Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

SPD-SL'de yürümek zor derken, uyumlu ayakkabılar sebebiyle mi bu yorum yapılıyor? Hem SPD hem SPD-SL destekleyen yol bisikleti ayakkabısında, iki sistemi de kullandım ve kesinlikle küçücük metal kaller üzerinde yürümek çok daha zordu. O yüzden tahminimce yürümeyi kolay ya da zor kılan şey ayakkabının tabanı.

Scudo
Bu arada giant ta giant charge çift boa lı mtb ayakkabilar 1800 tl ye dustu tekleme no lar var ben aldim bi cift ihtiyaci olan bakip degerlendirebilir

SPD-SL'de yürümek zor derken, uyumlu ayakkabılar sebebiyle mi bu yorum yapılıyor? Hem SPD hem SPD-SL destekleyen yol bisikleti ayakkabısında, iki sistemi de kullandım ve kesinlikle küçücük metal kaller üzerinde yürümek çok daha zordu. O yüzden tahminimce yürümeyi kolay ya da zor kılan şey ayakkabının tabanı.
Kullandığınız modelde kal dışta kalıyorsa kesinlikle haklısınız. Ancak SPD ayakkabı modellerinin tabanları genelde kali gizliyor, yere doğrudan temasını engelliyor.
Şu an kullandığım ayakkabıda varmıydı emin değilim ama hem SPD hem SPD-SL kali takılabilen ayakkabı da gördüm.
Tabi ki ikisini birden takıp kullanamıyorsunuz. 😅

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Kullandığınız modelde kal dışta kalıyorsa kesinlikle haklısınız. Ancak SPD ayakkabı modellerinin tabanları genelde kali gizliyor, yere doğrudan temasını engelliyor.
Şu an kullandığım ayakkabıda varmıydı emin değilim ama hem SPD hem SPD-SL kali takılabilen ayakkabı da gördüm.
Tabi ki ikisini birden takıp kullanamıyorsunuz. 😅

Ben de bir süre önce yine amazon germany satıcısından xt pedal almıştım, 1 hafta içinde gelmişti.

R7000 105 setli bisikletimde shimano 105 r550 pedal kullaniyordum . Simdi r8000 ultegra setli bir bisiklete gecis yapmayi dusunuyorum. Ultegra pedallari almam gerekir mi yoksa r550 ile devam edebilir miyim ? Hobi kullanicisi sayilirim , yaris veya cok yuksek tempolu uzun surusler yapmiyorum .

Iki pedal arasinda yaklasik 50-60 gr agirlik farki var inceledigim kadariyla , onun disinda ne gibi farklar var ?

R7000 105 setli bisikletimde shimano 105 r550 pedal kullaniyordum . Simdi r8000 ultegra setli bir bisiklete gecis yapmayi dusunuyorum. Ultegra pedallari almam gerekir mi yoksa r550 ile devam edebilir miyim ? Hobi kullanicisi sayilirim , yaris veya cok yuksek tempolu uzun surusler yapmiyorum .

Iki pedal arasinda yaklasik 50-60 gr agirlik farki var inceledigim kadariyla , onun disinda ne gibi farklar var ?
Memnunsanız devam edebilirsiniz. Ağırlık dışında rulman/bilye kalitesi farkı vardır muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: berk92

Devam edin :)

• Beğen
Tepkiler: berk92
(link)

bu ayakkabı hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Ben yeni bisikletime geçtim aynı kombinasyonla bir sıkınıt olmadı

(link)

bu ayakkabı hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Uzun uzun bisiklet kullanıyorsanız ayakkabıyı biraz kaliteli alın kendinize eziyet etmeyin derim.
İp sistemleri bozulunca yedek parça sıkıntısı çekersiniz.

Tamam üstad, direk vazgeçtim macera aramaktan. 👊🏻
Uzun uzun bisiklet kullanıyorsanız ayakkabıyı biraz kaliteli alın kendinize eziyet etmeyin derim.
İp sistemleri bozulunca yedek parça sıkıntısı çekersiniz.

Son düzenleme:
Max 1.000TL bütçeye uygun rahat ettiricek sele önerisi olan varmı ?

Max 1.000TL bütçeye uygun rahat ettiricek sele önerisi olan varmı ?
Selle royal lookin athletic yol için,
Selle royal lookin moderate ise daha düz açılı bir kulllanım için tavsiye ederim, ikisini de kullandım çok iyiler idi.

@Burak Altaç Çılgınlar gibi herkese tavsiye ettiğim crank brothers Candy 1 serisine bakabilirsiniz.
Candy 1i tavsiyenizle almıştım. Hala kutusunda. Şimdi kullanmak istiyorum. Bu pedal daha çok mtb içinmiş sanırım değil mi? Ben yol bisikleti için düşünüyordum.

Candy 1i tavsiyenizle almıştım. Hala kutusunda. Şimdi kullanmak istiyorum. Bu pedal daha çok mtb içinmiş sanırım değil mi? Ben yol bisikleti için düşünüyordum.
O çılgın tavsiyeye uyup bende almıştım. Pedal dağ bisikleti pedalı zaten ama bende yol bisikletinde kullandım. Dağ bisikleti pedallarının yol bisikletine göre nasıl bir dezavantajı var bilmiyorum ama avantajı daha basit çıkıyor olması ve dağ bisikleti ayakkabıları ile yürümenin daha basit olmasını örnek gösterebilirim.
Üstelik bende hem yeşili hem siyahı olmak üzere 2 adet var. Vakti ile siyah olanı az kullandım diye ilana koymuştum herkes pedaldan çok kallerine talip olunca kaldırdım ilandan.

Dosyalar

• IMG_20220529_185249.jpg
    IMG_20220529_185249.jpg
    109,5 KB · Okunma: 50
  • Hahaha
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Orbea M30i ye taktım herhangi bir isyanı olmadı. Arkadaşları arasında bana sövüyor olabilir ona birşey diyemem ama dusmedigim sürece 20-30 watt in esamesi okunmaz bende.

Orbea M30i ye taktım herhangi bir isyanı olmadı. Arkadaşları arasında bana sövüyor olabilir ona birşey diyemem ama dusmedigim sürece 20-30 watt in esamesi okunmaz bende.
20-30 watt? What?

MERHABALAR BENİM ARKA TEKER MİLİM KIRILMIŞTI SONRA BİSİKLETÇİ ONA GÖRE BULAMADI BİR HAFTA SONRA ÇIKMA TAKTI VE BİKLETİMİN ARKA LASTİĞİNDE SÜRTME OLMAMASINA RAĞMEN YAVAŞLIYOR BİLYALARDAN KAYNAKLANIYO DİYE DÜŞÜNÜYORUM RULMANLI MİL'E GEÇERSEM MASRAFIM NE OLUR

Geri