Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask takmak anormal mi?

@tuninger_haa

mantıklı aslında yolcu uçaklarını düşününce o gelmiyo insanın aklına
bu arada bende en kısa sürede kask alıcam inş. ekişehirde hiç kask takan görmesemde vardır herhalde

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Scudo
@ahmetruzgar

Ben geçen pazar uçtum :) Uçtum ama konamadım :) Konmasını bilmiosan niye uçuyosun di mi?
Ama kaskım kafamdaydı her zamanki gibi çok şükür.
İnerken sol kolum düşüşü yumşatmaya yetmedi. Yüz üstü çakıldım.
Kaskımın içine gömülmüş (alnıma denk gelen uç kısmından) fındık büyüklüğünde bi taş çıkarttım kazadan sonra. Kasksız olduğumu düşündümde: Aynı taşı kafamdan çıkarmaya çalışacak doktor bana baya gülerdi heralde.
Unutmayın, birileri gülmesin diye kaskınızı çıkarmayın, aksine kimse ağlamasın diye kask takın.

sen hiç kafana takma konuşanları sankı uzaylı görmüşler gibi kafanda kaskı başka birşey zannediyorlar ama kafamızı korumamız lazım insanın yedek parçası yok ne yazık ki

sadece anadoluda degil istanbul dada kask konusunda durum aynı,,üniversiteye zaman zaman bisikletle gidiyorum orda bile cok garip bakıyorlar.ama ben kimsenin kotu niyetli oldugunu sanmıyorum ve bisikleti sevdirmek icin bence en gusel sey kask takmak,dikkat cekiyoruz bu sayede ve eminim gorenlerdede bisiklet hevesi uyanıyordur. Can sağlıgı için,bisikleti sevdirmek için KASK takın :)

Abİ O Kask Kafayi Korumazkİ Sungerden Kafan Allah Korusun Karpuz Gibi DaĞilir Iyi Bi Kask Al Gulerlersede Gulsunler Amaaan Onlar Icin Mi Yasiyoz Kendin Mutlu Ol Gerisinden Sannanee

@tuninger_haa

Biraz geç cevap verdim kusura bakma. Istediğini yapabilirsin :)

maalesef bu geri kalmisligin bir göstergesidir. zaman zaman insanlar bisikletli görünce de uzayli görmüs gibi bakmiyorlar mi ? bisiklete binmek alay konusu olabiliyor ülkemizde... cok üzücü bence...asmamiz gerekir bunlari

@atoin

bundan 25yıl öncesinde bu kasklar kullanılıyordu.bir nevi nostalji bizimki.başka kasklarda var günümüz kasklarından fakat bunun sıradışılığı ve portatif olması hoşuma gidiyor.içine doğru katlanıp istenilen yere konulabilir.hem de diğerleri çok büyük duruyor.hoşuma gitmiyor

bence kimse umrunda olmasın bende caddenın ortasından geçerken tepkı gosterıp gülen kızlar oluyor ma bısıkletı hiçbir kıza değişmem kaskımıda takarım..:)

arkadaşlar aslında bu konu çok önemli yılardır bisiklete binipte hala kask takmayan arkadaşlar var. bursalı arkadaşların çoğu bilir benim yakın bir mimar arkadaşım AHMET RIFKI BAL ,kafasında kask yokken hemde çok düşük bir süratle giderken düştü kafasını kaldırıma çarptı ve öldü.cep telefonundaki kayıtlardan ilk en fazla aranan numaralardan bana ulaştılar ve acı haberi verdiler.soğuk bir günde onu genç yaşta toprağa verdik.oysa her fransa turunu beraber benim iş yerimde seyrederdik .o sağken bukadar onu arayıp özleyebileceğimi inanın tahmin bile edemezdim . onu buradan rahmet ve saygıyla anıyorum.hoş, fransa turununda eski tadı kalmadıya zaten.bilmem başka birşey söylememe gerek varmı.

@bts.elektronik

sevgili dostum,gerçekten çok önemli bir konu.kesinlikle kullanılması zorunlu olmalı.başka acı yaşamayalım,kendimizi ve sevdiklerimizi ve hatta sevenlerimizi üzmeyelim,kaskımızı takalım.acını paylaşıyor,allah'tan rahmet diliyorum.:(

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
@bts.elektronik

başınız sağolsun

Sonradan BURDAKI arkadaşlar gibi olmak istemiyorsanız, kask takın tabi.

size de teşekkür ederim.
böyle şeyleri duydukça ve dinledikçe herkesin aşacağını düşünüyorum
sevgiler

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
ben alıştım kask takmaya hatta düştüğümde o kadar mutlu oluyorum ki birde eldivenim warsa hem kendim güzende olduğumun bilincindeyim hepde arada bir ilkelenmek iyidir hiç canım ı da yakmadığı için düşmek hoşuma gidiyor takla atarak düşmek artık bana bağımlılık yaptı heralde :D ama sana bi önerim war daha güncel bi kask kullan derim ama pahalı şeyler almana gerek yok hepsi aynı işlevi görüyormuş dünya para akıtmana gerek yok.Kafana uysun yeter

akl-ı selim olan böyle şeylere kendi ufak tefek beyniyle alayımsi şeyler söylemez

Valla ben bu forumu ziyaret etmeden önce hiç kask kullanmamıştım ki zaten uzun süredir bisiklet sürmüyordum.Ama burda da farkettim ki gerçekten olmazsa olmaz bişi.Ayrıca ben de o kızların tam tersine o kask olayını oldukça güzel buuluyorum ayrı bir hava katıyor.1 hafta içinde alacağım kaskım ve bisikletimi sabırsızlıkla bekliyorum 3 gündür rüyamda bisiklet görüyorum:D

Takmayın kafanıza KASKtan başka!!!!!!!!!

kask takmak güzel de çıkarınca güzel olmuyor :D kaskın şekli kafamda çıkıyor :) ama şekil çıksada çıkmasada kask mutlaka takılmalı ztn denildiği gibi ayrı bir havada kattığı kesin :) ama tabii ki şekil için garip garip kasklar takılmamalı önce güvenlik sonra şekil... ve amacına uygun olan kasklar takılmalı. mesela bir DH kaskını düz yolda yada yokuş yukarı takılmaması gerektiği gibi..

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Geri