Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon kadrom çatladı

@Yılmaz Uyar Çok teşekkür ederim, dediklerinizi yapıcam. Gelişmeleri burdan size duyururum. Epoxy bir çözüm ama insallah ona gerek kalmadan kadromu değiştirirler

Scudo
@muratto
Garantisi yok ise orayı bant ile etrafını dönün sonra 404 plastik-çelik denen yapıştırıcı ile çatlağı doldurun ve 1-2 gün kuruması için bekletin...Bence sağlam olur :harika:

@Yılmaz Uyar Çok teşekkür ederim, dediklerinizi yapıcam. Gelişmeleri burdan size duyururum. Epoxy bir çözüm ama insallah ona gerek kalmadan kadromu değiştirirler

Bugün nihayet focustan bir cevap geldi. Kadromun aynısından göndereceklerini söylediler. Kırık kadroyu da incelemek için alacaklarmış benden. 6 Senelik verdiği garantisinin arkasında durduğu için gerçekten takdır ediyorum Focus firmasını.
Su an tek sıkıntım gönderim süreci. Bir an evvel bisikletime binmek istiyorum :)
@akgulcemal

Kadronuz çatlarsa ve garantisi varsa sakın epoxy e bulaşmayın bu arada. Direk firmayla görüşün

Gözünüz aydın. Umarım en yakın zamanda kavuşursunuz kadronuza :)

• Beğen
Tepkiler: muratto
@muratto Ben demiştim hemen bildirin diye değiştirecekleri kesin zaten söz konusu firma focus:)

• Beğen
Geçen sene Focus bisiklet almıştım,içim rahatladı :)

@muratto Çok sevindim gerçekten sizin adınıza, umarım yakın zamanda elinize geçer yeni kadronuz :)

• Beğen
Focus bekleneni yaptı, şaşırtmadı.

@muratto
Kimle iletişime geçtiniz acaba ?
Türkiye distribitörü mü yoksa firma merkezi ile mi görüştünüz.
Geçmiş olsun. Umarım biran önce kavuşursunuz

Çok teşekkürler herkese.
Bu arada eski kadroyu almazlar, evimde süs yaparım diye düşünmüştüm ama alıyorlarmış :D

@ahmtayd İstanbuldaki distribitörüyle görüştüm, bisikletcumhuriyeti. Fotograflarını çekip gönderdim, bisikleti oradan almamıs olmama rağmen ilgilendiler sağolsunlar

@muratto

BisikletCumhuriyeti'nin sahibi Hasan Bey ciddi anlamda yardımsever biridir. Keza tekniker Zafer de öyledir.
Eski kadroyu test etmek amaçlı geri alıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: barhan
Bu bilgi iyi oldu demek ki bisiklet bakarken focus 'u da seçeneklere ekleyeceğiz. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@Fatih Çetin Çalısanları cok yardım sever dediğiniz gibi. Kadroyu incelemek için alacaklarını soylediler, Çatlağın nedeni araştırılıp kazaya sebebiyet vermemek için olsa gerek :)

@muratto
sadece kadro gönderdiler değil mi?

Geri