Tandem Gürkan Bey, Telekomun oraya taşınmadan önceki eski mağazasından beri bilirim,
zaten mağaza olarak diğer yazdıklarım gibi Shimano service olmaları sonucu çoğu ürün konusunda bilgi sahibi ve temiz işçiği var,
Shimano dışındaki markalarda, daha güncel ve profesyonel ürünlerde müşteri kitlesi sebebiyle o kadar deneyimli değiller.
öğrenerek de olsa mağdur etmeden çözüyorlar ama.
Daha profesyonel ürünler kullanıyorsanız, kimsenin Türkiyede sökmediği bir ekipmanı dağıttıysanız ve tekrar toplanması lazım ise;
tek adres Bisikletsepeti, ben ya denk geldiği için ya da samimiyetten bilmiyorum hep makul ve düşük ücretler ödedim,
pahalıysa da hakkıdır diyebilirim düzgün işçilik ucuz bişey değil, hatta müşteri kitlesine göre uygun bence.
Bisikletsepeti rezervasyon ile çalışıyor,
keyif için uğranıp bisikleti komple bakıma sokup yola devam edeyim denebilecek bir mahalle bisikletçisi değil.
Aklıma takılan spesifik bir ürün olursa da uğrayacağım ilk adres kendisi.
PedalTürk'e kendi bisikletimi teslim etmedim ama tanıyorum kendilerini ve gidenlerden iyi şeyler duyuyorum,
Eski Bisiklet Evim olan Tek Bisiklet de aynı şekilde civardaki düzgün mekanlardan biri,
tam da önünden geçerken iş çözdürülebilecek nokta, aynı zamanda mtb yıkatmak için de güzel adres.