Scudo Sports

Karda bisiklet sürmek

Scudo
karda sürmenin zevki bir başka ama en önemlisi kendisi sıkmayacaksın hızını sabit 10-15 kmh ile rahatça gidersin tabi yokuşlarda kimisi patinaj çekiyor ama oda cabası :) karda sürmeyi kuru zeminde sürmekten daha zevkli buluyorum

@Osman İBİŞ

temizlik yapacak kadar uzun sürmedim açıkçası. sadece deneme amaçlı 3-5 km üniversite zamanlarında. zaten o zamanlar bisikletler yurt binasının dışında açık havada duruyordu. yazık oluyordu aletlere açıkçası.

buz üstünde drift yaptımm yaklaşık 4-5 metre kaydım sonra zor topladım patinaj çok çekio zorr

Ben aydos da denedim , her yıl bir kere denenmeli bence

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim sürüşler bir şey mi adamlar dağdan iniyor. :D

In in bitmedi be. Ben izlemekten sıkıldım, eleman inmekten sıkılmadı. :)

Karda bisiklet sürmelimiyim istanbulda yavaştan kar yağımaya başladı ve 1/2 gün içerisinde yeni cube acıd bisikletin elime ulaşacak bu bisikleti karda sürüp sürmemek arasında kararsızım kar suyu zarar verebilir diye düşünüyorum çünkü kışın yolları tuzluyolar ve tuzlu su oksitlenme yapıyor düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim

sürüşten sonra günlük bakım yaparsan hiç bişecik olmas :)

Benimde aklımda soru işareti kalmıştı bisikletim gelsin zaten o gelene kadar daha fazla kar olur sürmeye çıkarım çünkü karda sürmenin zevki bi başka :D

bizim arkadaş ta yağmurda sürmeyi seviyordu.
hatta ince lastikle hızla giderken çamura girmeye çalışıp ön teker olduğu yerde saplanınca bisikletten uçarak havada sırt üstü dönüp sırtındaki çanta üzerine düşmesi okadar hoşuna gitmişti ki.
aynı şeyi 3 defa ard arda yapmıştı. :D

senin kide böyle bi zevk arayışı mı

:D benimki bukadar adrenalinli değil karda masum bi gezinti hayali

kar erimesinde burda kar 1/2 gün zor duruyor. O yüzden benim için büyük bir şey yılda 2 defa anca yağıp tutuyor :D

Dün kar yağarken çıktık.Mis :D ama gözlüğünüz olsun. Ve bisiklet bakımını yapın acayip sesler geliyo sonra :)
Bugün de kar yağışı yok ama çıktık ve gezdik. Kaskınızı, eldiven, gözlük vb gerekli şeyleri giyin keyfini çıkarın :D
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/06/1f17d973cf4ba48ab3ac3c7a8182d955.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/06/add0b6ea5a6788d5c021ef60ba75cc5d.jpg

Karda bisiklet korkutuyor beni. Islak zeminde bile lastikler yerinde durmuyor karda kontrol çok zorlaşır diye tahmin ediyorum.

Sürülmemi hiç karda yağmurda yağda balda her yerde sürecen bu meretiki zevki en üst noktalarda yaşayasan...

• Beğen
Tepkiler: BORA34
Geri