Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

@Afyon35 Fiyatların neden böyle olduğunu anlamak zaten mümkün değil. Bakanlığın bir düzenleme ile her ticari kuruluşa ürünün maliyetlerini açıklama zorunluluğu getirmesi gerekiyor. Etikette maliyetlerde yazmalı. Acaba firma bir formadan kaç katı kar ediyor. Açıkçası ben hatıra olsun diye bir kez yaptırıyorum. Bu fiyatlara bir daha yaptırmak mantıklı değil.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Scudo
Fiyatların neden böyle olduğunu anlamak gayet mümkün dolar 6.4 TL

@PeeKay Ülkede tekstil sanayii mi bitti? Boya sanayi mi yok? Bursa'nın kumaşı, İzmit'in boya fabrikalarına ne oldu? Ham maddeleri ülkenin içinde olan ürünler içinde bu kadar artış varsa bunun adı dolar kuru değil fırsatçılık. Diyorlarsa ki biz kumaşı yurtdışından dolar ile alıyoruz, boyada özel ithal geliyor o zaman maliyetlerin tek tek açıklanması lazım. Çünkü her üründe alakalı alakasız zamlar geliyor. Adamlar suya zam yapmış sanki dağda su bitti.

@PabiooBoyanın hammaddesi ithal . Kumaşın hammaddesi ithal . Makina ithal. Elektrik ithal . Nakliyedeki tasit ithal . Taşıtin yakıtı ithal.

Dışa bagimliyiz. Fabrikalar bir bir satıldı. Bunlar iyi günlerimiz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@S-WorksHe birde velevki hepsi yerli . Kişinin kazancıyla alabileceği her şeye zam geldi .

@S-Works Kumaşlar; çeşitli bitkiler (pamuk, keten vb), hayvanlar (yün, kaşmir vb) ve bileşik maddeler (polyester, akrilik vb) kullanılarak üretilirler. Bu ham maddeler çeşitli teknikler ile iplik haline getirilir.
Yerli makine üreten üreticilerimiz de var bakınız
(link)

@Afyon35Var var . Zamanında koli üreten firmada çalışıyordum. Ithal hurda makina alırlardı. Yerliden daha iyi çalisip daha çok randıman verirdi. Pazarın % kaçı yerli . Önemli olan bu. Yerli makina üreten firma makinanin % kaç ı ni yerli % kaçını ithal malzemelerle bir araya getiriyor .

Yediğimiz prince nohuta kadar ithal eden bir ülkeyiz.

Neyse konuyu çok baltalamayalım.

Daha zam gelir . Bu fiyatları ararız.

@S-Works

Taytım yeniden yapılıp geri geldi

Yazıları küçülterek çözüme gitmişler. Alt üst forma yazı uyumu kayboldu. (Taytın yazıları daha küçük.)
Taytın sırtındaki yazıyı unutmuşlar/Gözden kaçırmışlar . Hala formanın altında kalıyor.
Yeniden yapılacağı soylediği için Medium yerine Large Yapılmasını rica etmiştim. Yapılmamış/unutulmuş.

Yine de güzel forma. Yaptırmak isteyenler yaptırabilir.

Merhabalar,
Farklı bisiklet formalarımız için farklı kumaşlar kullanmaktayız. Regular bisiklet formalarımızda nispeten daha kalın , daha az esnek bir kumaş kullanmaktayız. Bunun bu kumaşın hem yaz hemde bahar aylarında rahatlıkla kullanılabilmesi ve aynı zamanda sürtünme takılma gibi durumlarda daha dayanıklı olmasıdır. Daha önceleri kullanmakta olduğumuz kumaş daha inceydi ve formaların bazı yerlerinde sürtünme kaynaklı pamuklanma,sökülme gözlemleniyordu. Dolayısı ile bu sorunları çözmek için şu andaki kumaşımızı kullanıyoruz. Bu kumaş gramaj olarak nispeten daha kalın olsada kuruma,teri dışarı atma ve hava alma performansları açısından oldukça iyi.

Ayrıca Racing kalıp bisiklet formalarımızda ve çok kısa bir süre içerisinde hizmete sunacağımız Racing-Mesh kalıplarımızda ; ince,esnek,yumuşak dokulu bir kumaş kullanıyoruz. Kumaş kalınlık inceliği ile ilgili bu şekilde bir tercihte bulunulabilir.

Saygılarımla,

@mertgulkokan

@vetohan

• Beğen
Tepkiler: SilentBob
@asilbalaban

80'den veriyor musunuz? yoksa 175'i arıyorum bak. 175'i tuşladım yeşil ara düğmesinde elim.

(link)

İki kumaştan da formam var. İnce olan on numara. Diğer kalın (regular) olanı çok beğenmedim.

web sitelerinde kadın tasarımlarını bulamıyorum. kesim olarak farklı bir kesim uyguluyorlar mı yoksa, aynı kesim küçük beden sipariş verilmesini mi öneriyorlar. Bilen, yardımcı oalbilecek var mı? özellikle fit modellerde özellikle kadın tasarım olmadığı zaman hiç hoş durmuyor formalar.

@tgbhzln Web sitelerinde, Klüp Mağazalari kısmında Gökyüzüne Pedalla forması mevcut ve 80TL. Tahminimce kadın için olması lazım. En güzeli telefonla iletişim kurmanız.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@rkurtcu

Cevap için çok teşekkürler, gökyüzüne pedalla formasını gördüm ama tasarım olarak bana hitap etmedi. Dediğiniz gibi irtibata geçtim , bazı serilerde kadın kesimi varmış ama henüz görsel çekimi devam ediyor dediler. Bugün ise inatagram hesaplarında yakında kadın ürünlerinin de indirimli fiyatla site üzerinden satışa çıkacağını duyurdular. Bekliyoruz bakalım. Fiyatlar da güzel olursa , mis gibi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buradaki gibi yapsalar varya süper olurdu.Renkler kesimler vs.harika.

(link)

Kardesim formayi teslim almis gayet guzel gozukuyor kardesim de begenmis , malesef benim hatamdan dolayi jordanred iki kere kargo ucretini karsiladilar ve biraz ugrastirdim ama saolsunlar cok ilgilendiler [emoji4]

6c74f07b370238d2dc56d12932b8dcf5.jpg
db14f3c130205000520c1c47d2a0fa7a.jpg

Geri