Osman2302
Üye
- Tepki
- 206
- İsim
- O
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@TatanQa_tr çok teşekkürler . Epey bi kararsız kalmıştım çok iyi oldu yorumunuz. ben de yarın alayım o zaman 😀
çok teşekkürler, en ucuz ve başlangıç seviyesi olanlar bu şekilde 200-250₺ bandında mıdır?
@qtayxxx Evet, başlangıç fiyatları bu şekilde.
teşekkürler, araştırıyorumO fiyatlara üst seri 2.elde bakabilirsin hocam.
hmm anladım hocam, o zaman pedal standart, onu özelleştiren şey ayakkabıyla beraber gelen ayakkabıya özel kal oluyor sanırım.@qtayxxx Evet uyar. Uyumluluk ayakkabının altına takılan kal ile alakalı. Her pedalın da kendi kali yanında geliyor. Kal eskiyip yenisini almanız gerektiğinde tekrar temini kolay olması açısından yaygın bir model seçin. Ben o yüzden shimano tavsiye ettim. Kolay bulunuyor.
Kal pedala özel ayakkabıyı değil. Kaller çoğunlukla her ayakkabıya uyuyor.hmm anladım hocam, o zaman pedal standart, onu özelleştiren şey ayakkabıyla beraber gelen ayakkabıya özel kal oluyor sanırım.
@TatanQa_tr çok teşekkürler . Epey bi kararsız kalmıştım çok iyi oldu yorumunuz. ben de yarın alayım o zaman 😀
Elbette kullanabilirsiniz ama bu konuda az buçuk tecrübe yaşamış biri olarak kendimce bildiklerimi ve tecrübelerimi yazayımArkadaşlar mtb pedalını yol bisikletinde yol bisikleti ayakkabısı ile kullansam bir sorun yaşarmıyım. Yol ile mtb pedalı arasında çok fark varmı