunda mutlu olarak çıktım.

Nuri Bisiklet Büyükçekmece. Gelin bir çaylarını için.

Bakırköy taraflarında veloistanbul’u tavsiye edebilirim yeni açılan işi bilen ve ilgili kişiler

Beşiktaş-Sarıyer sahil hattında tamirci tavsiyesi olan varsa alırım bir dal.

Herkese selamlar,

Neredeyse iki senedir bisiklete binmiyorum, bu sıralar yeniden başlamayı düşünüyorum... Ancak bisikletim iki senedir yattığından ufak tefek değişmesi gereken parçaları var, Bakırköy'de bakımını ve parça değişimini yaptırabileceğim tavsiye edebileceğiniz iyi bir yer var mı?

Turkuaz bisiklet. Defalarca gidip memnun kaldığım bir yer. (Metin Bisiklete gitmeni kişisel olarak tavsiye etmiyorum. Yolun buraya düşmez inşallah.)

@Kadir Eskici hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alacağım...

Ne yaptıysam vites ayarını beceremedim. Garç gurç ses geliyor. Ayar yaptırmam gerek, Bisikleti yeni aldım ama kaçkar bisiklet bağdat caddesi'nden. Normalde bedava bakımı var fakat uzak, gitmek istemiyorum. Ortaköy'de oturuyorum. Bana yakın bir bisiklet tamircisi var mı bildiğiniz. Sadece vites ayarı yapacak.

Yahu lütfen Beşiktaş civarı vites ayarı yapacak bir tamirci söyleyin artık. Bisiklete binmekten soğudum, gacur gucur ses geliyor. Yapamadım bir türlü ayarını.

Bak bu onuncu soruşum. Söylediniz söylediniz, söylemediniz haftasonu sabah Beşiktaş-Sarıyer turuna çıkanlar dikkat etsin kendine. Üstünüze üstünüze sürerim, Canyon'larınıza Carvelo'larınıza çamur sıçratırım.

@Mehmet Nejat Karahan
Bike and outdoor, Beşiktaş Barbaros Bulvarı’na çıkar çıkmaz (deniz tarafından) 300/400 metre ileride sol tarafta

@Gökay Akçay
Orasını biliyorum, eldiven almıştım. Vites ayarı da yapıyorlar diyorsun yani.

@Özcancan

Bisiklet sepeti ve Tandem çok pahalandılar. Kiralar arttı belki haklılar ama işçilik ücretleri de çok fena katlandı. 5 ay önce 150 lira tutan işe şu an 300 lira istiyorlar. PedalTürk bir tık daha ucuz ama o da pahalandı.

Bende bizim ekibin üyeleri için Kadıköy, Maltepe veya Kartal'da düzgün iş yapan ve işçili ücretleri ekonomik olan bir bisikletçi bakıyorum. Bulanlar bana da haber verirse sevinirim.

Tandem Gürkan Bey, Telekomun oraya taşınmadan önceki eski mağazasından beri bilirim,
zaten mağaza olarak diğer yazdıklarım gibi Shimano service olmaları sonucu çoğu ürün konusunda bilgi sahibi ve temiz işçiği var,
Shimano dışındaki markalarda, daha güncel ve profesyonel ürünlerde müşteri kitlesi sebebiyle o kadar deneyimli değiller.
öğrenerek de olsa mağdur etmeden çözüyorlar ama.

Daha profesyonel ürünler kullanıyorsanız, kimsenin Türkiyede sökmediği bir ekipmanı dağıttıysanız ve tekrar toplanması lazım ise;
tek adres Bisikletsepeti, ben ya denk geldiği için ya da samimiyetten bilmiyorum hep makul ve düşük ücretler ödedim,
pahalıysa da hakkıdır diyebilirim düzgün işçilik ucuz bişey değil, hatta müşteri kitlesine göre uygun bence.
Bisikletsepeti rezervasyon ile çalışıyor,
keyif için uğranıp bisikleti komple bakıma sokup yola devam edeyim denebilecek bir mahalle bisikletçisi değil.
Aklıma takılan spesifik bir ürün olursa da uğrayacağım ilk adres kendisi.

PedalTürk'e kendi bisikletimi teslim etmedim ama tanıyorum kendilerini ve gidenlerden iyi şeyler duyuyorum,

Eski Bisiklet Evim olan Tek Bisiklet de aynı şekilde civardaki düzgün mekanlardan biri,
tam da önünden geçerken iş çözdürülebilecek nokta, aynı zamanda mtb yıkatmak için de güzel adres.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Anadolu yakasında tamirci tavsiye edebilecek biri var mı?

Tekirdağ çorlu'da satrai bisiklet var.İşi bilir çok iyidir.

dün hem yol üstü hem amam bitti diye Gazi Bey, Rota Bisiklete uğradım. Devrettiğini söyledi yeni sahibiyle dükkanda işleri vardı.. Devralan kişiye yakında ziyarete gidicem verdiği hizmet nasılmış bakalım

Tandem bisiklete birkaç kez ufak tefek işler için gitmiştim.

Genç bir eleman var. Esnaf üslubundan haberi yok. Bir şey soruyorsun dan dun konuşuyor. 2 dakika fren vidası sıktı 10 tl istedi. (Yanımda arac gereç yoktu kendim halledemedim.) Gercekten 2 dakika sürdü ya da sürmedi. Ben de biraz şaka yollu fazla değil mi diye sordum. Elemanın cevap şu: Bu müşteriler de iyice tuhaf oldu ya!

Decatlonda personele soru sor 10 dakika anlatıyor. Sen böyle yaparsan rekabet edemezsin tabi. Bir daha uğrar mıyım sana, uğramam. Net!

Orada 40'li yaşlarda bir abi daha var. Muhtemelen bu genç elemanin patronu. O oldukça makul biri. Ama bazen dükkanda olmuyor.

Neyse, dikkatinize...

Geri