Yiğit Akay
Üye
- Tepki
- 0
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba, 14 yaşındaki çocuk için ben kendi adıma katlanır tavsiye etmem, çünkü gidon sele arası mesafe uzun kalıyor çocuklar için. 24 jant erkek çocuk bisikleti daha uygun olur.merhaba
oğlum ( 14yaşında ) ve kendim için şehir içi sahilde kullanmalık düşük bütçeli sorun yaşamayacağım katlanır bisiklet istiyorum(katlanırı bagaja koyup sahile getirmek daha rahat diye istiyorum)
marka ve model tavsiyesi rica ediyorum
Sen araba al ona direk bence. 🤣14 yaşında gibi değil aslıında 1.78 boyu iri yapılı
Maşallah, öyleyse sorun olmaz katlanır da kullanabilir. Bisan FX 3500 modellerine bakabilirsiniz. Fiyat performans olarak iyidir. Alüminyum kadro, çamurluk ve bagaj var, önde dinamolu ışık, göbekler Shimano gayet güzel bisiklet.14 yaşında gibi değil aslıında 1.78 boyu iri yapılı
...son soru FX 3500 – Altus ile Bisan FX 3500 TRN arasında ne fark var
Masallah 🙂14 yaşında gibi değil aslıında 1.78 boyu iri yapılı
Merhaba, mevcut ekonomide 20 bin üst sınır (18 bin ekonomik sınırım ama psikolojik sınırım 20 bin ) olmak kaydıyla katlanır bisiklet bakıyorum. Beklentilerim şehir içinde günlük 20 km'yi geçmeyecek ev-iş arası ve yakın mesafeli yerlere ulaşımı sağlamak. Antalya'da yaşadığım için eğim çok az. %7'nin üstüne neredeyse çıkan yer yok. Katlanır alma sebebim ise küçük asansöre bisikletimin sığmaması. Aldığım bisikleti uzun süreler kullanmayı düşündüğüm için de dayanıklılık benim için önde gelen bir özellik. Bu şartlar altında önerebileceğiniz bisiklet var mı? Şimdiden teşekkürler.
Bu arada burada çok değerli bilgiler var ve bunları göz önüne alarak birçok modeli teorik olarak inceledim ama kendim sürme şansım olmadığı için daha net bir şekilde sormak daha mantıklı geldi.
Merhaba, mevcut ekonomide 20 bin üst sınır (18 bin ekonomik sınırım ama psikolojik sınırım 20 bin ) olmak kaydıyla katlanır bisiklet bakıyorum. Beklentilerim şehir içinde günlük 20 km'yi geçmeyecek ev-iş arası ve yakın mesafeli yerlere ulaşımı sağlamak. Antalya'da yaşadığım için eğim çok az. %7'nin üstüne neredeyse çıkan yer yok. Katlanır alma sebebim ise küçük asansöre bisikletimin sığmaması. Aldığım bisikleti uzun süreler kullanmayı düşündüğüm için de dayanıklılık benim için önde gelen bir özellik. Bu şartlar altında önerebileceğiniz bisiklet var mı? Şimdiden teşekkürler.
Bu arada burada çok değerli bilgiler var ve bunları göz önüne alarak birçok modeli teorik olarak inceledim ama kendim sürme şansım olmadığı için daha net bir şekilde sormak daha mantıklı geldi.
Hocam sıfırını o fiyata bulabiliyorsanız bence alın. Bir müddet sonra bulamayacaksınız çünkü. Piyasada tek tük var, eski fiyattan ellerinde olan bayiler eski fiyattan veriyorlar. Üzerindeki ekipmana göre güzel bisiklet@Mazm için yazıyorum. Henüz alıntı yapma hakkım yokmuş.
Keşke katlanır bisikletler hakkında tecrübem olsa da ruble numaralarına kadar yazsam. Örneğin tur bisikleti alacak olsam Eylül'de çalınan tur bisikletimin aynı özelliklerini direkt alır geçerdim burada kimseden fikir alma gereksinimi duymadan ama şu anda katlanırda hangi dişliler beni idare eder, hangi vites seti bana yeterli olur kestiremiyorum. Bu sebeple yukarıda yazdım kullanacağım yerleri. Sonuçta da önce bir ikinci el Mariner D8 bulup kullanmaya karar verdim.
@Mustaac
İlanınızı daha önce görmüştüm. Ama şu anda MU D9 2022 modelin sıfırını Antalya Bikehouse'tan 18 bin TL'ye alabiliyorum.
Haklısınız. Sırf bu yüzden Cuma günü (dün) bir an önce gidip almayı da düşündüm zam gelmeden veya bitmeden. Ama sonra ihtiyacımı net kestiremediğim bir ürüne 18 bin vermek fazla geldi. O yüzden şimdi 10 bin ve altı civarlarda bir Mariner bakmaya başladım.Hocam sıfırını o fiyata bulabiliyorsanız bence alın. Bir müddet sonra bulamayacaksınız çünkü. Piyasada tek tük var, eski fiyattan ellerinde olan bayiler eski fiyattan veriyorlar. Üzerindeki ekipmana göre güzel bisiklet
Hocam çok az kullanılmış ise 2.el alabilirsiniz. Ancak katlanır bisikletler yapısı itibariyle sık katlanıp açılmışsa esneme ve ses gibi problemler yapabiliyorlar. İkinci el alacaksanız az kullanılmış olmasına dikkat edin. Mümkünse yokuşta sürün, esneyip esnemediğine bakın.Haklısınız. Sırf bu yüzden Cuma günü (dün) bir an önce gidip almayı da düşündüm zam gelmeden veya bitmeden. Ama sonra ihtiyacımı net kestiremediğim bir ürüne 18 bin vermek fazla geldi. O yüzden şimdi 10 bin ve altı civarlarda bir Mariner bakmaya başladım.
Buna dikkat edeceğim. Teşekkür ederim.Hocam çok az kullanılmış ise 2.el alabilirsiniz. Ancak katlanır bisikletler yapısı itibariyle sık katlanıp açılmışsa esneme ve ses gibi problemler yapabiliyorlar. İkinci el alacaksanız az kullanılmış olmasına dikkat edin. Mümkünse yokuşta sürün, esneyip esnemediğine bakın.
Dahonun özellikle ön gidon esnemesine ve 2. el alacaksanız , ön gidon mekanizmasının içindeki beyaz plastik parçaya dikkat ediniz , kırık olablir.Buna dikkat edeceğim. Teşekkür ederim.