Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@BerkEvren Mtb'e sahibim lakin xl kadro ve merdiven indirip çıkarması bana zulüm geliyor, zaten 16 kilo bir şey. Ayrıca metrobüsler gecenin 2sinde bile tıklım tıklım. Metrolarda ise aşırı merdiven var, otobüsler zaten 65 yaş üstü teyzelerimizin amcalarımızın gezi servisi olmuş..

@korayg soho-flex almıştım, sahil kenarlarında işimi görüyor ama bana uzak mesafelerde ki arazi koşulları içinde uygun başka bir şey lazım.

Scudo
@mrth

Asansörüne bisiklet sığmayan bir binanın 7. katında oturuyorum. Adalar - Aydos - Polonezköy ve şimdilerde Ömerli Gölü etrafı evden çıkıp sürüş yapıp döndüğüm yerler. (Maltepedeyim) Biraz ter ve gözyaşını göze alacak ya da güzel bir kamyonet alacaksın :) Ama araziler için katlanır bisiklet değil seçenek.

• Beğen
Tepkiler: Groims
35-40 yaşı , özellikle 40 ı deviren arkadaşlara sormak istiyorum. Çevrenizde garip garip bakanlar oluyor mu ?
Koca adam pinokyo gibi bisiklete biniyor diye garip tepkiler aldınız mı ? Bu katlanır alırken insanın ilk aklına bu soru geliyor, şahsen benim kafamı kurcalayan en büyük soru bu aslında :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Merhaba,
48 yaşındayım. İnsanlardan garip tepki aldığım zaman, kızımın bisikleti diyorum. Susuyorlar...

• Beğen
Tepkiler: korayg
@Ediko güzel bende ona sığınayım :D
İşlek yerlerde binerken bakarlarsa baksınlar artık ne yapalım, belki birşeyleri yerleştiririz insanların kafaya

• Beğen
Tepkiler: Ediko
ben ilk aldığım zamanlar mahalledeki çocuklar abi bu bisiklet seni taşır mı diye sormuşlardı :D Laf aramızda ben katlanıra binmeyi seviyorum dik pozisyonda tıngır mıngır gitmek zevkli oluyor sonuçta performans yapma derdi yok

• Beğen
Tepkiler: Ediko ve korayg
35 üstü diyeyim, dün aldım, ilk kez bindim (çok zevkli, çukur ve arnavut kaldırımlarına dikkat etmek gerekir) onun dışında, niye başkalarının bakışlarından rahatsız olasın ki?
önemli olan senin keyfin, ne olmuş küçük bisiklete biniyorsan :)

@korayg
Sn @korayg,yaşım 46.
Bisikletim, Bianchi 21 vitesli katlanır bisiklet. Bisikletim ile gezmeye çıktığım zaman genel olarak çok olumlu tepkiler alıyorum.En azından, şu ana kadar olumsuz bir tepki almadım.
Kask, sırt çantası,eldiven,düdük ve 20 jant bisiklet, trafikte, ister istemez biraz garipseniyor. Ancak gençler kadar, orta yaş ve üstü insanlar da ilgi gösteriyorlar. Hatta "neden küçük bisiklet?" diye de soruyorlar.
Katlanır bisiklet ile şehiriçi gezinin tadı çok farklı. Özellikle modüler/kompakt yapısı, trafikteki yüksek manevra kabiliyeti ve 21 vitesin verdiği keyif, gerçekten çok hoş, çok keyif verici.
Esen kalın.

@Photobyme darısı başımıza...Metro zor olur gibi iş saatinde, deneyin bakalım

@korayg
Hocam merhaba hayırlı kandiller ...ben 41 yaşındayım...bence siz bunları dert etmeyin....hatta insanlar size o kadar çok ozeniyorki bu bisikleti katlayıp veya açtığınız da o kadar ilgi çekiyor ve muhakkak birileri yanınıza gelip soruyor ...kolay gelsin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mesut DOĞRU Bianchi Katlanır Bisiklet den memnun musunuz. Herhangi bir sıkıntı çıkardı mı. Bende almak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@sonyaz
Sn sonyaz bisikletimden oldukça memnunum. Şahsıma münhasır olmak üzere; şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: sonyaz
Merhaba arkadaslar

bugun yeni bisikletle ilk ise gidisim oldu. 8:30 metrosua binebildim :p

Fakat aksam 6 gibi is cikisinda Leven-Gayrettepe-Mecidiykoy istikameti bayram vs dolayisiyla cok kalabalikti. Taksiler, minubusler ve inanin yayalar cok dikkatsiz.

Araclar direkt olarak onunue kiriyor ve sizde carpmamak icin direksiyonu kiriyorsunuz. Bu da denge kaybina ya da baskalarina carpma ile sonuclanabiliyor. Yayalar da zile bassanizda duymuyor ya da yavas yurumeye devam ediyor.

Onun disinda bisiklet guzel *dahon mariner d8, vites gecisleri simdilik iyi. 4.Levent -Kurtulus istikametini yogun yol sebebiyle 20-25 dakikada gelebildim. Henuz kask temin edemedim ama en yakinda o da olacak.

simdilik ilk izlenimlerim boyle. Insanlara bisikleti/motorsikleti alistiracagiz yavas yavas.

Hee bu arada, ister istemez, ben de araclarin arasindan gecmek durumunda kaldim *trafik dururken (yoksa en sol seritten gidemem)

iyi bayramlar simdiden ve iyi surusler

@wenom hamax smiley cocuk koltugu kullaniyorum sele borusuna bagliyorum. arka bagaja baglananlarda cocuk en ufak sarsintidan etkileniyor bilgin olsun.

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Photobyme hayırlı olsun fevkalade güzel model bence.
Hangi rengini aldın kaça maloldu?

@Photobyme Kasksız ve gece sürüşleri içinde ışıksız çıkmayın. Sizi farketmeyen ya da umursamayan bir araç önünüze kırdığında olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Dahonların frenleri nasıl bilmiyorum ama v fren bana göre ani ve sert frenlemeler için ideal değil..

onlari da yavas yavas temin edecegim. malum urun biraz tuzlu :(

mango rengini aldim *turuncu` renk olani.

kask ve isiklar icin tavsiyesi olan var mi? onu iyi aydinlatan cinsinden.

uygun fiyatli olanlar ve alinabilecek yerler var ise tavsiyelerinizi bekliyorum

Geri