Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.991
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
hiyerarşide katlanırlar nerde? yerimizi bilelim şimdi😃 yanlışlıkla selam veririz fln
Yani bu listede katlanır bisikletlerin olmaması üzerine artık sizin düşünmeniz lazım..
Aslında bir çok selam vermeyenin mutlaka birden fazla hikayesi vardır.
Selam almayıp bodoslama geçip giden bir kaç hyar yüzünden bir sürü insanın Selam vermeğini düşünüyorum.
Olay şöyle, adam binerken karşıdan gelene Selam veriyor, adam kasıntı sallamıyor. Sonra bu da verdiği ile mal mal kalıyor. Bu andan sonra loop a giriyor. Karşıdan gelen varken Selam verip ya almazsa derken o da vermemeye başlıyor. Kim önce Selam verecekse o daha alt statüde oluyor ya o yüzden son ana kadar önce sen ver diyr bekleyip ikisi de veremeden konu kapanıyor.
😁
Bu konuyla ilgili de saçma sapan bir analizim var şimdi onu paylaşmak istiyorum; bakın bu "bana böyle yapıldığı için ben de böyle yapıyorum" anlayışı aslında insanın yaptığı herşeyi bir karşılık bekleyerek yapmasıyla alakalı bir konu. Hatta maneviyatı çok kuvvetli insanların tek yaşam gailesi bu olmuştur, "iyilik yapayım sevap kasayım" gibisinden.
Bisiklette selam verdiğimde selamımı alan ve almayan tiplerin ekipmanlarını değerlendirdiğimde bir önyargım oluşuyor tabi benim de ama "bana selam veymiyolay" diye kendimi ezik psikolojisine sokmuyorum. Zaten bugün pabuçlarımla pedallarım da geldiği, artık ben de öyle spor ayakkabıyla kilitsiz pedalla şıpıdık terlikle takılan tiplere selam vermeyeceğim için bana selam vermeyenlere laf söylemeyeyim bi zahmet.