Scudo Sports

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Bu nasıl bir şey ben arada gaza gelip tramway metro makinistlerine bile selam veriyorum :D

Scudo
Karbon bisikletliler adam mıdır :D

• Beğen
Tepkiler: E.E
@Ferecov
Aslinda 15-20 kişi birleşip ahmet cakara tweet atsak programdayken :D

@EnesEfe
Adamlar zaten goygoy yapmak için konu arıyolar :D

@Ferecov
Ozel mesaj atıcam sana program baslangicinda , bir gündem yaratmak lazim :))

bu konu aynı iphone 6 plusı olanların samsung s6 sı olanları takmaması gibi olmuş yada mersedesi olanların audisi olanları takmaması gibi. yada intel işlemcili pcsi olanların amdlileri takmaması gibi. yada ps4 u olanların xboxone alanları takmaması gibi yada nvidia titan ekran kartı olanların gtx 980 ekran kartı olanları takmaması gibi yada neyse ya böyle saçma konuya böyle saçma mesaj atacam. takmaktan kastınız nedir alımınyum kadrolu karbon maşalıları mı takmıyor yoksa alımınyumluları mı takmıyor yoksa mtbleri mi takmıyor yoksa marketten alınan bisikletlerimi takmıyor kime göre takmıyor neye göre takıyor kim kimi takıyor :koptum:

Karbon dağ bisikleti olanlar selâm veriyor mu?

Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Gidin bisiklet sürün arkadaşlar hava güzel hem :(

@bora kaya Mal mülk bir insanı değistiriyorsa korkucaksın.Senin verdiğin bisiklet üzerinden normal insalar hayatta biseyleri olduğunda bunu cok yapıyor.Kisilik meselesi yani.Bosver aldırma cünkü hayatta pek biseyi olmamıstır o insanın yazık bi bisikleti olunca karbon sevinir kendinin üstün oldğunu sanır.Belki sen karbon olmayan bisikletinle yarısa girsen onunla yolda 2 ye katlıycaksındır haberi yok.O öyle böbürlenerek estirir.Önemli olan kisilik.Senin karbon olmasın sorun değil ama özenle zevk alarak yaptığın pedallarken hakkını verdiğin icin hep üstün olucaksın.
Ben öyle altında Merida vs vs. cok kisiyi rampada salladım.Demek istediğim bielğinin hakkını veriyorsan Allahın selamıdır! veriyorsan sen sana düşeni insanlık adına yapmıssın.Gerisi Allahın selamını almamayı o düsünsün;)
İyi Forumlar.Sahsi görüsümdür.

@Serkan Mıstınoğlu :D (Sesli güldüm Helal)

@Klasikci :D

Bugün bir karbon beylikdüzü'nde yanımdan geçti ben yorulmuştum. baya cooldu ama :D

Harika cevaplar gelmiş :) gerçekten inanılmaz eğlendim başlığı okurken.

Bi kaç arkadaşımız değinmiş konuya mevzu basit aslında; "ti" ye alan arkadaşlarda durumun farkında zaten ama naçizene yorumlarımı yazmak istedim. günümüz şartları göz önüne alındığında dura-ace full karbon kaç paraya çıkıyor hepimiz biliyoruz. Mantıklı düşünmek lazım adam o kadar parayı veriyorsa bu sporu hakkıyla yapıyordur arkadaş. Türkiye şartlarıda malum. 2 bin liralık motoru olanda taciz ediyor, satsa 2 tane tofaş alacak kadar değerli bike'ı olan adamları, tofaşçılarda dolmuşçularda taciz ediyor.

Bütün bunların üstüne bide adam takmış kaskını sıcağın altında giymiş taytını formasını bilader spor yapıyor adam ya. Konsantre hani; yüksek kadansda basıyor adam görmemiştir ya, canı sıkılmıştır, insanlık hali bu. Yapmayın takılmayın böyle şeylere ha yinede çok mu sıkıldın. Dön yapış peşine yetişebilirsen durdur "ya abi de selam verdim niye almıyon" de tebessüm et eminim alacağın cevap çok samimi ve içten olacaktır. "kardeş görmedim valla konsantreydim" tarzında bişey gelecektir.

Bol pedallı günler dilerim.

Edit: SS Motorbike kullanıcısı olduğum için, şehir içinde çok başıma geliyor. Alet 8-9 devirlere gelmeyince su devir daim sık olmuyo yanıyo hararet lambası, canım sıkılıyor sıcağın alnında kaskdan terliyor yüzüm gözüm. Şehir içinden zaten nefret ediyor motor üstünde inanın her caddeye çıkışımda 4-5 kişi geliyor yanına scooter la yan yana gidiyosun soru soruyolar duymuyosun kaskın vizör açık bağır allah bağır ki cevabını duyur gülümse felan. Adama bakıyosun ayağında terlik üstünde şort üste askılı ehliyet plaka yok. Hem gücüne gidiyor hemde..

Neyse öyle işte :D

Selam meselesini bu kadar taktıysan al bi MTB çık dağa bayıra ne insan görürsün ne bisikletli. Çiçeğe böceğe selam ver (gerçi onlar da almıyo ama olsun doğa sevgisi falan filan işte) :D

• Beğen
Tepkiler: Volg ve engin444
ve aleyküm selam kardeşim :D

Aheste gidiyordum, arkamdan yetişmiş full karbon arkadaş;
"neden selamımı almadınız" demeye görsün, bana!
baktım gidonunda garmin yok; kafamı çevirip bastım gittim.:D

(Tüm bisiklet kullananlara selamlar)

@mehmet ulaş
bence hiç alakası yok, tam terside mevcut, karbon kadroya da binsen, herkese selam verirsen bi çoğunun almadığını göreceksin, bunun değişik nedenleri var ve en önemlisi odağını bozmamak, kafayı çevirmemek, eli gidondan bırakmamak vs. vs.
bende mesela zil ya da ses çıkartan bişey yok, kulaklıkla da giderken biri selam verince ya elimi kaldırıyorum, ya da kafamı eğiyorum ki bazen konsantreyken çok gereksiz olduğunu farkettim, yolda yürürken birbirine selam veriyor musunki, bu konuya gereğinden fazla takılınıyor bence, spor ya da kondisyon için çıkıyorsun, minibüsçüye bağlamanın anlamı yok :) ve mesele ekipmanla alakalı hiç değil, bence o sizin kendi kendinizi soktuğunuz bi durum , yok böyle değilse karbon alınca herkesin selam vermesi lazım ama o zaman karbon kullanıcılarını gözü 4 açması lazım ki uzaktan kadroyu markayı algılayıp selam verebilsin :)

Geri