Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Scudo
@soneryen
nerede oluyo bisiklet yolunda mı, bisiklet yolundan giderken boş bile olsa kendi tarafından çıkmamak gerekiyo ki, arkadan hızla gelen rahat geçebilsin, buna dikkat etmeyince sola girince ya yavaş yavaş kayıyor ya da birden panik yapıp gidonu sola kırıyo insanlar, arkadan gelip hızlanmış biri hızını korumak isteyebilir, aynı şekilde zaten daracık bisiklet yolunu yanyana 2 kişi sohbet ederek gidenlerde yapıyor, tek sıra da sohbet edilebilir.

@NKurtuldu fenerbahçe - bostancı hattında bütün bisikletçilere selam vereyim desen bisiklet kullanamazsın ee zaten yolda vagonu yapmış gidiyorsun önünde arkadaşın arkada seni biçmeye hazır arabalar yol desen Allaha emanet :D kalkmış niye selam yok , yok tabi :D

Mantık şu bak altımda trek,cannondale,de rosa vb var hemde karbon sen kimsin'ki bak hemde xtr donanımlarım campagnolo donanımlarım var kaskım 400 tl:rolleyes:ayakkabılarım var 500 tl:ckskc: bak pedallarım var spd yaaaa hemde üstüm başım düzgün ve pahalı (bunlar olupda düzgün aklı başında prof insanları tenzi ederim) yaaaa sana ne selamı vereceğim asıl sen beni görünce kırmızı halı sereceksin yaaa:D:Dben üstünüm ne selamı selamda ne:ckskc::ckskc::ckskc:ruh yapısı bunlar bazılarında.

@Tasogare
Mesele şu çok bisikletçi bu az bisikletli değil ki.Kasksız biri kaza yapıp kafasını vurup pisi pisine ölünce ne yazık ki yine bir bisikletli ölmüş deniyor ve fatura kullanan herkese kesiliyor.Neden mi? Azınlığız çünkü.Bu birinci sebep.Kask bisiklet sporunda jant seti gibi önemli bir şey.Olması gereken bi şey.Sahil yolunda kask olmadan sürersin anlarım, market'e bakkal'a gidersin anlarım ama sen kasksız çıkıp ulaşımı sağlıyorsan, trafikte kasksız bir şekilde gidip bisikleti önemsiz gösteriyorsan( ekipman olmadan binilir SADECE bisiklet sonucunda dedirtiyosan) kask takıp önlem alacak kadar aklın yoksa ben ne saygı duyar selam veririm, ne de bisikletli derim.Onlar yüzünden kask takmak, forma giymek insanlar arasınsa abes oluyor.Ne gerek var diyorlar kask'a sadece bi bisiklet diyolar.Ve dedirten kişi de bisikletli olduğunu iddia eden kişi ne yazık ki.Aslına bakarsanız sahil yolu mantığını da anlamıyorum.Sanki düşünce kafatası bura sahil yolu zarar görmeyeyim diyecek.Herkesin kendi tercihi ve benim ne düşündüğümün önemi yok.Dışlıyor olabilir, kötü biri bile olabilirim( neye göre, kime göre) ama bu konudaki düşüncem budur.Kasksız bir bisikletli kendisine bisikletli demesin.Onun mahalle arasında 20 kg'lik çelik bisiklet süren cocuktan farkı yoktur benim için.Dediklerimin hiçbiri kişisel değildir, hedef alarak yazılmamış, laf sokma niyetiyle denmemiştir.

• Beğen
Tepkiler: Berk Karaca
@Tasogare
Avcılardan esenkente doğru pedallarken akşam gidiş yönünde ve gayet rahat seyir halinde. Ne anlam ifade ettiğini anladım kötüyse üzülmemek için nedenini araştırmadım veya selam mıydı araştırmadım boşverdim

@soneryen
oha, yakalayıp ensesine patlatsaydın bi tane o zaman : )

Saçma konuya mantıklı yazanlara teşekkürler..Ama açılmış, demek ki ihtiyaç var. Bende selam veriyorum bazıları tınlamıyor. Bir de adamın bisikleti karbon değil, alüminyum altına almış bi, havalar bi havalar.
dün polis'e selam verdim zil inen,anlamsız, anlamsız baktı, elindeki karbon m16 görünce kafamı öne eğip usulca pedalladım..

• Beğen
Tepkiler: Gurkan S.
karşı atak bekliyorum yol bisikletçilerinden, "Karbon yol bisikleti kullanmayanların karbonu abartması" diye bi başlık, bisiklet sezonu her açıldığında carbon wars ta da yeni bi episode döneceği çok bellidir, bakalım bunun sonu ne olacak heyecanla bekliyorum.
Ama sağlıklı sonuca ulaşmak için, alüminyum kadro kullanırken selam veren bisikletçinin karbona döndüğünde selamı kesmesi gözlemlenmelidir, yoksa kişi faktörü ortaya giriyor, keza aynı kişi belki alüminyumdanken de selam vermiyo olabilir, bu durumda faturayı hemen karbona çıkartıyorsanız, karbona olağandışı bi değer yüklemiş olabilirsiniz

@Ozan k.

Hocam sizin bisiklet Trek. Karıştırmayın karbon muydu alü müydü diye. Siz soldan geçin, biz sağol diye bağırırız. :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@C. Tiryaki yalniz benimkisi cakma trek. Adi süfli 1 serisi. Giant üretiyor zaten. Trekciler duyarsa beni sıkıştırıp düşürürler diye korkuyorum. ..

Ya Allah rızası için biri açıklasın; yaklaşık 1 metre genişliğindeki bisiklet yolunda, karşıdan ya da arkadan gelip geçen bisikletin alü ya da karbon olduğunu nasıl anlıyorsunuz. Cidden merak ediyorum şaka değil.

@C. Tiryaki hocam sizde bisikletci gozlugu yok galiba?
Polarize gozluk takinca karbon bisikletlerin etrafinda cannondale yeşili, krm turuncusu gibi bir aura görmeye basliyorsunuz. S works, hi-mod veya advanced sl falan ise bir hare beliriyor. Ona göre selam mi veriyorsunuz etek mi opuyorsunuz karar veriyorsunuz...

Karbon Yol bisikleti önerebilirmisiniz

@mutluB
Wilier Cento 1 Air favorimdir... :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: mutluB
Geri