Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Kast sistemini açıklıyorum. Bundan sonra selamların buna göre verilmesi ve alt üst hiyerarşinin özenle korunması reca olunur.
TT bike (karbon, duraace di2)
triatlon bike (karbon)
aero bike (karbon)
endurace Bike (karbon forması jordanred skiny tayt)
mtb ful suspansiyon karbon
yol bisikleti alü
yol bisikleti çelik
gravel
mtb alü dandik grupset
tur bisikleti koga, vsf, surly kadro
tur bisikleti alü
mtb manisa kadro hi-ten çelik
hasbike kayseri üretim karne hediyesi
basık bisiklet adana apaçi mod

Scudo
Yaşadığım şehir dolayısıyla öyle aman aman bir bisikletçi sayısı olmadığı için çoğu kişi birbirini tanır öyle selam verdiğimde falan almamızlık etmezler sağolsunlar :)

• Beğen
Tepkiler: efe.drngl
Kast sistemini açıklıyorum. Bundan sonra selamların buna göre verilmesi ve alt üst hiyerarşinin özenle korunması reca olunur.
triatlon bike (karbon)
aero bike (karbon)
yol bisikleti alü
yol bisikleti çelik
gravel
mtb alü dandik grupset
tur bisikleti alü

Alemiyon bisikletle aslında sistemin epey yukarılarında yer alıyormuşum, teşekkür ederim 🥰

Mosso Cavalier(alüminyum) kullanıyorken selam alıp verirdim.
Şimdi karbon kadroya gecince "selam verme ya da alma" gibi bir yükümlülüğüm olmadığı için kafam rahat.
Rahat kafa ile KOM sayılarım arttı, meğer selamı kim alacak, kim verecek, kafa selamı mı versem, el mi kaldırsam, göz mü kırpsam vs dusunürken benim ortalamalar bayağı düşüyormuş.

Tabii bu işin şakası :)

Selamlaşma işi kişinin karakteriyle, fıtratıyla alakalı bir durum. Ne sürdüğünün önemi yok aslında.

Ha bir de zayıf karakterli insanlar olur, parayı görür, mevki-makam sahibi olur selam vermeyi bırak yürüyüşü, hâli hareketi bile değişir, bukalemun tiptir bunlar. Bunların ne yapacağı belli olmaz.

Aslında bir çok selam vermeyenin mutlaka birden fazla hikayesi vardır.

Selam almayıp bodoslama geçip giden bir kaç hyar yüzünden bir sürü insanın Selam vermeğini düşünüyorum.

Olay şöyle, adam binerken karşıdan gelene Selam veriyor, adam kasıntı sallamıyor. Sonra bu da verdiği ile mal mal kalıyor. Bu andan sonra loop a giriyor. Karşıdan gelen varken Selam verip ya almazsa derken o da vermemeye başlıyor. Kim önce Selam verecekse o daha alt statüde oluyor ya o yüzden son ana kadar önce sen ver diyr bekleyip ikisi de veremeden konu kapanıyor.

😁

triatlon bike (karbon)
aero bike (karbon)
yol bisikleti alü
yol bisikleti çelik
gravel
mtb alü dandik grupset
tur bisikleti alü

Ben karbon safkan + alü trekking + alu ön amortisörlü şehir + Kemalpaşa çelik şehir ile listenin neresine yerleşsem bilemedim.

---

Bisiklet türü dışında selam türleri de var:
(link)

triatlon bike (karbon)
aero bike (karbon)
yol bisikleti alü
yol bisikleti çelik
gravel
mtb alü dandik grupset
tur bisikleti alü
hiyerarşide katlanırlar nerde? yerimizi bilelim şimdi😃 yanlışlıkla selam veririz fln

• Hahaha
Tepkiler: el Cezeri
aluminyum city bike kullanıyorum selam vermem almam zaten yola focus olmak lazım selamı başka zamana saklarım

Bence selam verilmeyenlerin dünya benim etrafımda dönmeli tripleri çok anlamsız. Biri selam vermediyse takmıyorum zira yola odaklanmış olabilir, yorgun olabilir, antrenman yapıyor olabilir ya da bluetooth kulaklık ile telefonda ve ona odaklanmış bile olabilir, canı bir şeye sıkılmış olabilir, modu düşüktür vs.

