Diğerlerinin ağırlığını bilmiyorum ama lazer kineticore oldukça hafif ve her kafaya uyum gösterebilen bir iç tasarımı var,, tavsiye edebilirim.
Teşekkürler, benim de aklım en çok bu modele yatıyor, ama diğer modelde mips var gerekli mi bilmiyorum
Diğerlerinin ağırlığını bilmiyorum ama lazer kineticore oldukça hafif ve her kafaya uyum gösterebilen bir iç tasarımı var,, tavsiye edebilirim.
Hem fiyatı daha uygun, hem mips varken Spc kaskı tercih ederdim. Faydalı bir ek güvenlik özelliğidir.Teşekkürler, benim de aklım en çok bu modele yatıyor, ama diğer modelde mips var gerekli mi bilmiyorum
Şu an mipsli bir kask kullanıyorum. Bana kineticore daha rahat geldi. Kineticore özelliğini, içerisindeki köpüğün desen ve şeklinden sağlıyor. Ekstra hacim yemeden, ağırlık yapmadan aynı işi yapıyor. En azından iddiaları bu yönde. Her iki özelliğin iddiasındaki koruyuculuk seviyesi aynı. Bana göre eksikleri yok. Tamamen tercih meselesi. Ben kineticore özelliği olmayan kaskta mips ararım ama kineticore seçeneğim varsa mips yok diye elemezdim.Teşekkürler, benim de aklım en çok bu modele yatıyor, ama diğer modelde mips var gerekli mi bilmiyorum
pahalı ama (link)Bu kaskı kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? 3-4 derece astigmatım olduğu için kendinden vizörlü kasklara bakmaya çalışıyorum ve ülkede uygun fiyatlı seçenekler arasında hiç çeşit yok. Sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı kendinden vizörlü kask var mıdır?325377 dosyayı görüntüle
Teşekkürler hocam ama aşırı pahalı ve yurtdışı ürünü. Almaya kalkan 300dolarlık ürüne 25k TL civarı para ödemek durumunda kalır. TRdeki full face kasklar da minimum 3-4k civarı olduğu için bu amazondakine yöneldim.pahalı ama (link)
Benim de büyük Kask markasına bakabilirsinMerhaba herkese kendim için bir kask alacağım sagolsun daha önce bir arkadaşımız değerli fikirlerini paylaştı yinede birden fazla seçenek olması iyidir diyerekten ; maalesef kafam biraz büyük decathlon da ki 62 cm olan oldu ama sıktı biraz.63-64 hatta bildiğiniz satan bir yer varmi acaba? Teşekkürler şimdiden.
Anlamadım nereye bakacağım?Benim de büyük Kask markasına bakabilirsin
Markanın ismi KASK üstad,Anlamadım nereye bakacağım?
Ha bilmiyordum teşekkür ederimMarkanın ismi KASK üstad,
Bu tarz kasklar time trial yarislari icin tasarlanmis. Normal bisiklette kullanissiz. Ayrica ne oldugu belli degil. Kask isini riske atmayin. Decathlondan alin her bütçeye göre kask var.@berkayaltok Birkaç sene önce Aliexpress'ten Superide markalı bir kask almıştım. Aşağıdaki ile aynı olabilir.. Gözlük kullanımı rahat. Sadece şuna dikkat etmek lazım.
Bu kaskların vizörü normal gözlük ile aynı seviyede burun hizasına geliyor. Biraz eğik oturuşa göre tasarlanmış.
Yani dik oturunca vizör biraz yukarıda kalmış gibi hissettiriyor. Motosiklet kaskı gibi önünü komple kapatan bir vizör değil.
325562 dosyayı görüntüle
325560 dosyayı görüntüle325561 dosyayı görüntüle
(link)Şu tarz, havalandırması geniş aralıklı bildiğiniz bir kask var mı? veya bu kaskın modelini bilen var mı?
325579 dosyayı görüntüle