Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask takmak anormal mi?

242621 dosyayı görüntüle

Dünden kalan bir haber. Kask takmanın "anormalliğini" bir kez daha düşünün isterseniz.
Tam bir ihmaller zinciri var bu olayda. Çocuk kask takmadığı için ağır yaralanmış ama daha önemlisi bisikletinin frenlerinin bakımını yapmadığı için ağır yaralanmasına neden olan kazayı yapmış. Bisikletin bakımları ihmal edilmemeli basit bir vites ayarını yapmamak bile zincirin boşa düşmesine ve zincirin boşa düşme anında oluşan sarsıntı kazaya neden olabilir.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Scudo
(link)
Kaskini takmış olsaydı belki başka olurdu.

• Üzgün
Tepkiler: suat akman
@seko35.50
Kafana taktığın şeye bak kardeşim ya:komik: kepçeyle temel kazılırken saatlerce seyretmekten bıkmayan bir toplulukta yaşıyoruz,bulamadınmı dertlenecek başka birşey:suspus: kafayı koruyacağız ki kalan yerler sağlam kalsın
Abi öyle deme ya onun keyfi başka 😂🤣 birde adamlar işini bilmiyormuş gibi tarif etmeye çalışan kitle var. Bir araya geldiler mi efsane 😂.... Konuya dönecek olursak, kask takmanın, bisiklet üzerindeki insanın dışında kalan, boş boğazlı kimselerin hiçbir işine yaramaz, haliyle de gereksiz görmeleri gayet normal, trafikte motorsiklete kask ile binmek ne kadar zaruri ise bisiklet içinde aynı kural geçerlidir. Ben şahsen polis olsam kaskı olmayan bisiklet sürücüsüne basarım cezayı🤣

(link)

İki bisiklet çarpışıyor 1i ağır 3 yaralı

Aslında günlük hayatta bile kullanılabilen kasklar olsa fena olmazdı.

En en önemli eksiğim olarak görüyorum..

Merhaba arkadaşlar, sizde de oluyor mu bilmiyorum fakat şehir içinde kask takınca hem utanıyorum hemde dik dik bakanlar oluyor rahatsız oluyorum. Bu sebepten ötürü kask takmadığım çok oluyor ve çok ciddi kazalar geçirme riskiyle karşı karşıya kaldım defalarca. Sizde de böyle durumlar oluyor mu bu sorunsalı çözebilen var mı?

@YlcnCihan Milleti kafana takar veya onları memnun etmeye çalışırsan boşa kürek çekmiş olursun. Allah göstermesin bir kaza anında sana dik dik bakanlar değil, kaskın ve diğer ekipmanların seni koruyacak. O zihniyetteki insanlar önlerinde düşsen, seni tutup kaldırmayan tiptekiler zaten.

@YlcnCihan Milleti kafana takar veya onları memnun etmeye çalışırsan boşa kürek çekmiş olursun. Allah göstermesin bir kaza anında sana dik dik bakanlar değil, kaskın ve diğer ekipmanların seni koruyacak. O zihniyetteki insanlar önlerinde düşsen, seni tutup kaldırmayan tiptekiler zaten.
Haklısın hocam, daha bugün tümseğe düştü ön teker direksiyon elimden çıktı etim kemiğimden ayrılıyordu az kala. Laf eden tiplemeler yüzünden kaskımda yoktu...

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
@YlcnCihan Bisikletle bakkala bile gidecek olsanız kaskınızı takın. Dışarıdan size bakanlar, sizin bisiklet sürerken kask takan birisini gördüğünüzde düşündüğünüzden farklı bir şey düşünmüyorlar. 😉

• Beğen
Tepkiler: karanbatu
@YlcnCihan Bisikletle bakkala bile gidecek olsanız kaskınızı takın. Dışarıdan size bakanlar, sizin bisiklet sürerken kask takan birisini gördüğünüzde düşündüğünüzden farklı bir şey düşünmüyorlar. 😉
Hocam küçük bir ilçede yaşıyorum, bisikleti bırakın motosiklet kullanmak çok yaygın burada hiçbiri kask takmıyor ve beni görünce de yani tip tip bakınıyorlar ya da tanıdıksa eğer bi laf sokabiliyor... Beni irite eden durum tam olarak bu. :(

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Hocam sen kaskını takmaya devam et onların başına yarın bı şey gelirse hepsi senin etrafında toplanır senin hayranın olur o yüzden sen tedbirini al 😄

O zaman haklısınız, bulunduğunuz şartlar içinde bakılırsa tepkiler rahatsız edici olabilir, yine de “önce güvenlik” diyerek takmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: .edoardo
@YlcnCihan Laf sokulması pamuk sokulmasından daha iyidir yav he he deyip geçiceksin ilk zamanlar bana da tayt giyiyorum diye kuzenlerim tarafından cok laf söyleniyordu şimdi onlar diyetisyen kapılarını aşındırıp kilo vermeye çalıştıkca ben onlara laf sokuyorum :) hayat senin hayatın kimseyi buna dahil etme o takıntı olayından da kurtul zamanın da ben de çok çekmiştim psikolojin çok fazla hasar görür

Geri