Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Jant hakkında sorular, cevaplar ve öneriler

yukarıdaki başlıktaki gibi şuan 8 li rubele takılı olan xt jantıma 10 lu ruble takılır mı slx sisteme geçicem.

Scudo
Merhabalar bisiklet severler bir sorum var

Bisikletimde su an 26x2.00 tekerlekler var ben janti ayni tutup 26x1.50 dis lastik takmak istiyorum bisikletime sizce uyarmi ?

Bisiklete daha yeni basladim pek bi bilgim yok lastikler hakkinda

Merhaba arkadaşlar, ben Campagnelo Scirocco jant seti almayı düşünüyordum. Bu jant seti hakkında neler söyleyebilirsiniz? @SerkanMıstınoğlu Ağabey'e de danışmıştım. Ondan da tavsiyeler edindim. Allah ondan da, sizden de razı olsun. Campagnelo Scirocco jant seti ya da bu jant seti dışında bir başka jant seti de önerebilirsiniz. Ama ben yüksek profil istiyorum. Allah size daha iyisini nasip etsin inşAllah

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Tekrar Herkese merhaba. Fotodaki gibi 26" V profil jant çemberi aldım. Fakat tel örme şeklini sıradan jantın örgüsü gibi yaptım. Tel başlarını daha fazla sıkamıyorum teller gevşek kaldı. Aynı tipteki 26" jant olan arkadaşlar tellerin örgü şeklini gösteren bir fotoğraf paylaşabilirsiniz sevinirim.

Dosyalar

• 20180904_233710.jpg
    20180904_233710.jpg
    134,6 KB · Okunma: 15
Arkadaşımın jantında neyin sebep olduğunu bilmediğimiz bir vuruk var. Sıkıntı olur mu? Çember değiştirilmeli mi?

Dosyalar

• IMG_20180909_161054.jpg
    IMG_20180909_161054.jpg
    74,7 KB · Okunma: 42
Merhabalar,

Carraro 473 H Race kadro bisikletimdeki 26 inç jantlarımı 28 inç jant ile değiştirmek istiyorum. Kadro boyu 17. Bu düşündüğüm jantlar kadroya uyar mı?

Merhaba,
Teker seti Shimano WHRX31 olan disk frenli yol bisikletime karbon olmayan üst model bir jant seti almak istiyorum. Aslı bisiklet web sayfasında Cole Rollen Elit marka ve modeli fiyat/performans olarak makul bulmakla beraber, Jant setinin disk fren ile uyumlu olmadığını öğrendim. Erdoğanlar bisiklette disk fren uyumlu MAvic Ksyrium Disk Yol (link) gördüm, bu model kullandığım modelden iyi midir test eden veya kullananlarınız var mı? Kullandığım jant setinden performanslı kullandığınız veya önereceğiniz disk fren uyumlu jant setleri nedir?
teşekkür ederim.

Merhaba sevgili forum takipçileri. 2018' in ramazan bayramının 2. Günü Bianchi touring m613 mat siyah 28 MD bir bisiklet aldım. Arka jantım da yamukluk var. Garantiyi alıp tamirciye götürdüm beni başka bir yere yönlendirdiler, ve adam bana jantın yamuk değil lastiğin yamuk dedi fakat elimi sabit tutunca bir kısım tırnağıma vuruyor yani bariz belli jant yamuk. İleride başıma sıkıntı açmaması için adam akıllı Kocaeli de bir yer de akort yaptırmam gerekiyor. Kocaeli dr yaşayan varsa ve yer vs. Biliyorsa bana yardımcı olabilir mi?

@Touring m613 Aldığın yer yaptırmayı reddediyorsa tüketici haklarına başvur. Gittiğin yer aldığın yerse böyle işyerleri yerin dibinde süründürmek gerekir... Kısacası bisikleti aldığın yerden başka yerde yaptırmayı aklının ucundan geçirme çok pişman olursun. Hem kendin için hemde başka insanlar için...

@JusTiMe aldığım yer evime uzak hem shimano teknik servislerin de yaptıracağım onlar güzel yapıyorlar :D

Arkadaşlar nasıl yapabilirim ? jant büküldü yolda hızlı giderken acayip derecede sekme meydana geliyor. nasıl yapmalım yardım ederseni çok memmun olurum.20180824_111810.jpg

Merhaba, bisikleti internetten aldık, kurulumunu kendimiz yaptık çünkü çok uzaktı kurulum yapan yeri. Aldığımızdan beri bu sorun var, akordda falan bir şey yok jantın fakat janta sürtüyor. Bir taraf içe doğru daha baskın sanırım, nasıl düzeltebilirm? Hem arka hem önde var.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
27.5" jantıma lastik aralığı bilindiği üzere 1.90 ile 2.25destekler yazıyor şayet bu janta sizce 1.35 mümkün olabilir mi sıkıntı çıkartır mı? 1.75lik takmıştım sorun çıkmamıştı. @AsımSelman GÜNDÜZ çember büküldüyse o janttan iş gitti demektir.

Merhabalar benimde bir sorum olacak benim almak istediğim bisikletin üzerinde Shimano rs 501 jant seti var ve bildiğim kadarıyla bu jantlar disk takmak için uygun değil ve ben bu bisikleti mekanik disk frene geçirmek istiyorum yani işin kısası bunu nasıl hallederim jant göbek lerinimi değiştirmekmi lağzım ve bu bana ne kadar a mâl olur bu konuda bilgisi olan varsa yorum yazarsa sevinirim

Merhaba,
16 inç iki bisiklet tekerleğiyle bir çekme kutusu (trolley) yapmak istiyorum. Tekerlek göbeklerini tek taraftan dingil başlarına ÇATAL KULLANMADAN nasıl monte etmeliyim?

189077

Merhaba,

vision trimax 35 jantımın arka teli koptu bunu nereden bulabilirim veya hangi ürün bunun yerine kullanılabilir.Jant telinin ölçüleri nedir?İstanbul avrupa yakasında bana kim yardımcı olabilir.Hangi bisikletciye götürebilirim.

Arkadaşlar İstanbul Anadolu Yakası ve Kocaeli'de jant göbeği değişimi ve jant örümü yapan bir yer biliyor musunuz?

Bana sorduysanız yol bisikleti jantı. Salcano XRS 040 2017

sayfa yönetici ve düzenleyicilerin bu soruna dokunması gerekir. sadece son sayfaya baktım, bir çok soru var ama cevaplayan yok. bisikletle ilgili diğer sayfalar da böyle. konu kedi vs. evcil hayvanlar olsaydı onlarca cevap gelirdi.

Geri