Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro boyu

@Kudret Kurtcebe

Kısa mesafede dediğiniz gibi olumsuz bir tarafı yok günlük şehir içi gezilerde falan rahatım. Rampa konusunda ise ilk zamanlar zorlandım fakat o da tamamen kondisyon eksikliğinden dolayı idi.

Scudo
M olmalı o boya uygun olarak. Elindeki bisikleti kaklamaya çalışan satıcılara da oldum olası kılım...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet A.
fotoğrafdaki bisiklete göre yazıyorum. scott sub s boy 15.5 inç , m boy 17 inç
firma kendi sitesinde bu modelin s boyunu 160-170 cm kişilere öneriyor.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet A.
Arkadaşlar Merhaba , ben yaklaşık 3 ay önce sedona 711 bir bisiklet aldım , fakat bisiklet aldığımda pek deneyimli yani pek bilgim yoktu ?
Şu an boyum 1.72 , bisikletim kadrosu 18" lik , sanki biraz büyük gelmeye başladığını sonradan farkettim , sizce bana uygun mu ?
http://k1308.hizliresim.com/1d/2/r1pdt.jpg
http://k1308.hizliresim.com/1d/2/r1pf7.jpg

16" olsaydi daha iyi olur du, ama almissin yapacak bir sey yok. Ama 18" de fazla büyük gelmez.

Evet herkes sizin dediğiniz gibi 16" alsaydın iyi olurdu diyor.. Peki sadece kadro alsam olur mu ?

Evet sadece kadroyu alip hic problemsiz degistire bilirsin.

18 inç kadro 1.80 üzeri kullanıcı içindir. Kadronun büyük olması seleyi aşağıda kullanacağınızdan sorun olacağını sanmıyorum.Küçük olsa sorun olurdu ama.

Ben daha çok dağ - arazi yollarında kullandığım için bisikleti kavramam biraz zor oluyor , ondan dedim , kadro 16" değil de 17" olsa tam ideal olmaz mı benim için ?

Merhaba ben yol bisikleti toplamaya karar verdim ama bana uygun kadro boyu hangisi bilmiyorum boyum 1.85 bacak boyum 1 metre bu ölçülere göre bana 49 cm 52 cm 54 cm bunlardan hangisi olur yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

iyi akşamlar benim 1.80 boyum 54 cm kadro kullanıyorum.
biraz fren ve vites kolları için zorlanıyorum.uzanmam gerekiyor.
yine de kullanabiliyorum.markadan markaya fark eder mi pek bilmiyorum.
iyi sonuç almanı dilerim.

@Can Kartopu

1.85 boy için 1 m bacak boyu hiç normal değil(Olmaz demeyeyim de).Yol bisikletinde iç kasıktan aşağıya doğru ölçüm yapılır;yani iç bacak boyunu ölçeceksiniz,ki bu da muhtemelen 85 cm cıvarındadır.

• Beğen
Tepkiler: CevdetBilge
Benim boyum 1.79 ve 56cm yol bisikleti kullanıyorum. Sizin boyunuz 1.85 ise, size uygun kadro boyu muhtemelen 58cm olacaktır. Önce Derya Bey'in dediği gibi iç bacak ölçünüzü alın.

Geri