Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kategori önerileri

@Ali Ç.
Pardon konuyu anlayamadim. Apple iphone ipad jailbreak le nedemek istediniz?

• Beğen
Tepkiler: Ali Talip Aslan
Scudo
@murat cömez
Murat evet kendim yapıyorum tamamı ahşaptan.
hobitutkunları forumumuzun ismini eksik vermişiz:)

Gitar tıngırdatırım arada.. :)

@ulaş kaya

Ya gercekten cok güzel yapiyorsun, benim hobim degil ama böyle özel seylere merak duyarim. Ellerine saglik.

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
@Ertuğrul

Kusura bakma oyunlardan anlamadigim icin bilmiyordum. Umarim kizmamistirsin bana. :)

@Alper Gencan

Alper devamı gelecek elbet.

Hummer yapıyorum şu aralar.

Günlük yazısı ne oluyor arkadaşlar? Blogta nasıl yazılıyor? Makale nasıl yazılıyor?

Merhaba,
Günlük kişisel düşünceleri, olayları, kişinin kendi içerisinde yazıp saklamasıdır aslında. Blog ise bunu sanal ortamda tüm internet kullanıcılarına açık bir şekilde yapmak, yansıtmaktır.

Örnek verecek olursak, bu sitede bulunan herkes bisikletle az yada çok ilgileniyor. Siz kendinize ücretsiz veya ücretli bir blog sitesi açıp yapmış olduğunuz turları o blog sitesine yazabilirsiniz. Bisiklet ile ilgili düşüncelerinizi özgürce ifade edebilirsiniz ki bu sizin düşüncelerinizi kelimelere aktarma yeteneğinize bağlı olacaktır. Blog tutmak güzeldir, özgürlüktür. Düşüncelerinizi tüm internet dünyasına yayabilmektir.

Blog sitesi açmak isterseniz, ücretsiz bir şekilde;
1. (link)
2. (link)

siteleri üzerinden açabilirsiniz. Wordpress.com dünyanın en büyük açık kaynak kodlu ücretsiz cms sistemidir. Gönüllü developerlar tarafından geliştirilmektedir. Yine aynı şekilde Blogger'da ücretsiz olup Google tarafından geliştirilmektedir. Wordpress altyapısını kullanmanız sizi her zaman bir adım öne geçirecektir, tavsiyemdir.

Makale yazma, belirli bir konu üzerine anlamlı cümleler kurarak, en az 100-150 kelime ile gerçekleştirilir. Web dünyasında yazılan yazının fayda sağlayabilmesi için en az 100 kelime olmasında yarar vardır.

Kişisel bir blog sitesi açtınız makale yazıyorsunuz diyelim. Eğer başka yerlerde görmüş olduğunuz yazıları olduğu gibi kopyala yapıştır yaparsanız siteniz zarar görür, bloğunuz özgünlüğünü kaybedeceğinden dolayı arama motorları tarafından sevilmez.

• Beğen
Tepkiler: Bengg
Anlatım için teşekkürler çok faydası olucak. Blog sayfam vardı ancak makale yazmak için kullanmadım. Merak ettiğim sitedeki blog bölümüne nasıl yazabileceğimdi. Yani makaleleri blogta yayınlayabilir miyim merak ediyordum. Yine de sağol.

Günlük yazısı hakkında bilgin var mı?

Site içinde anlık mesajlaşabilecegimiz bir sohbet kanalı olsa güzel olur.Yeni gelen mesajların altına açılıp kapanabilen bir pencere içine konulursa tadından yenmez karar sizindir.ama olursa iyi olur.

Hocam güzel olur takip ettigim bir sitede var cok güzel birşey.İnşallah olur

Aslında şu şekilde yapılsa iyi olur; aktif üye ve aşağısı chat kanalını göremesin daha verimli olur diye düşünüyorum. Birde düzenli olarak konuşmalar silinirse siteye bir yükü olmaz diye tahmin ediyorum. Hayır, gerekli kurallar koyulursa bence azaltmaz. Hatta daha da arttırabilir diye düşünüyorum. Ve bir forumda aktiftim rica ettim konu vs. açtım onlarda yukarıda yazdığım şekilde açtılar çok yararlı oldu foruma insanları daha yakından tanımaya vesile oldu vs. Ama açılan konularda vs. hiç azalma olmadı.

Anlık sohbet paylaşımı ve konu takibini azaltır. Bu tecrübeyle sabittir. Şu an günümüzdeki anlık sohbetin amacı satış sitelerinde müşteri hizmetlerinin tüketiciye canlı destek vermesidir. Muhabbet güzel birşey ama bu farklı bir şekilde olabilir. Anasayfada herkesin gördüğü bir sohbet döngüsü değil de kişinin o an çevrimiçi arkadaşlarını bir pencereye davet edip sadece o kişiler arasında bir konu hakkında anlık görüşme şeklinde olabilir. Mesela satış konusu var ve 3 kişi talip. Satıcı o an çevrimiçi arkadaşlara davet gönderiyor ve anında bir pop-op gelerek canlı sohbete çağrılıyorsunuz şeklinde bir uyarı ile sohbete katılıp sen kaç veriyorsun, son fiyat şu şeklinde pazarlık yapılıp konu hemen kapatılabilir. Sohbete hiç dahil olmayan yüzlerce forum üyesi de paylaşıma ve araştırma aynen devam eder...

site çok sık kullanılan bir site anlık mesajlaşmada çok sık olacağı için mysql yi çok yorar site yavaşlar bence giç gelmesin

Chat fikri bana her zaman cazip geliyor, bazı konularda birbirimize özel mesaj atıyoruz ama site üzerinden sohbet edemiyoruz. Bunun içinde facebook msn gibi ikinci bir iletişim adresi almak durumunda kalıyoruz ve oradan haberleşiyoruz... Binevi forumdan uzaklaşmış oluyoruz aslında...

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
Peki bu yeni reklamlar sizin tarafınızdan mı görüntüleniyor yoksa benim bilgisayarda mı sıkıntı var ???

Geri