Scudo Sports

Kartal Bike Shop'un farklı ürün göndermesi

gecen hafta rubena syrinx 700x23 lastik sipariş vermiştim. E tabi bu guzel firma verdiğim siparişi doğru gönderecek halleri yok ya farklı lastik gönderdiler. İade ile ugrasmadım taktım kullanıyrum. Daha önce birkaç sefer daha alışverişim olmuştu problem yaşamamıştım. Son alışverişim de hata olmuştur dedim aramadım bıle. Boyle bir konudan da habersizdim yanlız olmamam kötü olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa.bnck
Scudo
@onderayyildiz işin iyi tarafı hepsiburadada kupon vardı sadece kargo parası ödedim.Neyse artık yapacak bi şey yok.

Bu konunun başlığını tepeye bir yere asmak lazım bence. ? :) Bu kaçıncı olay, herkes şansına güveniyor galiba.

Türklerle iş yapılmaması gerektiğini anlatan sayısız örnekten sonuncusu :) Türk firmalardan uzak durun arkadaşlar.
Türk'lerle değil böyleleriyle arkadaş !!!.
Bakın kaç tane şikayet var , asıl suç bunlara dükkan veren büyük net kuruluşlarında , site puanına bakıyorsun 100/100 garantili dükkanlar , bunlar mı güvenilir dükkan ,, dürüst işadamı , yazıklar olsun.

Merhabalar
Ben de dün kartal bike'dan plus marka matara tutucu sipariş verdim.Bugün baktım ki gelen matara tutucu umanta diye bir marka.Birçok kişiye yapılarını bana da yaptılar.Aradım söyledim plus da zaten çin markası biz de bunu gönderdik gibi bir ifade kullandılar.Hepsiburada'nın kendi ürün katoloğu var bu yüzden biz markayı plus olarak koyduk mecburen diyorlar.Ama en azından açıklama kısmına ürünün markası yazılabilirdi.İŞTE BU DA KARTAL BİKE SHOP YAPTI YİNE YAPACAĞINI SİZ SİZ OLUN BURADAN Bİ ŞEY ALMAYIN.
İki hafta önce bende aynı mağaza ve aynı siteden plus marka kask aynası sipariş verdim banada xlc kask aynası gönderdiler hemen iade işlemi başlattım ürünü iade ettim .Bir hafta sonra Nihatbike mağazasından zefal Z eye sipariş ettim harika bir ayna , diyeceğim o ki esnaftan esnafa fark var. Sağlam esnaf her zaman kazanır.Bize düşen özü sözü bir olan esnaflarla alışveriş yapmak.Kartal bike belki iyi bir firma ama kendisine kötülük yapıyor inşallah hatasını anlar ve kalitesinden ödün vermez diyoruz.

Arkadaşlar bu böyle olmayacak. Gelin herkes bunlardan sipariş versin. Aynı anda iade edelim. Yada başka önerisi olan varsa buyursun.

İki büyük sitede aktifler. , n11 ve Hepsiburada , zarar görenler aynı anda mail atalım bu sitelere.

Konunun başına kullandıkları mağaza isimleri eklensin daha kolay olur

Konya'da yaşıyorum. Bu yazılan 8 sayfayı çıktı alıp götüreceğim artık belki utanırlar!

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@smtdgncy
Gerçekten çok mantıklı acaba nasıl tepki verecekler

• Beğen
Tepkiler: smtdgncy
Konya'da yaşıyorum. Bu yazılan 8 sayfayı çıktı alıp götüreceğim artık belki utanırlar!
Umurlarında bile olmaz , eşi dostu çalışanı , rakibi , çoluğu çocuğu akrabası hiç birisini mi görüp söylemez ??? , Baksanıza bütün kartallar bu işe soyunmuş , amaç denildiği gibi #yerse# , yemezse , değiştirirler .

@smtdgncy Hocam tek gitme bence, yanlış anlaşılmayayım şiddet yanlısı değilim ama bu tip insanların nasıl tepki vereceği hiç belli olmaz.
Arkadaş ne kuşmuş yav, hayran olduğum iki hayvan var.Biri çita diğeri kartal, belgeselde falan bu mevzu geliyor aklıma, beynimde nasıl yer ettiyse.

Geri