arkadaşlar yeni satın aldığım bisiklet için arka bagaj arayışı içindeyken hepsi burada da BİSİKLETOPTANCISI adıyla satış yapan ama aslında KARTAL BİKE SHOP isimli konya menşeli bir satıcının ürünleri arasında 100 TL fiyatlı Xlc Arka Bagaj Cl 540 Alüminyum 26 Ve 28 Uyumlu bagajı gördüm. araştırdım. almaya karar verdim. ama renk ve uyumla ilgili sorun olmasın diye satıcıyı aradım. satıcı ürünün aynen görseldeki gibi geleceğini söyledi. bende sipariş geçmeye karar verdim. ancak birde ne göreyim. siteye tekrar girip satın almak isteğimde ürünün fiyatının 150 TL olarak güncellendiğini gördüm. şimde size soruyorum. Bu fırsatçılık değilde nedir??
not; ekran resimlerini ekliyorum.
öncesi
209109 dosyayı görüntüle
sonrası
209110 dosyayı görüntüle
bu da mı aynı satıcı kaç tane ismi var bunların
suç bunlarda da değil suç bu tarz dolandırıcıları sitelerinde tutan hepsiburda da
artık eski mekanıma döndüm gittigidiyor a
arkadaşlar hepsiburada.com'da artık Kartal Bike Shop diye bir satıcı yok ama onun yerine, yeni yeni isimlerle aynı satıcı satışlara devam ediyor
Satıcı Adı: Kartal Bike Shop firma unvanı: Burhan Kartal şehir: Konya
Satıcı adı: KRTL BIKE firma unvanı: Hasan Kartal şehir: Konya
Satıcı adı: BİSİKLETOPTANCISI firma unvanı : Burhan Kartal , Şehir: Konya
Satıcı adı: HerkeseBisiklet firma unvanı: YUSUF KARTAL, Şehir: Konya
bunların hepsi aynı, daha önce bisiklethakkındahersey diye de mağazaları varmış, sanırım onu da kapatmışlar. siz siz olun firma bilgilerine iyi bakın Konya firmalarından uzak durun. işini dürüst yapan diğer Konya firmaları varsa, onlar kusura bakmasın, kurunun yanında yaşta yanıyor.
bu sahtekarlar sürekli isim değiştire değiştire insanları kandırmaya devam ediyor. Hepsiburada.com bu duruma sessiz kalıyor, olumuz yorumları yayınlamıyor.
satıcıyı şikayet ediyorsun kale almıyorlar.