Scudo Sports

Kaça aldın?

@CandanC

tek edit olmadı bi kaç edit daha lazım :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
gayriresmi edit sayısı 3,5 falan zaten :D -- utandığımdan birini resmiyete yansıttım :D @chnkrmz

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Gökhan BİROL, daha önce böyle değildi, 40 yaş sihirli bir yaş, bu saatten sonra düşünemem arkadaş gelmişim 40'ıma diye bir fikir yerleşti bana. O değil de ne ara 40 oldum onu çıkartamıyorum

• Beğen
geçen sabah işe gidiyorum,börekçide durdum dışarda börek yiyorum yan masadan adamın teki kaç para bu bisiklet dedi,biraz fazla dedim ne kadar 1000 vardı dedi dedim 3000 neeee dedii ben bisiklete 3000 verecem bide ben onu taşıyacam demezmi bende film koptu sabah sabah

Aslında bu durum sadece bisiklet konusunda olmuyor.''Bilmiyorum''yada ''aklım yetmiyor'' gibi kelimeler,toplum olarak lügatımızda olmadığından akıl vermeyi ,pişmiş aşa su katmayı çok seviyoruz(psikolojide açıklaması var).Bu kadar başkasının hayatına,görüşüne,yemesine ,içmesine karışan,,,,,,
Tam karşılığı değil ama komik olduğundan yazayım;yaklaşık 25 yıl önce,Ankara terminalindeyim.Görev icabı bir ile gidiyorum.Çığırtkan Sordu:Abi nereye?
Dedim;Malatya'ya
Dedi:Abi gel Erzurum'a git daha güzel, sana yarı fiyatına olur,otobüs kalkmak üzere.

carraro sportive 224 900 9 taksit
sizce kazık yedımmı ve bu bısıklet nasıl sizce iyi mi?

• Beğen
Maalesef Türkiye bu kafayla rahat Bi 50 yıl daha bisiklete alışamaz. Ama bunu aşmak bizim elimizde biz kararlı ve istikrarlı bir duruş sergiler ve çocuklarımıza da bu sevgiyi aşılarsak 50 sene sonra Avrupadaki bisiklet kültürüne ulaşırız.

biz burda "bunun yerine motor alırdın" geyiğini yapmaya devam edelim, geçen bisikletli bir arkadaş 4000 tl lik bir bisiklet hakkıda konuşurken "o kadar para verceğime motor alırım" dedi ya la :D:D

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
@unaldemirel Aslında süzme üçkağıtçı.Beni geri zekalı sandı sanırım(hiç öyle de görünmüyorum ama).Belki de daha önce bindirdiği adamlar olmuştur.

Şunu daha öncede yazmıştım yine ekliyim.
Türkiye'de insanlar arabalarının marka ve modellerine göre hayatta yer edinmeye çalışıyor bisiklette neymiş :)

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
Bisiklette kullanılan ekipman ve komponentler verdiğimiz paranın hakkını karşılıyor.Ancak telefon gibi parça maliyeti düşük olan cihazlar iphone 6 sanırım 250 dolara mal ediliyor 3000 tl ye satılıyor.Şimdi diyeceksiniz ki telefon için sadece parça maliyetinemi bakılır orada arge yazılım vb geliştirmelerde var.Bisiklette bunun gibi sadece iki borunun birleştirilmesinden oluşmuyor.Kısaca diyeceğim bisiklete verilen para kesinlikle aptalca değil onu diyen insanların aptallığıdır.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
700 tl'lik bisikletim için;

-Oo, bisiklet mi aldın, ne kadar bu?
+(iç ses) insan bi hayirli olsuk der
+(dış ses) bedava. Hatta her ay üstüne para bile veriyolar.
-nasıl nasıl??
+simdi kardesim, ben normalde her ay 90 liraya yakın otobüse minibüse para veriyorum. Bu düldülü de aylık 70 lira taksitle aldım. Yani her ay otobüse 90 lira vermek yerine kredi kartına 70 lira ödüyorum, 20 lirada cebime kalıyor. Bisiklette bedavaya gelmis oluyor. :)

Tabii ki böyle bir diyalog yasamadim ama bundan sonra soran olursa aynen boyle :)

@yusufixx
"Araba alsaydın" deyince "La Ferrari'm var" diyeceksin,adam bi öbür tarafa gitsin gelsin :hihi::hihi::hihi::D

bugün iş yerine arkadaş müşteri arası biri geldi.
muhabbet benim bisikletten açıldı.
kaça aldın? meşhur soru geldi hemen :D
+2500 e aldım
-ne diyosun sen şahin alırdın o paraya
+2500 e şahin mi var ? :ssrtcbya::ssrtcbya:
-yani bulurduk..
+o paraya bulacağın şahin senede kaç litre benzin yakar. ne kadar sürede tamirciye götürmem gerekir. o fiyata gelecek şahin 1 senede bana ne kadar paraya mal olur ? mesela aldığım bisiklet 1 senedir tamirci yüzü görmedi. benzin desen öyle bi derdim yok. spor da oluyor hem spor salonuna vereceğim paradan da kurtuluyorum.
-+%&+%
+patron seni çağrıyo galiba bişe konuşcak hadi görüşürüz :islik:

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Geri