Scudo Sports

Kartal Bike Shop'un farklı ürün göndermesi

Fırsat düşkünleri sizi...

Almayın, aldırmayın o halde. Forumda çok şikayet duyduk bu firmadan. İllaki Konya'dan alınacaksa "Öz Ceylanlar" var orayı tercih ediniz.

Scudo
Aynısını Salcano CYC02 cyclocross bisiklette de yaptı. fiyatı 2850 TL idi. Tam alacağım sırada 4250 TL oldu fiyatı. Bunu görünce bir daha da ugraşmadım

arkadaşlar yeni satın aldığım bisiklet için arka bagaj arayışı içindeyken hepsi burada da BİSİKLETOPTANCISI adıyla satış yapan ama aslında KARTAL BİKE SHOP isimli konya menşeli bir satıcının ürünleri arasında 100 TL fiyatlı Xlc Arka Bagaj Cl 540 Alüminyum 26 Ve 28 Uyumlu bagajı gördüm. araştırdım. almaya karar verdim. ama renk ve uyumla ilgili sorun olmasın diye satıcıyı aradım. satıcı ürünün aynen görseldeki gibi geleceğini söyledi. bende sipariş geçmeye karar verdim. ancak birde ne göreyim. siteye tekrar girip satın almak isteğimde ürünün fiyatının 150 TL olarak güncellendiğini gördüm. şimde size soruyorum. Bu fırsatçılık değilde nedir??
not; ekran resimlerini ekliyorum.
öncesi

209109 dosyayı görüntüle

sonrası

209110 dosyayı görüntüle

bu da mı aynı satıcı kaç tane ismi var bunların
suç bunlarda da değil suç bu tarz dolandırıcıları sitelerinde tutan hepsiburda da
artık eski mekanıma döndüm gittigidiyor a

arkadaşlar hepsiburada.com'da artık Kartal Bike Shop diye bir satıcı yok ama onun yerine, yeni yeni isimlerle aynı satıcı satışlara devam ediyor
Satıcı Adı: Kartal Bike Shop firma unvanı: Burhan Kartal şehir: Konya
Satıcı adı: KRTL BIKE firma unvanı: Hasan Kartal şehir: Konya
Satıcı adı: BİSİKLETOPTANCISI firma unvanı : Burhan Kartal , Şehir: Konya
Satıcı adı: HerkeseBisiklet firma unvanı: YUSUF KARTAL, Şehir: Konya

bunların hepsi aynı, daha önce bisiklethakkındahersey diye de mağazaları varmış, sanırım onu da kapatmışlar. siz siz olun firma bilgilerine iyi bakın Konya firmalarından uzak durun. işini dürüst yapan diğer Konya firmaları varsa, onlar kusura bakmasın, kurunun yanında yaşta yanıyor.
bu sahtekarlar sürekli isim değiştire değiştire insanları kandırmaya devam ediyor. Hepsiburada.com bu duruma sessiz kalıyor, olumuz yorumları yayınlamıyor.
satıcıyı şikayet ediyorsun kale almıyorlar.

Son düzenleme:
Şubatta abim hepsiburadadan disk fren uyumlu arka bagaj almıştı gayet orjinal bişey ilan fotosu aşağıda sonra gelen ürünün alakasız olduğundan iade ettiğinden bahsetti onunda benzer fotosunu bulduk disk uyumsuz basit bir ürün onuda koyuyorum. Bu konuyu okuyunca aklıma geldi bu olay sordum, satıcı adı neydi diye tahmin edin tabiki kartal bike Shop şaşırdık mı hayır.

