İlk başlarda Tchibo cafissimo kapsül kullanıyordum baktım olmuyor, manuel makinaya geçtim ve Tchibo dan öğütülmüş espresso almak istedim. Görevli kişi bana kampanya olduğunu söyleyip Privat Kaffee African Blue verdi. O zaman için 1 tane fiyatına 2 adet vermişlerdi. Espresso yapacağım bunlar uygunmu diye ısrarla sordum ve evet uygundur dedi her seferinde. Neyse aldım geldim orta düzey hazırladım, çok fazla tamp yapmadan. Tadı çok kötüydü. Paketi inceledim arkasında filtre kahve yazıyor. Tarihine baktım 1 ay kalmış. Sizin yapcağınız işinde stok eritme politikanızında diye başlayarak iyi dileklerimi ilettim. Mail attım müşteri hizmetlerine ama tık yok. Hatta mailiniz ulaştı diye pop-up bile gelmedi. O günden beri adımımı atmıyorum. Alternatif çok kahve pazarı o konuda geniş bir yelpaze sunuyor. Sen elindeki azıcık kahve stok u nu eriteceğim diye müşterinden olmayı göze alıyorsan pazardaki yerin zayıflayacak demektir. Şuan caribou yu tercih ediyorum gayet iyiler ama alternatifleri yok değil. Kahve dünyasının çekirdekleri de hoşuma gidiyor yoğunluğu aroması lezzeti gayet başarılı. Fakat starbucks çekirdeğini denemedim daha, o çekirdekler nasıldır deneyenler tecrübelerini paylaşırlarsa güzel olur. Birde hangi çekirdeğini önerirsiniz?