Carbon bisiklet görsem anlamam . Bende katlanır var . Yolda giderken bütün bisikletlilere selam veririm . Kafamı sallarım , iyi günler derim , korna çalarım . Selam vermeyen , yetişemeyen olur bende de olabiliyor. Kasten almıyorsa onun sorunu. karbon vs en pahalı bisikletim de olsa aynı bu şekil devam ederim ))

Bisiklet üzerinde selam alıp vermek konusunda pek karşılıksız kalmadım. Yolun karşı istikametinden gelen adama bile mutlaka selam veriyorum. Hatta yanından geçtiğim elektrikli scooter vb taşıtları kullananlara bile merhaba, günaydın vs derim. En kötü baş selamı verirler eğer gördülerse. Bana garip gelen koşan insanlar. Son 2-3 haftadır koşuya sardım. Sabah erken kalkıp 5 km kadar koşuyorum. Konyaaltı sahil koşu parkurunda, kime selam verdiysem dönüş alamadım. O saatte koşanların büyük çoğunluğunun Rus-Ukraynalı olması ile bağlantısı olabilir bu durumun bilmiyorum. 2-3 gün karşılıksız selam girişimlerinden sonra ben de koşarken sağa sola selam dağıtmayı kestim. Sadece kedi-köpek dostlarıma günaydın diyorum.

Tek istisna evimin sokağındaki camiye, sabah namazı için giden büyüklerimiz oldu. Mutlaka aleyküm selam diyorlar :) Bir gün, madem o kadar kalktın gel sabah namazını kılalım demelerini bekliyorum :)

Gördüğüm her bisikletliye selam veririm, bazen elle, bazen sesle, bazen kafa sallayarak. Selamı alır, almaz, görmez vs. kendi bilir :)

Sonrasında "Vay İrfan Abiye bak, bizi gördü de bizi sallamadı" demesinler :D

Kast sisteminde yerimi bulamadım. Giant TCR karbon bisikletim endurance (Defy) veya aero (Propel) seri değil :komik:

Herkese şimdiden Selam Aleyküm.
Sonra yolda neden vermedin etmedin olmasın ... 😂 😂 😂

İşin şakası tabi. Herkese selam veririm. Eğer yorulduysam ve benden yavaş ise onun hızına düşer birkaç sohbet etmeye çalışırım ve o arada biraz soluklanırım. Sonra müsaade ister yoluma devam ederim. Saygılar. Kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Kast sisteminde 3. sıradayken ben de kimseye selam vermiyorum çünkü elimi bırakamayacak kadar acemi, sağa sola bakamayacak kadar tedirginim :koptum: sistemin alttan 4. sırasındayken de neşeli bir şekilde herkesi selamlıyorum :ssrtcbya:

Soru şu: İki bisikletimi de aktif kullandığıma göre karbon yol bisikletine binince havalı(!) biri mi oluyorum yani o_O

Karbon maşa ve sele borusu alüminyum yol bisikletini listede göremedim. Ben de herkese karşılığını alamasam bile ısrarla selam veririm. Hatta arabayla trafikteyken bile bisikletli gördüğümde dı dıt korna selamı veririm. Allah ın selamı parayla değil ya verin gitsin...

Herkese şimdiden Selam Aleyküm.
Sonra yolda neden vermedin etmedin olmasın ... 😂 😂 😂

İşin şakası tabi. Herkese selam veririm. Eğer yorulduysam ve benden yavaş ise onun hızına düşer birkaç sohbet etmeye çalışırım ve o arada biraz soluklanırım. Sonra müsaade ister yoluma devam ederim. Saygılar. Kazasız belasız sürüşler.
Lastik basınçları 110-120 PSI arasında ise, evet havalısınız. Aksi takdirde acilen havaya ihtiyacınız var demektir.

Geri