Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartal'da Şirin Bisiklet'ten uzak durun!

Scudo
@yusuf340809

Hakikaten yüzünüze karşı dediler mi bunu??

Vallahi pes..

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@yusuf340809 Bu edepsizliği bir başka yerde banada yapmışlardı ama telefonu bana verdiklerinde adamı şok ettim.

Bunlar kendi çaplarında şarlatan, buna birde esnaflık diyorlar. Hiç bir yerli marka diğerinden ZERRE farkı yok.

Faturasız iş yaparlar

Faturasız bakım yaparlar,

Garanti işinde garanti dışı işlem yapmak için her türlü yalan söylerler.

Garanti içi tamirde resmi evrak vermezler ama dinsizin hakkından imansız gelir.

HAK VERİLMEZ, ALINIR..bun manada hakkını aramayı beceremeyen forum dostlarına burada her türlü yardımcı olmak lazım.ÇÜNKÜ BUNLOAR BİRBİRLERİYLE KENETLENMİŞ.Bir biri arkasından en galiz küfürleri ederler ama müşteriyi soymakta tek vucut olurlar TECRÜBEYLE SABİT...

helal olsun. hakkınızı geri almışsınız sıkıntı çıkmadan. en iyisi yurt dışından almak. ne kandırmaca ne yalan dolan.

• Beğen
Tepkiler: yusuf340809
ondan sonra da "vay efenim niye decatlon'dan alıyorsunuz falan filan.

bundan sonrası senin herkesin kendi bileceği iş ama ben olsam parayı falan almaz(hele de edilen o berbat laftan sonra), direkt hakem heyetine şikayet ederdim. sen dikkat ettin, duruma uyandın ama senden sonra -ki forumdan, internetten haberi olmayan, çocuğuna/torununa bisiklet almaya kalkan- kim gelirse geçirmeye çalışacaklar. türkiye'de esnaflık anlayışı bu.

@aeneskral Canyondan başka yollayan başka site bilginiz var mı?
Açıkçası alırsam yurtdışından alma plânım var ayar vs. gerektiği zaman muhattap bulamayacağım diye korkuyorum.

Bence bisikletten 30 lira kar ediyoz dediklerinde orayı terk etmeliydiniz. 1000 küsür liralık bisikletten 30 lira kar mı edilirmiş hiç, alenen yalan konuşuyorlar ve yalan söyleyen adamdan hayır gelmez..

@dethagorf
Tam olarak ne sorduğunuzu anlayamadım ama?

@abzül
Ben de yalan söylediğini biliyordum tabi ki ama 1467₺ olan bisikleti 1230₺ ye alacak olmam sebebiyle umursamadım. Mesele sadece yalanları değil ki. Pazarlık yaptım diye neredeyse rencide edecek şekilde bana cimri olduğumu ve bunun ahlaki bir davranış olmadığını vs. söylediler.

Benim asıl anlamadığım bir insan nasıl bile bile başkasının hakkını gasp eder. Sen hava alanında sahte saat satarak dolandırıp kaçan biri değilsin ki. Adresin belli, kimliğin belli. Nasıl buna cesaret edebiliyorsun? İşte bu sahtekarların bu işe son vermesi için birbirimizi uyarmamız gerekir. Belki yaptıkları ayıbı kendileri fark edip bu yanlıştan dönerler.

Konuyu okuduktan sonra Facebook'tan kendilerine küçük bi tepki gösterdim. Bana bu fotoğrafı gönderdiler. Konuyu biraz daha aydınlığa kavuşturabilir diye düşünüyorum. Eğer forum üzerinde hesapları varsa konuya dahil olup aydınlatırlarsa daha iyi olur.

received_1057376301010676.jpeg

@oalmali
Paylaştığınız resimdeki facebook mesajları bana aittir. Facebook kullanmadığım için zaruri durumlarda işimi görmek için açtığım hesaptır. Yaptıkları sahtekarlığı örtmek için yapmayacakları şey yoktur bunların. Buyursunlar, açıklamalarını bekliyorum.

