Scudo Sports

Kask takmak anormal mi?

Scudo
bence etraftan gelen bu tarz yorumlara fazla kulak asma her şeyden önce senin can güvenliğin önemli ayrıca bu işin kuralı bu kasksız aslaa!!!!!!

Turist zannedenler bile var arkadaşlar :D ( Özellikle grup gezilerinde. ) Çok rastlamışızdır "Hello Hello" diye bağırıp el sallayan tiplere.Yanıtımız "Aleykümselam" oluyor tabi."Anaaaa Türk la bunlar" diye de yanıt alıyoruz :D Siz onlara aldırmayın.Kask takmaya devam...

• Beğen
Tepkiler: Tugkan emir
bencede sakın yılma ve kask takmaya devam et ama yeni kasklardan bitane al çünki hem daha iyi korur hemde şimdiki kaskın çok orjinal ve nostaljik onu iyi sakla bence epey değerli.takıpta fazla eskitme derim.gerçekten onu görünce 25 30 yıl öncesine döndüm.

Benim kaskım michelin siyah , geçen gün kaskımla beraber spor siyah gözüklerimi taktım ve sahilden dönerken 2 adam, " anaaa, o ne lannn" dedi, Boyum 2 mt. kullandığım kadro 22" olunca adamlar haklı olabilir :)

Ben de kasksiz bsiklete binmedigim icin bazen benzeri tepkiler aliyorum özellikle baslarda arkadaslarimdan bazi komik sorular aliyordum cok mu düsüyorsun ki kask takiyorsun cocuk musun gibilerinden ama bu sorularin cok basit bir cevabi var ve soruyu sorani pisman edecek türden.
"Korumam gereken bi kafam var" anlayana tabii D:

arkadasler kedı uzanamadıgı cıgere mndar dermıs .

olay su;

DALGA GECN INSANLAR
bısıklet ılgı ceken guzel bır alettır . cogu kısının zamanında bısıkletı olmamıstır .
ıstemıslerdır ama zaman , para v.b konulardan dolayı ıclerınde kalmıstır. yada dıger arkadaslarına gore cook daha kotu bır bırsıkletı olmustur. bu sekıldede sızı gorduklerı zaman kompleks dolayısıyla uste cıkmak ıstemelerınden dalga gecme ıle kendılerını bu kompleksten kurtarma cabalarındadırlar.

DALGA GECEN KIZLAR

genelde farklı bır ıs yaptıgımız ıcın ılgı cekıyoruz .
ılgı ceken ınsanlar her zaman daha cekıcı ve korkutucu gorunmustur.
bu yuzden laf atma yada gulme ıle aslında bıze yakınlasma ıstegıdır.;)

DALGA GECEN ERKEKLER (BAYANLAR ICIN )

yukarda yazılan acıklamanın aynısı :)

@Whiplash_Dodo

sen süpersin aga yerlere yatırdın gülerken :D :D basit insanları kafanıza takmayın kask takın ;) cahil ile cahil olmayalım saygılar

@ahmetruzgar

bence hemen başla geçen gün kaza geçirdim kask olmasaydı ne olrdu bilemiyorum :bilmiom:

Kız milleti değil mi hepsi aynı..Bisikletten anlamıyolar..O kaskı takmasak başımıza kim bilir ne kötülükler gelir Allah korusun

@bUrAk FR

bence genellme yapma byn kullanıcılar da var hatırlatırım:)

• Beğen
Tepkiler: cazz
dün ilk defa kask taktım gayet olumlu tepkıler aldım (arkadaslarımdan:D)
ilginç tepkıler de ucak mı kullanacaksın bununla gibi :)
psikolojık olarak da daha pro. hıssettırıyor:)

@tuninger_haa
abi bu devirde hangi pilot kask takıyo ki, bi sormak lazım onu diyene

@zafer sidal

bilmiyorum dedemın aklına ılk o geldı herhalde:)

not : savas ucagı pılotları :D

Geri