Hasanbey
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Hasan beylik
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Merhaba arkadaşlar, potansiyel bisiklet kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım. Evimin ve işimin konumu sebebiyle elektrikli bisiklet almayı düşünüyordum çünkü dönüş yolum yukarı yokuşlu. Apartmanın dışında güvenilir park yeri olmadığı için katlanır tercih etmek istiyorum. Kağıt üstünde alba çok mantıklı duruyor ama emin de olamadım. Carraro‘nun e-flexi modeli gerçekten çok hoşuma gitti ama 70binli fiyatlara çıkabileceğimi sanmıyorum. Yine Carraro’nun elektrikli olmayan flexi modellerinden birini alıp alba kit mi taktırsam diye düşünüyorum şu an. Ki onda da İkisinin uyumuyla ilgili youtube’da bazı bisiklet sever arkadaşların videolarını izledim, videoların alttaki yorumları da okudum. Kimisi kit ile uğraşmak yerine direkt alba bisiklet almanın daha iyi olacağını, videodaki sürüşten çok daha hızlı deneyimleri olduğunu yazmışlar. Ayrıca önden ya da arkadan ya da ortadan takılan bir sürü seçeneği mevcut bu kitlerin, yabancı biri olarak bu konulara kayboldum açıkcası bir yerden sonra. Bir yandan da uzun süreli kullanım önemli diye düşünüyorum. Carraro’nun flexi modellerinin çok tutulmasının stabilitesi ile de ilgili olduğunu düşünüyorum. Velhasıl kelam bu kardeşinize samimi bir tavsiyede bulunursanız çok mutlu olurum. Ne kadar çok şey okursam o kadar kafam karışıyor çünkü Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.