Sipariş edilen
IMG-20190916-WA0000.jpg

Gelen ürün de böyle bir şeydi
IMG-20190916-WA0001.jpg

Bende zefal arctica 700 ml suluk aldım hepsi burada üzerinden gelen farklı renk ve 550 ml kirli üründü aradım söver gibi iade et o zaman dedi. Bir sürü isimle satış yapıyorlar bende artık Konya yazan yerlerden almıyorum

@runaway60 aynı bagaj için aynı sorun başıma gelmişti ?
Hepsiburada ilanlarında gördüğüm bir bagajın v fren uyumlu olup olmadığını sormak için iletişime geçtim. Uyumlu olduğunu öğrenince tamam sipariş ediyorum şimdi dedim kapattım. 2 dakika geçmedi ilandaki fiyat 20 lira arttı.

@onderayyildiz all taki ürün 70 tl bandında dolaşıyor. 30 TL. Tamamıyla soru işareti firma icin

209364 dosyayı görüntüle209365 dosyayı görüntüle
Sipariş verilen ürün 30 tl gelen ürün 10 tl.
Verilen cevap: İade et o zaman :D
giphy.gif

@ali önder katılıyorum bu konuda bir kaç mesaj yukarıda daha önce başıma gelenden bahsetmiştim ama bir arkadaşım ısrarla ucuz olsun deyince şansını dene dedim ??
Sonuç : yerine Decatlon 60 tl lik ayak alacak kargoyla uğraştığı da yanına kar kaldı.

Burdaki ve diğer alanlardaki şikayetleri görüp hala şansını denemeye devam edipte buraya ağlayanlar fantazi arıyorsunuz başka birşey değil.

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Dün benimde başıma geldi. Konuyu gördüm, alışveriş sitesine dönüp satıcıya baktım ; kartalbikeshop ! Benim aldığım ucuz bir üründü ama bir köşeye yazdım. Bu gibi üçkağıtlarla bir yere varılmaz, o parada asla mutlu etmez ?

• Beğen
Tepkiler: Emre Tuna Mirliva
@ali önder katılıyorum bu konuda bir kaç mesaj yukarıda daha önce başıma gelenden bahsetmiştim ama bir arkadaşım ısrarla ucuz olsun deyince şansını dene dedim ??
Sonuç : yerine Decatlon 60 tl lik ayak alacak kargoyla uğraştığı da yanına kar kaldı.
Arkadaş iade ederken içine bir adet patlıcan ? bıraktığını söylüyor ?

• Hahaha
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Şaka gibi gerçekten! Bir satıcı hakkında olumsuz yazılan 6 sayfa. Ben Konya'da yaşıyorum; acaba gidip bu yazılan 6 sayfayı gidip göstersem mi ki kendilerine? Acaba utanırlar mı? Acaba kendilerine çeki düzen verirler mi?

Şaka gibi gerçekten! Bir satıcı hakkında olumsuz yazılan 6 sayfa. Ben Konya'da yaşıyorum; acaba gidip bu yazılan 6 sayfayı gidip göstersem mi ki kendilerine? Acaba utanırlar mı? Acaba kendilerine çeki düzen verirler mi?
Utanmazlar tam tersine pis pis gülerler

Ben de hep şunu merak ediyorum.Çok düzgün ticaret yaptığı hakkında ortak fikir birliği yapılmış adil ve tarafsız bir bisikletçi dükkanı ; samimiyetsiz,hoşgörüsüz,kaprisli,herşeyi ben bilirimci, herşeyi kendinde hak gören ,iyi niyetli olmayan müşterileri(kimse üzerine alınmasın bu tarz müşterilerden bahsediyorum) hakkında forumda konu açsa herhalde gün yüzü görmemiş hepsi birbirinden ilginç yüzlerce sayfa yazı çıkar.

Şöyle düşünün Süleyman hocam karşıda binlerce gelip geçen insan var. Manyağı gelecek, takıntılısı gelecek, cimrisi gelecek, ukalası gelecek. Ticaret yapan işletme sabit gelip geçen insanların bu muameleyi anlatması daha mantıklı yeryüzünde milyarlarca insan buna bağlı milyarlarca değişik karakter varken Kartal Bike Shop 1 tane. :) :)

Geri