Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

@Berkay Akat Yurtdışından alma gibi bir şansın varmı?

Ve nasıl kask olacak,dağ için, yol için?

Scudo
@Berkay Akat Neden? Elden mi alacaksın yani mağazadan, yurtdışınında internetten bir farkı yok.

@kaskreis Yurtdışına güvenirim de maalesef alıcak olan kişi ben değilim ama yinede siz önerin ben ikna etmeye çalışırım alacak olan kişiyi

@Berkay Akat Dağda en iyi koruyan bunlar olduğu için .

(link) Dainese çok kaliteli bir markadır, her ürünü güvenerek alınabilecek bir markadır ancak kask ürettiğini ilk kez gördüm.Bu konuda yeniler galiba.

Bugün Specialized Align almak için Aktif Pedal'a gittim. Denedikten sonra bir de daha hafif bir model olan Specialized Chamonix'e gözüm kaydı. Aralarında yaklaşık 100 gr kadar fark var, elinizde tutunca direkt anlıyorsunuz. Ayrıca yandan çok farklı olmasalar da özellikle Align'a tam karşıdan baktığımda kafada biraz mantarımsı bir görüntüye sahip olduğunu fark ettim (ki pek haz etmediğim bir durum). Chamonix ise görsel olarak daha şık duruyor ve daha geniş hava kanallarına sahip. Aradaki fiyat farkı da 30 TL olunca Align'dan vazgeçip Chamonix aldım.

İnternetten ya da başka insanların kafasında görüp kask almamaya özen gösterin çünkü az daha Align için internetten sipariş veriyordum, iyi ki gidip yakından görmüşüm.

Not: Kimileri Align'ı daha çok beğenebilir, benimki sadece kişisel görüştür.

https://i.hizliresim.com/kv5BO9.jpg

(buca bisiklet grubu kurucusunun paylaşımı)

@selket Hadi bisiklete biniyorsun eyvallah da ,motora kasksız binmek nedir? Eğer 20km hızla başınızı çarparsanız beyin kanaması geçirirsiniz.

Allah rahmet eylesin..

Ben bunu almıştım 13 dolarken. 1 aydır kullanıyorum. Malzeme kalitesi güzel (bu fiyat için). Satıcı öyle bir paketlemiş ki, nasıl kâr etti anlamadım :D Bütçeniz sınırlıysa alabilirsiniz :harika:

(link)

bu konuyu ben de merak ediyorum. benim de 62-63 cm bi dede yadigarı kafam var. bisikleti almadan kaskı alayım diyorum.

Decathlon ve tchibo da kasklar oluyor o ebatta. Takip edin sitelerini.

(link)

sayfa ingilizce ama model listesine bakabilir, olanları turkıyeden olmayanları yurtdısından siparis edebilirsiniz

bu listedeki tüm kasklar aynı zamanda sağlamlıkları üst seviye kasklardır

2. sıradaki bontrager quantum turkıyede var mesela. ama maalesef trek turkıyenın aşırı kar marjlı fiyat politikası...

Specialized kaskların içinde şerit lifler bulunuyor. tanıtım örneğinde kesitini gördüm. Strafor kasklardan farklı olduğu parçalanmadığı gayet açık.
Fakat fiyat konusu yüzünden arayıştayım. başka bir markada da aynı özellikte ürün var mı biliyor musunuz?

(link)

İçerik yardımcı olur diye düşünüyorum

Giro foray kullanıyorum çok rahat küçük ve başı tam sarıyor bu modelin bir üst seviyesi savant bu modeli tercih ederseniz savant mips alın derim kask markasının mojito modeli de çok rahat ve güvenilir.

(link) tavsiye ederim.

Kask fiyatına göre oldukça başarılı tavsiye olunur

Geri