Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Scudo
ROADR 900 VAN RYSEL kask indirime girmiş. ihtiyaç sahipleri değerlendire bilir. Haftaya mağazaya gidip deneyeceğim. Gerçi indirimde olan kask beyaz renk pek bana göre değil.

(link) 350tl

• Beğen
Tepkiler: Mtt
CE damgalı kasklar alınabilir.

ROADR 900 VAN RYSEL kask indirime girmiş. ihtiyaç sahipleri değerlendire bilir. Haftaya mağazaya gidip deneyeceğim. Gerçi indirimde olan kask beyaz renk pek bana göre değil.

(link) 350tl
İndirimli fiyatlar bile artık maalesef ciddi seviyelerde 900 ile 500 serisi arasında 60₺ fark var bu farka değer mi kararsız kaldım

Merhaba. Önümüzdeki ay Kanada'dan gelecek birine kask siparişi vereceğim. Bütçeme göre iki model arasında kaldım. Birisi yurtdışı amazon sitelerinde satılan SUNRIMOON diye bir marka. Diğeri de Kanada'da bir mağazadan alınabilecek olan MET marka kask. Linkleri de paylaşıyorum. Markalar ve kastlar hakkında bilgisi yorumu olan varsa paylaşırsa sevinirim.

(link)

(link)

Her ikiside gerekli güvenlik standartlarini karsilayan ürünler. Kalite anlamında denk sayılır.

Hangisini begendiyseniz onu alın derim, ben 2. sini daha çok beğendim mesela.
İndirimli fiyatlar bile artık maalesef ciddi seviyelerde 900 ile 500 serisi arasında 60₺ fark var bu farka değer mi kararsız kaldım

900 serisi ile 500 serisi birbirine çok benzer görünüyor ama satış politikası olarak 900 serisi daha profesyonel olarak düşünülmüş ve tasarlanmış.

900'ün hafiflik avantajı ve ön havalandirmada file var(M beden için 15 gr gibi), 500'un ise bağlantı kısımları daha iyi(rahatsız etmeyen) ve arkada aydınlatma montaj yuvası mevcut.

Ben 500 serisini beğenmiştim ve 2 yıldır kullanıyorum, çok memnunum.

Siz de kendinize yakışacağını düşündüğünüz modeli seçin fiyat farkı cok az, fiyata takılmayın derim.

Son düzenleme:
Bu kask işinde , özellikle sıcak havada iyi havalandırması olan kask tercih etmenizi öneririm. Dünkü çıkış turumda terlediğim kadar terlememiştim .. Kask Roadr 500 modeli (beyaz) .. Bu kask kışlık kullanılmalı .. Şimdi bol havalandırmalı yazlık bir kask bakıyorum fiyatı da çok önemsemeyeceğim , sağlıktan ve o anki kaçan keyiften daha pahalı değil.

@TatanQa_tr selam, kesinlikle katılıyorum. Bu amaçla da Kask Mojito modelini aldım. Hafif ve çok delikli.

Ancak şöyle bir durum var. Havalandırmaya güvenerek beresiz taktım geçen gün. Ter gözlüğe aktı sürekli. Çok rahatsız oldum. Pedler musluk gibiydi:D

Decathlon'un en ince koşu beresini zorunlu tekrar taktım son sürüşte, teri tutsun diye. Ama havalar ısındığından çok olmasa da ter damladı yine.

Bu açıdan sadece kask ter sorununa çare olmadı bende.

Teri kesecek (emecek) birşey lazım sanki illa. Arayış içindeyim. Bisiklet şapkaları çok kalın geliyor bana bu arada.

Önerilerinize açığım arkadaşlar...

@TatanQa_tr selam, kesinlikle katılıyorum. Bu amaçla da Kask Mojito modelini aldım. Hafif ve çok delikli.

Ancak şöyle bir durum var. Havalandırmaya güvenerek beresiz taktım geçen gün. Ter gözlüğe aktı sürekli. Çok rahatsız oldum. Pedler musluk gibiydi:D

Decathlon'un en ince koşu beresini zorunlu tekrar taktım son sürüşte, teri tutsun diye. Ama havalar ısındığından çok olmasa da ter damladı yine.

Teri kesecek (emecek) birşey lazım sanki illa. Arayış içindeyim. Bisiklet şapkaları çok kalın geliyor bana bu arada.

(link)

Şu tarz bir ürün kullanabilirsiniz. Ben bisiklet şapkası kullanıyorum. IMG_2361.JPGBu kafamdaki üründen Decathlonda satılıyordu ben onu da kullanıyorum o da güzel ürün araştırdım ama model tip bulamadım akşam eve gidince bakarım. Biraz Cuma ya giden hacı amca modeli oluyor ama kaskı üstüne takınca gözükmüyor.

Merhaba,

Ben de mojito kullaniyorum, benzer problem yasadim. Benim cozumum kaski daha siki sekilde kafama oturtmak oldu. On tarafi tamamen alnimi kapatinca ter yuzume dogru akmadi.
Bisiklet sapkalarinin da Anti-Sweat diye satilanlari var ama hic tecrube etmedim, ne kadar etkili bilemiyorum. Soyle bir ornek birakayim.

(link)

Merhaba,

Ben de mojito kullaniyorum, benzer problem yasadim. Benim cozumum kaski daha siki sekilde kafama oturtmak oldu. On tarafi tamamen alnimi kapatinca ter yuzume dogru akmadi.
Bisiklet sapkalarinin da Anti-Sweat diye satilanlari var ama hic tecrube etmedim, ne kadar etkili bilemiyorum. Soyle bir ornek birakayim.

(link)
Sayın @umutcelik tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Linkteki ürün normal şapkalardan daha konforlu gözüküyor, en azından benim için.

Kolay erişebilsem hemen alırdım. :harika:
Çevreme bakarken aklımda olacak.

Ben kafama hanımın şalını bağladım iş görüyor yaw. Köye varınca da Anamın ak yazmasını bağlıyorum mis valla. Forum olarak dünya sosyete forum dünyasına rezil olmayalım diye bugüne kadar tüyo vermedim. :)
Yani bandana bile hem kafadaki teri alıyor, hemde rüzgarlı havalarda baş ağrısını engelliyor.
20210522_133921.jpg

Alttaki resim kask takılıyken.
20210522_125417.jpg

Sayın @necmeddin işe yaradıktan sonra sorun yok.

Ben de kaskın içine ter emecek pamuklu şeyler koyarak çözümler üretiyorum :harika:

Kenarlardan sarkıp rüzgarda savura savura gidiyorum:koptum:
Tam olmasa da Sayın @umutcelik 'in önerdiği ürüne biraz benzer birşeyler buldum

(link)

Screenshot_20210531-160044.jpg

(link)
Screenshot_20210531-160554.jpg

Son düzenleme:
Çözüm denemelerinizi ben de bekliyorum... :kahve:

(link)
ben bunu kullanıyorum aşırı memnunum

Geri