Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Scudo
@mtb_rider

de get bebe, bi kurtulamadım senden zaten :D

@Edip Dinçer

adamantium dan bisiklet yaptıracağım, hiçbir şey olmaz ona :D

@halil ibrahim duran

Evinizde evcil hayvan besliyorsanız , hiç tavsiye olunmaz.Bir parçasını kemirir veya yutarsa , Huyu suyu değişir. metabolizmasi garipleşir.Evinizi harabeye çevirebilir.

@ertanmrtz

Durma, biraz hareket et. O zaman baska saçma konular da görebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
konuya 1-2 gün uzak kaldım mesaj dolmuş :)

bir arkadaş daha söylemişti, carbon olanı nasıl anlıyorsunuz diye, ben genelde herkese selam verdiğim için pek düşünmemiştim bunu, sürüş halinde iken sanırım en son bakacağım şey karşımdaki bisikletin carbon mu alüminyum olduğuna bakmak olurdu, çok hızlı değilsem benim ilk baktığım kişinin kendisi, sonra kıyafeti, kaskı ve son olarak bisikletin markası :)
ama şu bir gerçek, yol bisikleti ve diğer bisikletler diye bir ayrım var, yol bisikletli her zaman kendini daha üstün görür, benim yol bisikletim yok ama yol bisikletlinin yanında geçince kendimi ezik hissediyorum :) değişmez ön yargı: yol bisikleti = gerçek bisikletçi

Konuya dönersek, bazı yol bisikleti kullananlar yol bisikleti sınıfının dışında kalan bisiklet türlerini pek kaale almadıklarından bu tarz olaylar olabilir, carbon veya alüminyum ile alakalı bir durum olacağını sanmıyorum.

Konunun biraz dışına çıkacağım ama geçenlerde grupla tırmanış yaparken karşıdan bir motorcu geldi, ben elimi kaldırıp selam verince o da elini kaldırdı ve motorun dengesini kaybetti az kalsın düşüyordu. Diyeceğim o ki özellikle ağır motorsiklet kullanan kimselere mümkünse elle selam vermeyin, insan istemdışı olarak elini kaldırıp kaza yapabilir...

• Beğen
Tepkiler: Volg
ilerde bir gün ben de karbon kullanıcam, illaki...
selam vermemeye/almamaya şimdiden alıştırıyım kendimi :D

• Beğen
valla önceden gördüğüm hemen her bisikletliye selam vermeye çalışırdım
ama açıkçası artık umrumda değil
basıp geçiyorum yanlarından
:D

ama tabiki selam verenlere karşılık olarak ÇAB selamını yapıştırıyorum

Ben bazen tam verilen selamı alacak gibi oluyorum sonra maşanın karbon olduğunu hatırlayıp maşadan Özür diliyorum alimunyum kısımlarada tekme atıyorum bir türlü karbon olamadiniz beceriksiz herifler diyip hakaret ediyorum. Sonra yoluma devam ediyorum. :)

• Beğen
Ben dun aluminyum kadroya karbon masa taktim. Selam verecek miyim, vermeyecek miyim bir arkadas aydinlatirsa sevinirim :)

Daha dün velodromda yol ve dağ bisikletcisi arkadaşlar bön,bön yüzüme baktı içimden gülme krizine soktular beni'ki kafamla selam bile verdim o yüzden her şey bahane yok hızlı sürdüm göremedim ,yok aklım başka yerdeydi eee şimdi ne yapıyordun selamımı görmedin peki??

Arkadaşlar çözümü çok basit, kalabalık yollarda giderken karbon bisikletinizi kullanın, her geçene selam verme zahmetinden yırtmıs olursunuz. Tenha yollarda ise alumınyumu kullanın. ;)
Şaka bir yana
Sen karbonla şekil şukul yaparsın ama kadron çatladığında cenazene aluminyumlular gelir. Bizzat başıma geldi :D:D:agla:

Aluminyum bisikletleri , karbon bisikletle göre oldukça avantajlı oldukları durumlarda olabiliyor arkadaşlar.

İyice eskiyip hurdacıya kiloyla satmaya kalktığınız vakit , aluminyum bisiklet daha avantajlıdır.6-7 kilo nere 15-20 kilo nere. Hatta karşılığında naylon leğen ve mandal bile alabilirsiniz.

Not : Eylemlerim devam etcek.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Cycle ca dil bilgisi önemli :koptum: Hi ten bisikletlilere selaminaleykum, alüminyum olanlara selam, kompozit olanlara merhaba ve karbon olanlara hay (hi)

İstisnalar var ama gerçekten karbon kullananlar kendilerini üstün ırk sanıyo herhalde.Selam veriyom selam almıyo.Tamam duymamıştır diyorum.Birşey sorucam kulaklığını bile çıkartmıyo.

Geri