Emre Yönlüer
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.082
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Trek
Kask taktığınız için rahatsız ediliyorsanız yapabileceğiniz tek şey görmezden gelmeye alışmak. Size dik dik bakanlar, laf atanlar bunu 3 saniye sonra unutuyor ama siz sinirinizle kalıyorsunuz. Adil değil. Değersiz şeyleri takmayın. Problem kaskta değil zaten, Türk insanı her şeye bakar, her şeye laf atar.İnsanlar neden kask sevmiyor kaskla okula geliyorum genelikle laf yiyip eve dönüyorum bu beni çok sinirlendiriyor ve üstüne üslük hiç
birşey duymazdan gelemiyorum(öfkemi burda paylaşmak istedim rahatlayacağımı düşündüm)
Onlara kafataslarının içinde beyin olmayanların takmaması önemli değil de yalnızca👍İnsanlar neden kask sevmiyor kaskla okula geliyorum genelikle laf yiyip eve dönüyorum bu beni çok sinirlendiriyor ve üstüne üslük hiç
birşey duymazdan gelemiyorum(öfkemi burda paylaşmak istedim rahatlayacağımı düşündüm)
Yalova turumda, türk fakat hollanda da bisiklet binen bir çift ile tanıştım. kask takmak zorunlu değil demişti.
Yalova turumda, türk fakat hollanda da bisiklet binen bir çift ile tanıştım. kask takmak zorunlu değil demişti.