tasdelen
Üye
- Tepki
- 26
- İsim
- mustafa
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bir önceki taytım Airmesh pedliydi. Ped gerçekten çok rahat. Şuanda taytı kullanmıyorum çünkü yırtıldı. Yaklaşık 1 sene boyunca kullandım ve pedinde incelme oldu ama dümdüz olmadı hala giderdi yani. Piyasada tayt fiyatları çok arttığı için ucuz buluyorsanız vakit kaybetmeden alın.airmesh taytını kullanan var mı acaba? şuan indirimde 1 adet almak istiyorum kullananlar yorum yapabilir mi?
2 yıldır kullanıyorum sanırım hiç sorun yaşamadım şuan indirim de kaçırmayın derim.airmesh taytını kullanan var mı acaba? şuan indirimde 1 adet almak istiyorum kullananlar yorum yapabilir mi?
ped güzelde taytın kumaşı için aynısını söyleyemem. 1.5 senedir kullandığım taytın elastikliği kalmadı. Eskisi gibi sarmıyor bollaştı..airmesh taytını kullanan var mı acaba? şuan indirimde 1 adet almak istiyorum kullananlar yorum yapabilir mi?
Hep küçükler kalmış.Türkiye ürünlerinde ciddi bir indirim var. Airmesh tayt düşünen arkadaşlar değerlendirebilir.
Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey
İndirimli ürünü sepete eklediğimde"Bu ürün siparişe özel olarak üretilecektir ve en geç 27 Ekim, Çarşamba tarihinde kargoya verilecektir" diyor.Ayrıca firmayı da aradım sipariş verdiğiniz takdirde yeni olarak üretilecektir diyor,beden sıkıntısı yoktur dedi görüştüğüm kişiHep küçükler kalmış.
Kışlık olanlar mı ?Uzun kol formaları hakkında bilgisi olan var mı.
2 yıldır airmesh li olan taytını kullanıyorum uzun sürüşler için gayet ideal jordanred’in ürünleri başarılı bence ama tabi diğer firmaları kötülemek istemem örneğin “Sora” formasını kullanıyorum ama taytını hiç denemedim kullanmadım da fakat jordanred bence güzel fiyatta iyi ilaveten stoktan değil ürünler üretilip öyle kargo yapıyorlar bu yüzden de süre biraz uzuyor ama beklediğinize değer.Arkadaşlar Airmesh almayı düşünüyorum ,4-5 saatlik sürüşler için ideal midir yoksa Kipeo veya Sora'ya mı yönelmeliyim?Kipeo'nun indirimli taytları 400,Sora'nın taytları 460 tl'den başlıyor.Maksimum 115 kmlik sürüşüm var tek seferde çıktığım,bundan sonra olacağı da en fazla 120 km falan olur heralde.Bu tayt yeterli olur mu,yoksa diğerlerini al mutlaka fark eder mi diyorsunuz?Yukarıda yazmışsınız ama tekrar görüş belirtenlere minnet duyarım
Şu anki taytım Decathlon'dan aldığım turuncu pedli tayt ,formam Jordanred.
Akşam gidince resimli bir anlatım yüklerim.evet..
Yanlış alarm bu aralar L bedenden M bedene transfer olduğum için biraz fazla alışveriş yaptığımdan devreler yanmış benim. Jordanred değil Freysport Muş aldığım forma kusura bakmayın.evet..
Freysport’un ürünleri nasıl hocam tavsiye eder misin?Yanlış alarm bu aralar L bedenden M bedene transfer olduğum için biraz fazla alışveriş yaptığımdan devreler yanmış benim. Jordanred değil Freysport Muş aldığım forma kusura bakmayın.