Arkadaşlar üzülerek belirtmek istiyorum ki hakkını yemişiz kartalın, sapa sağlam gönderdi, hatta ek ücret aldığı bilyaları bile gönderdi. Kuponlar yattı geçmiş olsun
N11 de duran bisikletten schwable lastik basınç cıhazı sipariş etmiştim soru cevap kısmında satıcı ile biraz didiştik siparişi iptal et ürünü göndetmeyeceğim dedi etmedim adresi mahalle bakkalı vermiştim onlarda almış paketi gittim almaya kargo paketi boş hiç bir şey yok içinde e tutanak yok haliyle ben bunu n11 e şikayet ettim durumu izah ettim müşteri temsilcisi ile baya birkaç kez görüştüm bazı sorunlar oldu ama epey uğraştı bununla n11 en sonunda bana el yazısı ile yazılmış özür maili gönderdiler sonrada ürünü gönderdi kuzu kuzu.
Kartaldan aldığım mil siparişinden sonra bana bi özgüven geldi ve kartal bike shoptannn bir ayaklık siparişi verdim????
Vee bugün gelen kargo paketini bi açtım, dura ace 999999 grupset göndermişler, şaka şaka, ayaklık bugün geldi faturalı/fişli falan,hatta gresleyip göndermişler,kartal sicilini
düzeltiyor gibi
Çok garip
Ben de xcl 540 sele aldım
Farklı dandik bisey göndermiş bugun
Aynı şehirde olduğumdan gittim 10 lira haraç kesti . hepsiburada yla uğraşmamak için verdim
Eleman farklı ürün gönderme üzerine uzmanlaşmış demek
gecen haftalarda bende 40 tl lik bir pompa siparisi verdim kartal bike shopdan 20 tl lik pompalardan gondermisler iade ettim daha da alisveris yapmıyorum kartal bike dan
Herhalde ucuz no name ürünler doğru düzgün geliyor bu firmadan, firmanın n11 deki yorumlarını okuyodum, bi vatandaş 350 liraya bi çocuk bisikleti almış, Ürün darbeli hatalı olarak gelmiş firmaya sorunu iletince, firma cevap olarak; neden kalitesiz ürün alıyorsun ozaman kardeşim cevabı gelmiş
arkadaşlar yeni satın aldığım bisiklet için arka bagaj arayışı içindeyken hepsi burada da BİSİKLETOPTANCISI adıyla satış yapan ama aslında KARTAL BİKE SHOP isimli konya menşeli bir satıcının ürünleri arasında 100 TL fiyatlı Xlc Arka Bagaj Cl 540 Alüminyum 26 Ve 28 Uyumlu bagajı gördüm. araştırdım. almaya karar verdim. ama renk ve uyumla ilgili sorun olmasın diye satıcıyı aradım. satıcı ürünün aynen görseldeki gibi geleceğini söyledi. bende sipariş geçmeye karar verdim. ancak birde ne göreyim. siteye tekrar girip satın almak isteğimde ürünün fiyatının 150 TL olarak güncellendiğini gördüm. şimde size soruyorum. Bu fırsatçılık değilde nedir??
not; ekran resimlerini ekliyorum.
öncesi
Vaktinde güncellemeyi unutmuş olabilir. Siz mesaj atınca farkına varmıştır. Fiyatı artırınca kâr artırmak kadar satışı kaybetmek riski de var, o yüzden fiyat listesi ile ilgili bir durum olması mümkün.
Kartal Bike Shop'un hemen hemen her alışveriş sitesinde mağaza sayfası var. Fotoya bakıyorsunuz ürün güzel, fiyat yarı yarıya; yorumlara bakıyorsunuz çoğu kişi farklı ürün gönderdiklerini veya kargonun hiç ulaşmadığını ve sonradan siparişin iptal edildiğini yazmış. Görünen o ki alışveriş yapılmaması gereken yerlerden birisi.