Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Scudo
Müslüman ekip için söylüyorum. Selamı vermek sünnet almak farz deniyor ama kaynağını bulamadım, işkembeden atmadan şöyle söyleyim.

Yukarlarda bir yerde yakın geçmişte yaşadığım bir anımı anlattım. Ecnebiler bile Selam veriyor bazen. Bahsettiğim olay sonrasında da bir ecnebi bana geçerken "hi" dedi. Nasıl bir moral oldu.
"Bu Müslüman çıkarken zorlanıyor biraz da kilolu altında da alu bisiklet var ne Selam vereceğim basıp geçerim" demiyor. Selam veriyor...

Hi da Selam. El kaldırmak da Selam. İlla Selamunaleyküm demeye gerek yok bence. Merhaba kolay gelsin ya da baş Selamı olabilir.

Birde Yukarda da bahsi geçti performans sürüşü yaparken Selamı alamayabiliyorum ama içimden veya kendi duyacağım şekilde Aleyküm Selam veya merhaba diyorum. Çünkü hızlı oluyoruz ve pür dikkat yoldayız, özellikle inişlerde.
Bu gibi durumlarda performans sürüşü yapana da el kaldırarak selam veririm, gözgöze geldiysek ama. Adamı rahatsız etmenin, dikkatini dağıtmanın anlamı yok. Selamı almasını da beklemem. Arkadan sollayan dan her zaman Selam beklerim ama :)

Çok uzattım bir de yaşlı amcalara çok Selam veririm 65 küsür yaşında Bisan bisikletiyle işine gücüne giden amcalara.

Son olarak Selam Allahın isimlerinden birisidir.

Son düzenleme:
@Murat Cömez Karşıdan karşıya bağırarak “Selamın aleyküm” mü diyelim? Kafayla veya elle selam vermek nezakettendir. Bir nevi altında “Kolay gelsin, kazasız belasız” gibi anlamlar yatar. Selamın iyisi kötüsü yoktur. Bunu bari çok görmeyin birbirinize. Tabi ki sen performans yaparken kafanı kaldırıp selam verecek insan arama fakat burada asıl dert birini gördüğün halde selam vermiyorsan, 5 kilometre sonra lastiğin patlar ve yaman yoksa o kişiden selam da bekleme. Direkt sana değil genel yazdım bu mesajı fakat sen baya katısın anladığım kadarıyla o yüzden ilk önce sana:)

Katılıyorum sana , eğer önemli olan niyetse ki "Ameller niyetlere göredir." Kafa salla el salla ho de hey de zil çal bana selam gelir. Görmediğim duymadığım fark etmediğim dostlara aleyküm selam.

Muhammet Ağrı şimdiye kadar beni takıyordu. Kendisi karbonlandı, bakacağız artık beni takıyormu takmıyormu. Denemesini yapayım öyle foruma arz eder bilgisini geçerim.

@mehmetsunu abi bu nasıl bir Türkçe katliamıdır 😱 🤣🤣🤣
Geçen gün sele borusuna "koltuk direği" dedim olay oldu. Allah'tan "Seat Tube" falan demedim. 😬

Son düzenleme:
@Murat Cömez Karşıdan karşıya bağırarak “Selamın aleyküm” mü diyelim? Kafayla veya elle selam vermek nezakettendir. Bir nevi altında “Kolay gelsin, kazasız belasız” gibi anlamlar yatar. Selamın iyisi kötüsü yoktur. Bunu bari çok görmeyin birbirinize. Tabi ki sen performans yaparken kafanı kaldırıp selam verecek insan arama fakat burada asıl dert birini gördüğün halde selam vermiyorsan, 5 kilometre sonra lastiğin patlar ve yaman yoksa o kişiden selam da bekleme. Direkt sana değil genel yazdım bu mesajı fakat sen baya katısın anladığım kadarıyla o yüzden ilk önce sana:)

Beraber bir yerde oturup cay kahve ictigimizi sahsen ben hatirlamiyorum, siz hatirliyormusunuz?

Yorumuma gelince, o yorumun son cümlesini okuyup anlayan bir kisi ilk cümlesi ile birlestirdiginde komple yorumun maksatini ve nerye/kimlere gittigini anlar. Anlamyanda bana böyle laf sokamaya ugrasir durur. ;)

Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün:)
Ayıpettin Şemsettin. :krsn:
Eğer alüminyum bisikleti olan ecnebi görürsen hunharca şunu diyebilirsin:
- hey man, can't you do hubu hubu
- what?
- zzzt erenkoy
- zz what? eeggen koey? what?
- huhauhuah nothing, it is a turkish joke.:)

Karbon bisikleti olanlar kim ?
Biz kim?
28 sayfaya uzamış bir yaftalama, genelleme, ötekileştirme başlığı. Söylenmesi gereken tek bir söz geliyor aklıma;
"Bu da dahil tüm genellemeler yanlıştır" ;)

Aleyküm selam

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Kadro alüminyum , maşa karbon olanların kafası çok karışır bu cevaptan sonra.
Hele birde düşünsene adam sele borusunu,gidon boğazını,hatta gidonu karbona çevirmiş,yeminle perişan olur adam yolda,ulan versem bi türlüüü vermesem bi türlüüü derken öndekine yapıştırır:komik:

sayfalarca yazilmis da ; simdi ben ve benim gibiler , kimlere selam verip alacagiz ? sonuca baglandi mi ?
yoksa , humanizm ve spor birlikteligi cercevesinde , hepimiz birbirimize selam verelbilir miyiz? :):)

yanlis anlasilmasin lutfen ; bu durumun gereksiz buyutuldugunu dusunuyorum , o yuzden biraz da , ironi seklinde yazidm :)

sayfalarca yazilmis da ; simdi ben ve benim gibiler , kimlere selam verip alacagiz ? sonuca baglandi mi ?
yoksa , humanizm ve spor birlikteligi cercevesinde , hepimiz birbirimize selam verelbilir miyiz? :):)

yanlis anlasilmasin lutfen ; bu durumun gereksiz buyutuldugunu dusunuyorum , o yuzden biraz da , ironi seklinde yazidm :)
Efendim bu durumu ciddiye almayıp önünüze gelene el, kol, kafa, göz, sözlü, her türlü girişebil... şey, ne diyordum ben?
Selam verin efendim.😅 Selam verdik diye eksilmeyiz.😊

Geri