şirin.png Ayrıca mesajın geri kalan kısmını neden paylaşmamışlar acaba?

• Beğen
Tepkiler: oalmali
@yusuf340809 ;
Hocam çok geçmiş olsun...Maalesef piyasa artık böyle şerefsizlerle dolu...Sebebi ise bisikletin b' sinden anlamayıp ve eminim hiçte binmedikleri halde sırf maddi potansiyeli var diye işin içinde olmaları...Bu zihniyetteki mahlukatlar yüzünden temiz esnaflarda büyük zarar görmekte...En büyük zararıda ne yazıkki biz kullanıcılar görmekteyiz...Bisikletimden çorabıma kadar kargo ücretini göz önüne alarak herşeyimi yurtdışından (İngiltere&Almanya) aldım...Ne kalite yönünden, ne tedarik açısından nede güven ve iletişim açısından hiçbir sorun yaşamadım....En büyük sebebi de bu işi yapanların tümünün bisiklet sevdalısı olmasından kaynaklanıyor !!! ... Keşke bu zihniyeti Türkiye içerisinde görebilsekte içimiz rahat alışverişimizi burdan yapsak...Maalesef benim artık buna inancım yok:mad:

@İlker_Yılmaz
Ne yazık ki durum tam da söylediğiniz gibi. Şahsen büyük ve kurumsal şirketlerden ziyade olabildiğince yerel esnaftan alışveriş yapmayan çalışan biri olarak, bu tip işletmelerin yaptığı yasal görünümlü hırsızlıklar sebebiyle esnaf kavramına olan güvenimi tamamen kaybetmiş durumdayım. Esnafım diyen birini beynim soyguncu olarak yorumluyor :)

1000 tl lik bisiklette 30 tl kar çok komik olmuş :))) şöyle diyim, 800 tl lik bisiklette fabrika satış fiyatı 600... 200 tl kar ediyor bisikletçi. Arkadaşımdan biliyorum. Ben önce internetten detaylı araştırır öyle alırım. Neyse kazıklanmaktan kurtarmışsınız kendinizi, geçmiş olsun

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu

İki kişilerdi. Biri dışarıdaydı ben gittiğimde. Yaptığı sahtekarlığı fark ettiğimi görünce doğrudan bisikleti alıp parayı verme eğiliminde bulundu. Ben bu bisikleti beğenmiştim ve kullanmak istiyordum. O yüzden para iadesi seçeneğini onaylamadım. Diğer ortağı gelip diyaloglarımıza şahit olunca bana bu bisiklete ne kadar veriyorsun dedi, ben de 800 dedim. 20 yıldır bu işi yapıyoruz sen 2. vakasın dedi. Al 400 lirayı, için rahat mı şimdi? dedi. Ben de haksız yere kimseden zorla almadığımı ve içimin rahat olduğunu söyledim. Bak göreceksin bu bisikletten sana hayır gelmeyecek. İnşallah kaza yapar bir arabanın altında kalırsın dedi.

Ben de şaşırdım açıkçası bu kadar kolay para vermelerine ama bu biraz insan psikolojisiyle de alakalı. Yıllardır yaptığınız hırsızlığı biri fark ediyor ve o anda size yönelttiği suçlamalara ses çıkaramıyorsunuz, çünkü suçlusunuz. En kısa zamanda bu durumdan kurtulmak için 400₺ yi gözden çıkarmışlar demek ki. Ama aslında ilk karşılaştığım kişi ötekine neden 400₺ verdiğini, paranın tamamını verip bisikleti geri alması gerektiğini söylüyordu.

Tabi kandırıldığı için sinirden sabah 6'ya kadar uyuyamayıp öğlen sıcağında bisiklete binip hesap sormaya giden benim psikolojim de etkilidir :)

Aynı bisikletçiye 3 yıl önce Salcano ng 650 ile ilgili bilgi danışmak istedim. Hidrolik disk ve mekanik disk arasındaki farkı sorduğumda bana kaba bir şekilde internetten bakmamı söylediler. Uzak durulması gereken bir işletme.

• Beğen
Geri