@Sefa
Aklınıza takılan soru kapsamlı ise sohbet panelinden sormazsınız. Sorarsanızda cevap alamazsınız zaten. Örneğin "Beyler, ben simdi decathlon'dayım zaffiro alıcaktım ama michelin daha güzel diyor buradaki arkadaş kafam iyice karıştı sizce ne yapmalıyım?" En kapsamlı soru bu olur bence sorulucak, diğerleri en basitinden "Salcano ücretsiz bakımı geçirsem ne olur?" gibi sorular olur. Burada sorulan sorular neredeyse her bisikletçinin bildiği ama amatör bir bisikletçinin yeni öğreneceği sorular olucak ya da çok basit net cevabı olan sorular. Mesela ben bir ışığın markasını öğrenmek için konu açmak istemem.
Aynı şeyleri tekrar etmek demişsiniz bunun için sohbet bölümünün yöneticileri olur. Spam yapan kullanıcılar uyarıldıktan sonra banlanır.
Özel mesaj yoluyla kontak kurmak her kişiyle olmuyor malesef. Benim özel mesajlarım tanışmak için değil soru sormak için oluyor bu sayede tanışıyorum. Oysa o kadar çok kişi varki oturduğum bölgede keşke o insanlarla bir bahaneyle tanışıp turlayabilsem.
Başlık açtığımızda hemen cevap alamıyorsak zaten sohbet panelindede anında yanıt alamayız buna katılıyorum. Zaten sohbet paneli hemen cevap almak için değil basit sorunun cevabını almak için olur.
Her şeye soru üzerinden gittik. Benim sohbet paneli istemem, kesinlikle soru sormak için değil. Belki, forumdaki insanları tanımak istediğim için istiyorum bunu. Belki, orada tartışılan konudan 1-2 bir şey öğrenmek. Belki de, kendime yeni tur arkadaşları edinmek için.
Şunu da düşünmüyor değilim. İnsanlar bu sohbet panelinin cıvkını çıkartır her sorusu hemen yanıtlansın diye düşünüp buradan yazar. Ama bu forumda gerçekten forumu takip eden birisi bunu yapmaz diye düşünüyorum bu forumdaki herkes birbirinden anlayışlı. Zaten sohbet paneli için belli bir mesaj sayısı olmalı ki adam daha hiç mesaj yazmadan direk sorusunu burada sormasın.
Ben, en azından 2 hafta sohbet paneli açılsın, denensin sonra forumda bir anketle devam etsin ya da kapansın istiyorum.