Arkadaşlar herkese merhabalar,
Bugün Triban 520 XL modeliyle aranıza katılmış bulunmaktayım ancak bisikletle ilgili bazı sorularım olacak, cevaplayan arkadaşlara gerçekten minnettarım..
Bisikletin arka jant ve lastiği bulunmuyor (bu şekilde geldi bana) ve yeni bir jant + lastik almak istiyorum ön janta baktığımda Aero sport Etrto 622x13C ibaresi yazıyor. Ayrıca hutchinson lastiktede de 700x25C ibaresi var.
Yaklaşık 1,88 boyunda 95 Kg civarındayım, jant ve lastik marka, modellerinden hiç anlamıyorum, ağırlığımı rahat bir şekilde karşılayacak jant-lastik önerisinde bulunurmusunuz ? (Gerekirse ön + arka jant ve lastik set olarak alacağım, bütçe 800 TL civarı.)
Jant açıklamasında yazan 13C değeri anladığım kadarıyla jantın genişliğini ifade ediyor, sağlamlık adına bu değeri yeni jant aldığımda arttırsam sorun olurmu ? (profesyonel sporcu vs değilim benim amacım mümkün mertebe yormayacak bisikletle sahil boyunda sürüş yapmak.)
Birde üzerinde gelen sele benim için hiç uygun değil, rahat yapıya sahip sele önerisinde bulunursanız harika olur.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.