Emeğine sağlık hocam gerçekten çok güzel anlatım ve inceleme olmuş.Arkadaşlar elimden geldiği kadar bir video hazırladım.
@ghosstt
İndirimli fiyatlar bile artık maalesef ciddi seviyelerde 900 ile 500 serisi arasında 60₺ fark var bu farka değer mi kararsız kaldımROADR 900 VAN RYSEL kask indirime girmiş. ihtiyaç sahipleri değerlendire bilir. Haftaya mağazaya gidip deneyeceğim. Gerçi indirimde olan kask beyaz renk pek bana göre değil.
(link) 350tl
Merhaba. Önümüzdeki ay Kanada'dan gelecek birine kask siparişi vereceğim. Bütçeme göre iki model arasında kaldım. Birisi yurtdışı amazon sitelerinde satılan SUNRIMOON diye bir marka. Diğeri de Kanada'da bir mağazadan alınabilecek olan MET marka kask. Linkleri de paylaşıyorum. Markalar ve kastlar hakkında bilgisi yorumu olan varsa paylaşırsa sevinirim.
(link)
(link)
İndirimli fiyatlar bile artık maalesef ciddi seviyelerde 900 ile 500 serisi arasında 60₺ fark var bu farka değer mi kararsız kaldım
Teşekkür ederim. Çok sağ olun.Emeğine sağlık hocam gerçekten çok güzel anlatım ve inceleme olmuş.
Bu arada çok geçmiş olsun.
(link)@TatanQa_tr selam, kesinlikle katılıyorum. Bu amaçla da Kask Mojito modelini aldım. Hafif ve çok delikli.
Ancak şöyle bir durum var. Havalandırmaya güvenerek beresiz taktım geçen gün. Ter gözlüğe aktı sürekli. Çok rahatsız oldum. Pedler musluk gibiydi
Decathlon'un en ince koşu beresini zorunlu tekrar taktım son sürüşte, teri tutsun diye. Ama havalar ısındığından çok olmasa da ter damladı yine.
Bu açıdan sadece kask ter sorununa çare olmadı bende.
Teri kesecek (emecek) birşey lazım sanki illa. Arayış içindeyim. Bisiklet şapkaları çok kalın geliyor bana bu arada.
Önerilerinize açığım arkadaşlar...
@TatanQa_tr selam, kesinlikle katılıyorum. Bu amaçla da Kask Mojito modelini aldım. Hafif ve çok delikli.
Ancak şöyle bir durum var. Havalandırmaya güvenerek beresiz taktım geçen gün. Ter gözlüğe aktı sürekli. Çok rahatsız oldum. Pedler musluk gibiydi
Decathlon'un en ince koşu beresini zorunlu tekrar taktım son sürüşte, teri tutsun diye. Ama havalar ısındığından çok olmasa da ter damladı yine.
Bu açıdan sadece kask ter sorununa çare olmadı bende.
Teri kesecek (emecek) birşey lazım sanki illa. Arayış içindeyim. Bisiklet şapkaları çok kalın geliyor bana bu arada.
Önerilerinize açığım arkadaşlar...
Sayın @umutcelik tavsiyeniz için teşekkür ederim.Merhaba,
Ben de mojito kullaniyorum, benzer problem yasadim. Benim cozumum kaski daha siki sekilde kafama oturtmak oldu. On tarafi tamamen alnimi kapatinca ter yuzume dogru akmadi.
Bisiklet sapkalarinin da Anti-Sweat diye satilanlari var ama hic tecrube etmedim, ne kadar etkili bilemiyorum. Soyle bir ornek birakayim.
(link)
(link)@trainspotting35 Çetin bey, yine hızır gibi yetiştiniz.
Decathlon'un sitesini biraz karıştırayım bakalım bulabilecek miyim. Çok teşekkürler tekrar