Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask kamerası hakkında araştırma ve fikir paylaşımı

Merak edenler için sj1000 çekimi yaptım dün, hava kapalıya yakındı, ama gayet net gibi geldi bana. buyrun video aşağıda

Scudo
Ben de bir süredir araştırıyorum. Ne yaparsam yapayım gönlüm hep GoPro dan yana oluyor. Sj1000 fiyatına göre çok iyi fakat çekim esnasında titreşimler gördüğüm kadarıyla görüntüyü baya etkiliyor.

Net görüntü ve yüksek taksit imkanı olan bir kamera bulsakta almışken bir kere alsak. Dolarda uçtu, fiyatlar el yakıyor.

videoyu yeni gördüm titreşimler ve görüntüdeki bozukluk çekimden olmayabilir.pelki "upload"ederken olan birşey olabilir bende böyle bir sorun yok zira

Bir kaç videosunu gördüm fazla sıkıntı gözükmüyordu. Fakat Osman beyin paylaştığı görüntü biraz daha gerçek deneyim örneği olarak acaba dedirtti bana.

ben normalde kaska takmak istemiyordum,gidonu alacakj şekilde kadroya monte etmiştim.yol bozukluğu sebebiyle cidden sıkıntı oldu ama kaska taktığımda bir sıkıntı yaşamadım.

@Gökhan Taflan

Sanırım Osman bey youtube'a videoyu yükledikten sonra titreşim düzeltme özelliğini seçmiş. Bu özellik çok kötü youtube neye göre yapıyor bilmiyorum ama görüntüleri çok bozuyor. Belki Osman bey bu videoyu yeniden yükler ve o seçeneği aktif etmezse çok daha doğru bir fikir sahibi olabiliriz. Lakin bu haliyle sizinde dediğin gibi "acaba" diyoruz. Yoksa bu kamera hiç fena değil. Hatırlatma için tekrar inceleme videosunu paylaşayım.

Bir iki örnek video

Videoyu yükleyen kişinin diğer videoları
https://www.youtube.com/user/ezio1142/videos

@Gökhan Taflan

Videoyu normal bisiklete monte aparatıyla bağlamadım, kendim acele bir şekilde cırtcırtlı bantlarla monte ettim , ondan fazla titremiş olabilir. Evet youtube özelliğiydi titreşimleri engelle gibisinden bir şey vardı onu seçerek koydum.. kaska monte ya da bisiklet aparatıyla daha kaliteli çekim olabilir diye düşünüyorum. ATV motorlarda da denedim yine aynı şekilde bantlarla monteledim, inanılmaz titreşim oluyor. ama bence F/P ürünü kesinlikle. o kadarını da mazur görüyorum..

Osman bey bence kaska monte ederek deneyin titreşim daha az olabilir. Bende gopro için gidona bağlama aparatı aldım ama henüz test edemedim. Ama şöyle bir durum var her zaman gidon üzerinde ki kamera kaska göre daha fazla titreşime maruz kalır diye düşünüyorum. En sağlıklı sonuç kask olur gibime geliryor. Kasktan çekiminizi merakla bekliyoruz.

sj1000 ile sj4000 arasında çok cüzzi bir fiyat farkı var. Sizce hangisi alınmalı? Birbirlerine karşı üstünlükleri neler?

Valla SJ1000 kamerayı artık kaska monte ediyorum.Gidonda çok titreşim yapıyor.Şimdi göğüse bağlamak için gerekli aparatın siparişi verdim ebaydan , ozaman hiç titreşim olmuyor...

ürün linkini yazabilirmisiniz, bu aparattan haberim yoktu açı olarakta ideal göğüsten çekim

Gece çekimi çok iyi olan başka bir kamera buldum. İlgilenenler olabilir. Videosu ve satın alma linkleri aşağıda. Videonun başlangıç noktasını güzel bir gece çekiminden itibaren ekledim. Dilerseniz başa alabilirsiniz.

(link)

@Ekrem Yılmaztürk

(link)

SJ1000 ilede uyumlu.

Bu videoda dediğim aparata sj1000'ni monte etmiş ve gayet başarılı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
Geri