Scudo Sports

Kartal Bike Shop'un farklı ürün göndermesi

Bence şöyle yapalım;
Herkes bu vatandaşların (Kartal Bike Shop) çeşitli sitelerde kullandığı mağaza isimlerini paylaşsın. Herkes bildiği ismi paylaşırsa daha az zarar görürüz. Zira bana da farklı çamurluk göndermişlikleri var.
Aslında hala var olabilmeleri bile mantıksız ya neyse

Scudo
Herhalde ucuz no name ürünler doğru düzgün geliyor bu firmadan, firmanın n11 deki yorumlarını okuyodum, bi vatandaş 350 liraya bi çocuk bisikleti almış, Ürün darbeli hatalı olarak gelmiş firmaya sorunu iletince, firma cevap olarak; neden kalitesiz ürün alıyorsun ozaman kardeşim cevabı gelmiş :D

ben konuya geçen hafta yazmıştım ama yine hatırlatma olsun.

hepsiburada.com daki diğer adı BİSİKLETOPTANCISI . uzak durun arkadaşlar

Bende katlanır bisiklet mıknatısı almayı düşünüyodum en ucuzu fiyatı veren firma kimdi merak edip bakyım dedim kartal çıktı ve iptal ettim almayı

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Bende katlanır bisiklet mıknatısı almayı düşünüyodum en ucuzu fiyatı veren firma kimdi merak edip bakyım dedim kartal çıktı ve iptal ettim almayı
(link)

Daha ucuzu var hocam

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Bilir
@Atasoy çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bunlar nasıl esnaf ya,

Yaşanan 1 değil 2 değil, bi insan kendine çeki düzen vermeye çalışmaz mı, ekmek kapın burası senin çocuğunu aileni evini burdan kazandığın parayla geçindiriyorsun sen.

Pes valla pes !

googlede yorum yaptım. detaylı bilgi için konu başlığı linkini attım

• Beğen
Tepkiler: daredevıl
daha önce de yazdım aynen yapıştırıyorum
bunların hepsi aynı firma
bu tarz firmaları koruduğu için hepsiburdadan da alış veriş yapmıyorum

Satıcı Adı: Kartal Bike Shop firma unvanı: Burhan Kartal şehir: Konya
Satıcı adı: KRTL BIKE firma unvanı: Hasan Kartal şehir: Konya
Satıcı adı: BİSİKLETOPTANCISI firma unvanı : Burhan Kartal , Şehir: Konya
Satıcı adı: HerkeseBisiklet firma unvanı: YUSUF KARTAL, Şehir: Konya

Klasik Kartal Bike Shop firması işte. Hepsiburada üzerinden bir siparişimde bilmeden tercih etmiştim. Aldığım ürünlerden birisini göndermemişler, aradım kargo şirketine tutanak tutturmanız gerekiyordu bişey yapamayız dediler. Kargo firması da sürat kargo yani tencere kapak olayı. Hepsiburada ile iletişime geçip durumu anlattım sağolsunlar hediye çeki verdiler ve eksik olan ürünü başka satıcıdan aldım. O gün bu gündür bu firmayı kullanmıyorum. Kullanmanızı da tavsiye etmiyorum. Her şey ürün almak ucuza almak değil. Satış sonrası destek/hizmet ve muamele önemli bana göre.

Bunlar şark kurnazı yanlış gönderiyor, eksik gönderiyor.... tutturabilirse. yok ben iade değişim kargo uğraşırım diyorsan paranı alıyorsun. hizmet anlayışı diye bir şey yok. Klasik kötü esnaf.

• Beğen
Tepkiler: Emre Tuna Mirliva
bunlara varya iade yaparken gideceksin Kargo şubesine mobili açıp ayrı ayrı iade oluşturucan birini kargoya verecen diğerini oluşturacaksın 3 /4 parça da iade göndereceksin ki 5 lira kar etmeye çalışırken 15 lira Kargo san zarar etsin.

Fırsat reyonunda son günlerde bu firmanın bazı ilanları paylaşıldı. O sayfada yorum yazmak yasak, aman dikkat.

@everhard
Çok haklısın, herkes başına geleni yazıyor ama genelde aynı şeyler. Belli ki firma pek takmıyor ve yeni isimlerle aynı tutuma ısrarla devam ediyor. yeni bilgileri paylaşalım. başlık da gündemde kalır böylece.

Ben hepsiburada yi aradım form oluşturdum geri dönüş bile yapmadılar. Hepsiburada nonda pek umrunda değil

bunların ağına takılanlar kulübüne ben de dahil olmuş bulunmaktayım.

ürün adı olarak ''28 Jant (700x35)'' yazan şamyelden 2 adet aldım. gelen ürün ise ''37/47-622''. yani yarış lastiği grubunun en genişlerine uyan, benim 32 mm lik dış lastiği daha hava vurmadan dolduran bir şamyel geldi. n11 de iade talebi oluşturdum.

• Beğen
Tepkiler: runaway60
bunların ağına takılanlar kulübüne ben de dahil olmuş bulunmaktayım.

ürün adı olarak ''28 Jant (700x35)'' yazan şamyelden 2 adet aldım. gelen ürün ise ''37/47-622''. yani yarış lastiği grubunun en genişlerine uyan, benim 32 mm lik dış lastiği daha hava vurmadan dolduran bir şamyel geldi. n11 de iade talebi oluşturdum.
ben artık bir ürün alacağım zaman hangi firma olursa olsun öncelikle bisiklet forumdan sonrada netten araştırıyorum. yorumları okuyup alıyorum. kulağıma küpe oldu.

Face de yeni bir kartal bike shop macerası. Screenshot_2019-10-28-12-31-36-934_com.facebook.katana.pngScreenshot_2019-10-28-12-31-36-934_com.facebook.katana.png

Merhabalar
Ben de dün kartal bike'dan plus marka matara tutucu sipariş verdim.Bugün baktım ki gelen matara tutucu umanta diye bir marka.Birçok kişiye yapılarını bana da yaptılar.Aradım söyledim plus da zaten çin markası biz de bunu gönderdik gibi bir ifade kullandılar.Hepsiburada'nın kendi ürün katoloğu var bu yüzden biz markayı plus olarak koyduk mecburen diyorlar.Ama en azından açıklama kısmına ürünün markası yazılabilirdi.İŞTE BU DA KARTAL BİKE SHOP YAPTI YİNE YAPACAĞINI SİZ SİZ OLUN BURADAN Bİ ŞEY ALMAYIN.

Geri