Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karda bisiklet sürmek

Ve MTB forumda ruhunu bulur. Kimsede "sehirde asfalt yollarda neden MTB kullanirlar hic anlamam yaw" demez :p
Saka bir yana bizim buralara da keske kar yagsa ve karda bisiklet binmek nasil bir sey test etsek! Imrendim fotograf paylasan arkadaslara :harika:

Scudo
@suat akman

çok keyifli harika bişey kıtır kıtır çıkan ses ,kayıp düşme korkusu ,soğuk,ıslak,bisikletin temizlenmesi özellikle lastikler sıfır almış gibi oluyor pırıl pırıl :)

Kesinlikle keyfi başka ama yollara tuz muz dökülen yerlerde bisikletinizi koruyun mahvediyor, bulaştıysa mutlaka normal temiz su ile iyice çalkalayın

@BORA34

Bir yandan haklısın. Rotorlar paslanmaz çelikten imal edilir ve paslanmaz çeliklerin yüzeyi çizildiğinde ortam şartları da nemli yani korozyona uygunsa dediğin gibi paslanmalar, oksitlenmeler görülebilir. Ama bunu tasarlayan mühendisler paslanmaz tabakayı daha kalın tutup, çizilmelere karşı daha dayanıklı olmasını sağlamışlardır yani ben öyle yapardım :) Kendi bisikletimde çamur kar her türlü yere girdim şuana kadar bir korozyon belirtisi görmedim. İçinin rahat etmesi için eve gelinde rotorlarını kurulayabilirsin böylelikle paslanmaz tabaka kendini yenileyebilir :)

10860967_856467071066887_3352035570365642611_o.jpg

@cihan kırmızı

gdfsgsdfgdsgsd :D

@halil ibrahim duran

Spd-sl ile bisikletten indiğim zaman buz pateni yaparım artık :)

• Beğen
Tepkiler: BORA34
Bugün sürdüm zevkini sadece yaşayan bilir:)
Lastiğim bu haldeyken hem de. Diş felan kalmadı.
27122014410.jpg

Kesinlikle çok zevki herkese tavsiye ederim

image.jpg

Yanlız gözlük takın yoksa hep gözünüze kar giriyo bide bazen insanlar garipseyerek bakıyo

Kar veya kar suyunun bisiklete zarar verdiği yer var mı ?!

image.jpg

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Bence hic durma, daglara cik adrenalini tat.:harika:

Bende Çekmeköy - Alemdağ civarında turladım çok güzeldi..

Dosyalar

• image1.JPG
    image1.JPG
    93,5 KB · Okunma: 30
  • image2.JPG
    image2.JPG
    84 KB · Okunma: 31
  • Beğen
Tepkiler: Fanonn
@Yunus Emree
Değişme vakti geçmiş...... :eek::eek:

arkadaşlar , 15-20 cm kar var Ankara'da şuan, ve ben sadece bebişimi karda yürütüp, eşimle kartopu oynayabildim o kadar. yol bisikletiyle çıkamadım ama keşke birde mtb'ım olsaydı da karda sürüp birkaç foto paylaşsaydım... inş. ilerde o da olacak... sizleri takipteyim, süpersiniz :)

Bugün çıktım mükemmel eğlenceli oluyor ancak 15 dk sonra pabuçlar janta yapıştı.V frenle disk frenin farkı işte bu durumlarda belli oluyor sanırım.Birde gece olduğu için bisikletin üzerindeki karları üstün körü atıp balkona kaldırdım.Şu sıralar uzun süre kullanacağımı düşünmüyorum, bisiklete kar değdiği için ayrı bi bakım yapmam gerekir mi?Zincir yağlama vb. gibi.

Valla benimkide v fren ( resimde disk ama iptal ettim onu pabuçlu) böyle bi sorun olmadı ama ön lastikten gıcır gıcır ses geldi baktım lastik inmiş anlamadım

Pardon inmedi patladı

Geri